• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

iyi akşamlar kızlar bugüne hiç iyi başlamadık oğlumda bende hastayız hastaneye gittik sabah ordanda annemlere geldik annem bakıyo oğlumada banada bütün gün nane limon ıhlamur içtim yattım halen yatıyorum hastalık çekmek çok zor kızlar bu halime çok şükür yine Allah hasta olan herkese yardım etsin bizimkisi grip sadece

doğru canım dengeli beslenicem hem yavaş verdiğin zaman geri almıyosun yaza daha çok var yavaş yavaş azmetcem hem sıkılaşcam hem ideal kiloma ulaşıcam

Kac kilosun canim biraz cabayla su gibi akip gidiyor kilolar hic canini sikma sen,seninle dalga gecenede cevap ver elbet vardir elestirilecek biyonu

kızlar burdan kendimi rezil etmek istiyorum hergün yazdıklarınızı okudum ama bişey yazmadım çünkü diyeti bozdum isveç falan olmadı yapamadım kendimi açlığa mahkum ettiğimde hep dahada fazla yedim günlerdir yedim yedim verdiğim kiloları geri aldım tartılmaya korkuyorum çok mutsuzum nie böyleyim ya kilolarımdan o kadar mutsuzum ki dışarı bile çıkamıyorum hiç bi giydiğim yakışmıyo ama ben bile bile yiyorum. şok diyetler falan tutmuyo ya hep daha fazlasını geri alıyosun artık az yiyerek ve spor yaparak kilo vericem. geceleri uyuyamıyorum kollarım uyuşuyo sürekli su içmediğim için hareketsizlikten hantallaştım çok fena oldum :( artık yeter diyorum hemen icrahata geçiyorum bugün sabah kahvaltımı 1 buçukta yaptım ve yine çok yedim ama bu işi yarına bırakmıcam artık bugünden itibaren başlıyorum birazdan jillian michelis yapıcam akşamda az yicem salı günü bomba gibi dönücem. yarın ayran detoksu yapmak istiyorum 2 gün var mı yapmak isteyen temizlensin bi içim :( çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim

canım bende bıraktım aynı şekilde banda oldu bize göre deill belki tam yapsakk olurdu ama ben kaçmak yaptım akşam aç kaldım için benide maf etti sabha tartıldım 64 çıktımm benimde moralim cok bozuldu ama ayran detoksu yapicam o iki kiloyu kurtarıcam bu hafta yrüyüş yapadım bugun kızlar ama akşam kardio yapicam yine düzenli girmye çalışıcam ve tekrardan toparlanıp başrıcam :) canım yapalım yarın birlikte bende secille yaptım faydasını gördüm :) yaplım ben varım canımm akşamda bir satt spor :)

iyi akşamlar kızlar bugüne hiç iyi başlamadık oğlumda bende hastayız hastaneye gittik sabah ordanda annemlere geldik annem bakıyo oğlumada banada bütün gün nane limon ıhlamur içtim yattım halen yatıyorum hastalık çekmek çok zor kızlar bu halime çok şükür yine Allah hasta olan herkese yardım etsin bizimkisi grip sadece

Spor manyağı oldum bugün :) yarina kesin arti çıkarım ertesi gün normale dönerim. Aksam pek biaey yemeyi düşünmüyorum ya yoğurt galeta yada çorba yada ekmeksiz az yemek
d

Saliya kadar yolu var ..
Spor candir can

Gecmiş olsun canım.Allah şifa versin en yakın zamanda....Anne bakımı gibi hiçbişey iyi gelmiyor zaten.

ayyyh canımm çok geçmiş olsun insan diyette olunca dahada cabuk hastalanior çok geçmiş olsun :(

aynen canım az ama sık yicem artık denedim olmadı. geçen hafta amcamın oğlu kuzenime kız istedik o kadar insanın içinde döndüler yine benimle dalga geçtiler tanımadığım insanların içinde ağlıcaktım nerdeyse zor tuttum kendimi kendime bunu yapmıcam bidaha :(:50:

canımm yahh bak onlara inatt sporumuzuda beslenmemizide düzgünce yapalım bu haftayı ayran detoksuyla kurtaralımm :) salıya mutlu bildirim yaplımm kardeşim geldi bana onunla spor yapicaz çok mutluyum o bana 300 grm verdirir akşam terleterek :) hadi salıya dha var 1 kg bile versek iyidir :) 62.8 9 olmak ümidiyle öptümm

