• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Canım cünkü onlar senin bu konuya cok takıldıgını biliyorlar ve bilerek yapıyorlar.Örnek benim eşim 86 kg "yeme yeme cok yiyorsun,bu kadar ekmek yeter,bu kadar kola yeter,o kıyafet sana olmaz askım"dedi dedi ben hep daha daha fazlasını yedim.Benim saglıgım için bana aklı sıra terspsikoloji uyguluyordu ama ben daha fazla yiyordum.Sonra eşimin haklı oldugunu anladım ama yerinden kalkamayan,nefes nefese kalan,cabuk yorulan,göbeginden egilemeyen bir kadın olmuştum.Cok sükür 72 kg cok sükür.Bu kiloya gelene kadar.....şimdi fıstık gibisin :) eee ne cektim ben bilirim.

hedefe ulaştıktan sonra kendimize şaşırıcaz eskiyi hatırladığımızda o zaferin başarının tadına bakıcaz ve bidaha aynı hataları yapıp kilo almıcaz bende inanıyorum sabır sabır sabır başka hiç bişey yok bol spor bol su gidicek çok inanıyorummmm.. banada yeme dediklerinde yada kilo muhabbeti yaptıklarında daha çok yiyorum kendimide anlamıyorum ama artık öle yapmıcam :45:

Kac kilosun canim biraz cabayla su gibi akip gidiyor kilolar hic canini sikma sen,seninle dalga gecenede cevap ver elbet vardir elestirilecek biyonu

yaklaşık 2 haftadır tartılmıyorum canım geçen salı bildirimde yapmadım yarın sabah tartılcam yazarım buraya bugün suyumu içtim yeşilçayımı içtim sporuda yapıcam akşamda az yicem olucak biliyorum :)

Evett kızlar spora,suya,dengeli beslenmeye devam...Kilolara elveda :) 65 kadar (hedefim).

Kizlar facebooktan falan diyet gruplarina bakiyorum.insanlar haril haril elma diyeti isvec diyeti karatay diyeti atkins diyeti 1 haftada 10 kilo verdiren diyet bi gorseniz ne diyetler warmis insanlar baslamislar bu diyetlere ama sonunu getirebilen yok daha herkes yarida birakms tekrar bska sok diyete gecms ordan oraya ama verdiklernin 2 katini ajdiklarni anlatiyolar ama yine sok diyet yapmak istiyolar. Durum vahim yani.en iyisi diyet psikolojisindn cikip saglikli beslenmeyi yasam tarzina donustrmek az ve sık yemek spor yapmak aliskanlik haline gelmesi lazim cunku omur boyu lazim bu bize biz dogru yoldayiz kizlar ;-)

kıslar slm sizi hep takip ediyorum ancak yazıcak yüzüm yok ben hiççççç uymuyorum üstelik diyetisyene de gidiyorum ve utanıyorum artık onada uymadan tekrar kontrole gitmeyi.kendimi toplamam lazım,sürekli kontrollü olduğumu hissetmek beni daha çok yemeğe teşvik ediyor.eşime karşı yüzüm kalmadı temmuzdan bu yana 6 kılo verdım:(anlıycanız kotuyum sızı takıp ettım ama motıvenız bozulmasın dıye yazmadım:(yarın yıne baslıycam veee sie hergun rapor vercem bıraz kızın aklım basına gelsın:)haftaya doktora gıdene kadar 1,5 kılo verdırcek bısey bulsam keske ayran detoksu aklımda aslında ama yarın dısarı cıkcam bıraz bozulabılır hafta içide çalısıyorum ee ctesıde dıyetısyen randevusu var vallaaa cıldırcam:(

kıslar slm sizi hep takip ediyorum ancak yazıcak yüzüm yok ben hiççççç uymuyorum üstelik diyetisyene de gidiyorum ve utanıyorum artık onada uymadan tekrar kontrole gitmeyi.kendimi toplamam lazım,sürekli kontrollü olduğumu hissetmek beni daha çok yemeğe teşvik ediyor.eşime karşı yüzüm kalmadı temmuzdan bu yana 6 kılo erdım:(anlıycanız kotuyum sızı takıp ettım ama motıvenız bozulmasın dıye yazmadım:(yarın yıne baslıycam veee sie hergun rapor vercem bıraz kızın aklım basına gelsın:)haftaya doktora gıdene kadar 1,5 kılo verdırcek bısey bulsam keske ayran detoksu aklımda aslında ama yarın dısarı cıkcam bıraz bozulabılır hafta içide çalısıyorum ee ctesıde dıyetısyen randevusu var vallaaa cıldırcam:(

