günaydın kızlar ne güzel sporunuzu yapmışsınız ben yapamıcam doktor bol bol sıvı al bol bol dinlen dedi zaten başımda çatlıyo burnumda tıkalı verdiğim kilolarıda geri almasam bari yatarak aynı kalsam keşke
Yoğurt diyeti yapalım canım 2 günlük baya faydasını görmüştüm ben
bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.alintidir
evet canım ben anlamıyorum bizleri şoklayıp tatıya çıkıp şok oluyoruz gerçekten hatmızıda bilioz ahnda ben 64 .0 çıktım moral sıfırdı hemn kolları sıvadım programımı değiştim hedefim olucak ama acele deil saglıklı olarak bol su bol hareket :) bende inanıyorum bu bizlere ders olsun belki başran vardır ama nasıl bir sabır sureci onu anlatmam ben pes ettim ve bozdum dahda yapmam ama 2 günn güzel gitti sonra fıssssssssssss :) şimdidurdum toplandım ve yeniden salıya 62.9 8 olucam ulenn bekle beni salıı geliyom 62lilerle eheh
:) ben uyguladim canim tavsiye ederim
Günaydın hanımlar...Hava cok kapalı ruhum karardı sabah sabah.Bugun 30 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapacagım.Sonra cok camasırım var... Caglacım yeni konu acabilirim istersen,farklı kişiler gelir.Burdan devam edersek aynı grupla devam ederiz....Bence burdan devam edeli.Sizlede sok diyetlerden vazgectiginize göre Kızlar diyetisyenimden ögrendigim;1 kase corba 2 dilim ekmek,bakliyatlar ekmek yerine gecer.Ekmekle aynı anda tüketmemelisiniz.2 kasık bulgur,makarna,pilav....1 dilim ekmek yerine gecer.Dengeleyerek yerseniz kilo vermeniz col kolay olur.1 dilim kek yerseniz günlük ekmegide,sekeride tüketirsiniz....Saglıklı beslen kilo ver progrAmına hosgeldiniz :)))))
iyi akşamlar kızlar bugüne hiç iyi başlamadık oğlumda bende hastayız hastaneye gittik sabah ordanda annemlere geldik annem bakıyo oğlumada banada bütün gün nane limon ıhlamur içtim yattım halen yatıyorum hastalık çekmek çok zor kızlar bu halime çok şükür yine Allah hasta olan herkese yardım etsin bizimkisi grip sadece
Canım çok teşekkür acaba pazar Pazartesi mi soksa Pazartesi salı mı kızlar birlikte yapalımmm
Gunaydin cnim masallah erkendn sporda yapmssin bende erken kalkmaya alistrcam kendimi bugun daha erken kalktim birazdan sporumuda yapicam.verdgn bilgler icin saolaşin ben bilmiyodum bunlari corbanin ekmek yerine gectigni falan
günaydın kızlar ne güzel sporunuzu yapmışsınız ben yapamıcam doktor bol bol sıvı al bol bol dinlen dedi zaten başımda çatlıyo burnumda tıkalı verdiğim kilolarıda geri almasam bari yatarak aynı kalsam keşke
Erken kalkmanın daha zinde tuttugunj düşünüyorum.Eşime uyanınca yatmıyorum tekrar....Bende diyetisyene gidene kadar cogu seyi bilmiyordum.Corbanın içine ekmek dograyıp yiyordum :))) Ekmegin içine ekmek.Şimdi bilinçliyim.Yardımcı olcagım konu olursa 4 sayfalık liste var.Neyle ne yenmez,neyle ne degişir.Yardımcı olurum.Ben gece süt içer yatardım.Bunun cok yanlış oldugunu ögrendim.Meyve istedigim zaman yiyordum.Gece en gec 22:00 yenmesi gerekliymiş.2 saat sonra uyku mesala....Muz,kivi bunların kalorisi yüksrk oldugu için gece meyvesi olarak yenmemesi gerektigini ögrendim.1 kase puding o gün tüketmen gereken süt,yogurt,yada ara ögün yerine geciyor.1 kase sütlac ekmek,süt,ara ögün yerine....Ondan su kadar bundan bu kadar degilde neyle neyin yencegini bilmek önemli.(Benim tercihim bu 1 yıldır)
Evettt canım.Gün cok erken baslıyor.Güneste actı,kuaför olayınıda hallettim mi eşim gelene kadar tama.Ee sen nasılsın?Bendede 4-5 sayfalık diyetisyen listem var.Arada motive olsun diye bakıyorum.Orda büyük rakamlarla eski kilom var. :)) .Bu hafta kim galip bakalım?Saglıklı olarak.....
Napayim canim bir haftadir diyetim hikaye oldu,bugun yuruyus yapamiycam esi m nobette bebegmle cikamam ,saliya 70.5 olmak istiyorum bakalim artik ne olur.oh neguzel kuafor arada gerekli kiz boyami yaptiriyon naptiriyon
kızllaaarrrrr şöyyyleee kocaamannnn ohhhh beeee diyorum ya. kahvaltımı yaptım az yemek mideyi yormamak nasıl güzel bişeymiş böyle ya tıka basa yiyiodum kahvaltıda şuan o kadar hafifim ki :)şimdi nohutumuda pişiricem ayran detoksu için. spor yapcağım odanın camlarını açtım havalansın yarım saat sonra spora geçicem kahvaltıda 1 domates 1 salatalık küçük bir peynir 1 dilim kızarmış çavdar ekmeği ve 1 tabak dolusu maydanoz yedim bu iki gün temizleniyim iyice sonra hafif bi insan olarak devam edelim hadi kızlar azmedin olmıcak hiç bişey yok yapabiliriz herşeyden yicez kendimizi kısıtlamıcaz ama dengeli yicez hepsini ve başarıcazzz pozitif enerjik bol eksili günler diliyorum arkadaşlar
Ohh miss gibi saglıklı kahvaltı.Kahvaltıda hic yag tüketmiyorsan zeytin yemelisin canım.Sabah kombinasyonunu kurarsın o zaman.Yagda eriyen vitaminler vücuduna daha zindelik versin diye....Evet kızlar biz bu işi basaracagızzzzzz.
okey canım yeşil zeytin yerim artık :) yeşilçayımı içim ardından jillian michelies level 1 yaptım nasıl yandım anlatamam ama 28 dk nasıl geçti anlamadım hiç çok güzeldi istekli spor yapınca zamanın farkına bile varmıyomuşsun çok ii geldi şimdi biraz dinlenip ayranımı içcem akşamda leslie ile 3 mil yapıcam salıyı çok merak ediyorummm çok çok çok kararlıyım artık
Aynadaki bize dönmek tamamen bizim elimizde.Yersek şaka aynalarında oldugu gibi enine enine gideriz.Yemezsek kendi görüntümüze....Saka aynasındaki gibi vucudu olmasını isteyenler,buyursunlar yesinler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?