Tamam canım olmuş bi kere. Şimdi yapman gereken sok diyetten ziyade yediklerine dikkat edip spor yapmak.kendine bir program yap.mesela kaçta kalkiyosun.gun içinde napiyosun ne zaman hangi sporu yapabilirsin gibi.ben leslieyle yürüdüm bugun baya keyifliydi.ama koca bi pasta yedim :( onun icin vazgeçmek yok hep beraber aticaz kilolari tamam mi. Bizimde senin desteğine ihtiyacimiz var unutma.burda paylasimda bulunalim yaptigimiz hatalari söyleyelim.hepimiz kaçamaklar yapıyoruz. Ama durmak yilmak yok.devam edicez ;) yarin seninle ayran detoksu yapmayı çok isterdim ama eşim evde hafta sonu dışarı falan çıkıyoruz onun için uygulayamam canim ya

tamam canım bende videolarımı ayarladım şimdi netten spor yapıcam vazgeçmicem. karamsar olmıcam artık azmetcem çok çok saolun canım ya valla nasıl moral oldunuz anlatamam :3: akşam çıkarcam kendime güzel bi plan program listesi :)

Gecmis olsun canim. Zor hhastalik beden sagligi olmayinca hayat cekilmez oluyor

Tamam canım olmuş bi kere. Şimdi yapman gereken sok diyetten ziyade yediklerine dikkat edip spor yapmak.kendine bir program yap.mesela kaçta kalkiyosun.gun içinde napiyosun ne zaman hangi sporu yapabilirsin gibi.ben leslieyle yürüdüm bugun baya keyifliydi.ama koca bi pasta yedim :( onun icin vazgeçmek yok hep beraber aticaz kilolari tamam mi. Bizimde senin desteğine ihtiyacimiz var unutma.burda paylasimda bulunalim yaptigimiz hatalari söyleyelim.hepimiz kaçamaklar yapıyoruz. Ama durmak yilmak yok.devam edicez ;) yarin seninle ayran detoksu yapmayı çok isterdim ama eşim evde hafta sonu dışarı falan çıkıyoruz onun için uygulayamam canim ya

evet canıımm çok doğru hatlarımızı salıya kurtarıcaz nekadar giderse 100 grm bile akşam sporumu yapicam 1 satt :) eskii ben geri gelimm ayhh :)

Hayırlısı olsun canım,allah tamamına erdirsin....Bu insanlarıda anlamıyorum ya bir bayana yapılcak mevzu mu?Bir erkek tarafından tanımadıgın insanların yanında.... :(( .....Canım hiç moralini bozma,bunlar sana moral olsun.Hep söylenen sözler aklında olsun,kendine kızıp yemeee.Yine olan sana oluyor.Beni örnek al canım.Ben burda defalarca eşimin arkadasının hanımının dedigini yazdım,butikte satıs görevlisinin size göre yok,siz büyük bedensiniz demesi kadar asagılayıcı birşey yoktu benim için.Kızdıkca ekmek,pasta,ilaclar...Ne oldu oldum 86 kg.Saglık sorunlarım arttı.Durrr yeter dedim ve basardım.Ben sana inanıyorum,tek düşünmeni istedigim sen güzelsin üstündeki yag tabakası seni çirkin gösteriyor.Bundan kurtulmakta senin elinde....3 ara 3 ana ögün ilk etapta sok diyetleri uygulayan biri olarak sana sacma gelir.Zamanla oturtursun.....İnanıyorum sanaaaaaa.

aynı bende öyleyim stresten yiyorum ya sinirimden ama kendime yapıyorum yine her seferinde aynı şeyi yapıyolar bidahaki bi araya geldiğimizde göstercem onlara başarıcam ya fena hırs yaptım artık biribirimize destek oluyoruz ne güzel ya etrafımızdakiler hiç öyle deil Allah bize yardım etcek inşallah :3:

canım bende bıraktım aynı şekilde banda oldu bize göre deill belki tam yapsakk olurdu ama ben kaçmak yaptım akşam aç kaldım için benide maf etti sabha tartıldım 64 çıktımm benimde moralim cok bozuldu ama ayran detoksu yapicam o iki kiloyu kurtarıcam bu hafta yrüyüş yapadım bugun kızlar ama akşam kardio yapicam yine düzenli girmye çalışıcam ve tekrardan toparlanıp başrıcam :) canım yapalım yarın birlikte bende secille yaptım faydasını gördüm :) yaplım ben varım canımm akşamda bir satt spor :)