Canim hemen toparlaniyosun ve kendine geliyosun 1 haftada cok rahat 1.5 kilo verirsin ayran detoksu yapamiyosan bile. yediklerine dikkat et suyu bol bol ic o cok onemli aksamda azick evde kendin spor yap. Ayni durumdayiz bende senin gibi yapiyodum ayni takip ediyorum ama yazmadm bugun kendime geldim ve artik devam edicem planimi yaptim bile hadi sakın pes etme ;-)

kizlar misafirlikten geldim off mecbur ikramlardan yedim .
Koca bi dilim aglayan pasta
2unkurabiye
1tuzlu kurabiye
Kac kalori bakmaya korkuyorum valla ya,

Ben bisey teklif edebilirmiyim eger olursa tabi. Yeni bi jkonu sayfasimi acsak kendimize burdaki duzenli olarak yazan arkadaslarimzla oraya gecsek herkes boyunu kilosunu yazsa hedef kilosunu yazsa yeni bi sayfa acsak ;-) ben nasil yapilir bilmiyorum yeni grup kurma ama yapabilen arkadaslar varsa olur mu ki yada burdan devam ederiz yine farketmez oyle bi dusunce geldi aklima soylemek istedim :-)

tamam canım akşamdan nohutumu ıslatcam ben hazırlıcam sabah kalkp kahvaltımı yapıcam be başlıcam zararın nersinden dönersek kardır hatalarımı biliyorum sonrasındaki pişmanlık çok kötü olyo :(

evet canımm birbirimize detek olup hatlarımızda gördük ayran detoksuyla kurtarıcaz haftayı sabhda yürüyüş yapicaz bizim gurupla pişman olduma sevinirim belki bu hırsla 62.5 olursam ehehe

kizlar misafirlikten geldim off mecbur ikramlardan yedim .
Koca bi dilim aglayan pasta
2unkurabiye
1tuzlu kurabiye
Kac kalori bakmaya korkuyorum valla ya,

yarın sende katıl pişmalını yok et ayran detoksuna :) nedersin canımmm

hedefe ulaştıktan sonra kendimize şaşırıcaz eskiyi hatırladığımızda o zaferin başarının tadına bakıcaz ve bidaha aynı hataları yapıp kilo almıcaz bende inanıyorum sabır sabır sabır başka hiç bişey yok bol spor bol su gidicek çok inanıyorummmm.. banada yeme dediklerinde yada kilo muhabbeti yaptıklarında daha çok yiyorum kendimide anlamıyorum ama artık öle yapmıcam :45:

süpersinnnnnn :45: artık bugun bende kendime kızdım ve kendime dur dedim 9lu çay aldım kendime ayrı yetten 3 fincan yeşilçay bol su hergün 1 sat tempolu yürüyüş yapıp kurtulucam yarın ayrancıyız :)

Kizlar facebooktan falan diyet gruplarina bakiyorum.insanlar haril haril elma diyeti isvec diyeti karatay diyeti atkins diyeti 1 haftada 10 kilo verdiren diyet bi gorseniz ne diyetler warmis insanlar baslamislar bu diyetlere ama sonunu getirebilen yok daha herkes yarida birakms tekrar bska sok diyete gecms ordan oraya ama verdiklernin 2 katini ajdiklarni anlatiyolar ama yine sok diyet yapmak istiyolar. Durum vahim yani.en iyisi diyet psikolojisindn cikip saglikli beslenmeyi yasam tarzina donustrmek az ve sık yemek spor yapmak aliskanlik haline gelmesi lazim cunku omur boyu lazim bu bize biz dogru yoldayiz kizlar ;-)

evet canım ben anlamıyorum bizleri şoklayıp tatıya çıkıp şok oluyoruz gerçekten hatmızıda bilioz ahnda ben 64 .0 çıktım moral sıfırdı hemn kolları sıvadım programımı değiştim hedefim olucak ama acele deil saglıklı olarak bol su bol hareket :) bende inanıyorum bu bizlere ders olsun belki başran vardır ama nasıl bir sabır sureci onu anlatmam ben pes ettim ve bozdum dahda yapmam ama 2 günn güzel gitti sonra fıssssssssssss :) şimdi :45: durdum toplandım ve yeniden salıya 62.9 8 olucam ulenn bekle beni salıı geliyom 62lilerle eheh

Son düzenleme:
kıslar slm sizi hep takip ediyorum ancak yazıcak yüzüm yok ben hiççççç uymuyorum üstelik diyetisyene de gidiyorum ve utanıyorum artık onada uymadan tekrar kontrole gitmeyi.kendimi toplamam lazım,sürekli kontrollü olduğumu hissetmek beni daha çok yemeğe teşvik ediyor.eşime karşı yüzüm kalmadı temmuzdan bu yana 6 kılo verdım:(anlıycanız kotuyum sızı takıp ettım ama motıvenız bozulmasın dıye yazmadım:(yarın yıne baslıycam veee sie hergun rapor vercem bıraz kızın aklım basına gelsın:)haftaya doktora gıdene kadar 1,5 kılo verdırcek bısey bulsam keske ayran detoksu aklımda aslında ama yarın dısarı cıkcam bıraz bozulabılır hafta içide çalısıyorum ee ctesıde dıyetısyen randevusu var vallaaa cıldırcam:(

ben de bu hafta yüzü düşenlerdenip hepinizden utanıyorum sözümü bozdum oturdum yedim :((((((((((((((( şimdi üzlmeye son kalk dedim kendime ve kerdeşçiği çagırdım kontrol et beni dedim ve rapora son bir kez düznleme salıya 62.8 9 olucam dedim ve ayran detoksuyla haftayı kurtarıcam eminn :) şimdi canım benim sende pişmnlıklarını kenara koy ben eşim yüzünden yedim aldı cipsleriii çikolatlar pastalar aayhh yedim hepsindenn hopss şiştim şimdi onda dedim alma şu haftayı topalımm ondan sonra alırsın kendin yicen kadar olur biter fazla almıcaksın ddim :)

Günaydın hanımlar...Hava cok kapalı ruhum karardı sabah sabah.Bugun 30 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapacagım.Sonra cok camasırım var... Caglacım yeni konu acabilirim istersen,farklı kişiler gelir.Burdan devam edersek aynı grupla devam ederiz....Bence burdan devam edeli.Sizlede sok diyetlerden vazgectiginize göre Kızlar diyetisyenimden ögrendigim;1 kase corba 2 dilim ekmek,bakliyatlar ekmek yerine gecer.Ekmekle aynı anda tüketmemelisiniz.2 kasık bulgur,makarna,pilav....1 dilim ekmek yerine gecer.Dengeleyerek yerseniz kilo vermeniz col kolay olur.1 dilim kek yerseniz günlük ekmegide,sekeride tüketirsiniz....Saglıklı beslen kilo ver progrAmına hosgeldiniz :)))))

Günaydın hanımlar...Hava cok kapalı ruhum karardı sabah sabah.Bugun 30 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapacagım.Sonra cok camasırım var... Caglacım yeni konu acabilirim istersen,farklı kişiler gelir.Burdan devam edersek aynı grupla devam ederiz....Bence burdan devam edeli.Sizlede sok diyetlerden vazgectiginize göre Kızlar diyetisyenimden ögrendigim;1 kase corba 2 dilim ekmek,bakliyatlar ekmek yerine gecer.Ekmekle aynı anda tüketmemelisiniz.2 kasık bulgur,makarna,pilav....1 dilim ekmek yerine gecer.Dengeleyerek yerseniz kilo vermeniz col kolay olur.1 dilim kek yerseniz günlük ekmegide,sekeride tüketirsiniz....Saglıklı beslen kilo ver progrAmına hosgeldiniz :)))))

Gunaydin rakibim masallah baya erkencisin sporda yapilmis gel keyfimgel,
Bendede diyetisyenin verdigi liste var,1ddilim ekmek ayrica 1bardak leblebiye,2galetaya,1kucuk patatese,2mercimekk koftesine esdeger,ayrica bir pogacada 2dilim ekmek yerine geciyor.
Etle esdeger olanlardavar 1kofte kadar et yerine :3._4 parca kusbasi,3tane sucuk dilim,1tane sosis,1tane yumurta,yumurta buyuklugunde tavuk,1su bardagi mantar,ve 4kasik herhangi bir bakliyat yenebilir.
Bir meyve porsiyonu ise.1mandalina,ceyrek ayva.5kuru kayisi.1incir.1elma.12kiraz...liste uzun canim faydam olsun diye yazdim mera k ettign olursa sorabilirsin

günaydın kızlar ne güzel sporunuzu yapmışsınız ben yapamıcam doktor bol bol sıvı al bol bol dinlen dedi zaten başımda çatlıyo burnumda tıkalı verdiğim kilolarıda geri almasam bari yatarak aynı kalsam keşke

Gunaydin rakibim masallah baya erkencisin sporda yapilmis gel keyfimgel,
Bendede diyetisyenin verdigi liste var,1ddilim ekmek ayrica 1bardak leblebiye,2galetaya,1kucuk patatese,2mercimekk koftesine esdeger,ayrica bir pogacada 2dilim ekmek yerine geciyor.
Etle esdeger olanlardavar 1kofte kadar et yerine :3._4 parca kusbasi,3tane sucuk dilim,1tane sosis,1tane yumurta,yumurta buyuklugunde tavuk,1su bardagi mantar,ve 4kasik herhangi bir bakliyat yenebilir.
Bir meyve porsiyonu ise.1mandalina,ceyrek ayva.5kuru kayisi.1incir.1elma.12kiraz...liste uzun canim faydam olsun diye yazdim mera k ettign olursa sorabilirsin

Evettt canım.Gün cok erken baslıyor.Güneste actı,kuaför olayınıda hallettim mi eşim gelene kadar tama.Ee sen nasılsın?Bendede 4-5 sayfalık diyetisyen listem var.Arada motive olsun diye bakıyorum.Orda büyük rakamlarla eski kilom var. :)) .Bu hafta kim galip bakalım?Saglıklı olarak.....

Back