tamam canım akşamdan nohutumu ıslatcam ben hazırlıcam sabah kalkp kahvaltımı yapıcam be başlıcam zararın nersinden dönersek kardır hatalarımı biliyorum sonrasındaki pişmanlık çok kötü olyo :(

tamam canım bende videolarımı ayarladım şimdi netten spor yapıcam vazgeçmicem. karamsar olmıcam artık azmetcem çok çok saolun canım ya valla nasıl moral oldunuz anlatamam :3: akşam çıkarcam kendime güzel bi plan program listesi :)

Öyle tabi canım bugüne kadar diyet yaptığım zamanlarda ilk basladigim bikac hafta yediklerimede dikkat etsem sporda yapsam kendimide paralasam veremezdim.ama pes etmeden devam ettim hep.bi aldım bi verdim ama hiç bu kadar azimli olmadım. Kacamakta yapıyorum kendimi sikmadan ama fazlada abartmadan.aksam yemek saatini geri çektim aksamlari hafif yemeye çalışıyorum.planini bize de söyle beraber yapabildiklerimizi yapariz senide kontrol ederiz ona göre ;)

aynı bende öyleyim stresten yiyorum ya sinirimden ama kendime yapıyorum yine her seferinde aynı şeyi yapıyolar bidahaki bi araya geldiğimizde göstercem onlara başarıcam ya fena hırs yaptım artık biribirimize destek oluyoruz ne güzel ya etrafımızdakiler hiç öyle deil Allah bize yardım etcek inşallah :3:

Canım cünkü onlar senin bu konuya cok takıldıgını biliyorlar ve bilerek yapıyorlar.Örnek benim eşim 86 kg "yeme yeme cok yiyorsun,bu kadar ekmek yeter,bu kadar kola yeter,o kıyafet sana olmaz askım"dedi dedi ben hep daha daha fazlasını yedim.Benim saglıgım için bana aklı sıra terspsikoloji uyguluyordu ama ben daha fazla yiyordum.Sonra eşimin haklı oldugunu anladım ama yerinden kalkamayan,nefes nefese kalan,cabuk yorulan,göbeginden egilemeyen bir kadın olmuştum.Cok sükür 72 kg cok sükür.Bu kiloya gelene kadar.....şimdi fıstık gibisin :) eee ne cektim ben bilirim.

Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen kendini yorma fazla

canımm yahh bak onlara inatt sporumuzuda beslenmemizide düzgünce yapalım bu haftayı ayran detoksuyla kurtaralımm :) salıya mutlu bildirim yaplımm kardeşim geldi bana onunla spor yapicaz çok mutluyum o bana 300 grm verdirir akşam terleterek :) hadi salıya dha var 1 kg bile versek iyidir :) 62.8 9 olmak ümidiyle öptümm

aynen canım geri dönüş yapıyorum artık buraya yazmadığımda ipin ucu kaçıyo herşeyi ve hergün buraya yazıcam artık daha kontrollü oluyoruz o zaman düzenli spora adıcam kendimi artık :) yarın sabah tartılıcam 2 gün ayran detoksu sonra düzene giricem hadi canım hırs yaptık devamı gelicek :)

Öyle tabi canım bugüne kadar diyet yaptığım zamanlarda ilk basladigim bikac hafta yediklerimede dikkat etsem sporda yapsam kendimide paralasam veremezdim.ama pes etmeden devam ettim hep.bi aldım bi verdim ama hiç bu kadar azimli olmadım. Kacamakta yapıyorum kendimi sikmadan ama fazlada abartmadan.aksam yemek saatini geri çektim aksamlari hafif yemeye çalışıyorum.planini bize de söyle beraber yapabildiklerimizi yapariz senide kontrol ederiz ona göre ;)

artık sabahları erken kalkıcam yepyeni bi düzene sokucam kendimi normalde 11.30 da kalkıyorum gün bitiyo düzende gidiyo. akşam hazırlayıp yazıcam buraya uyucamyazdıklarıma tek tek kaçamak yapsamda sonrasında dengelicem artık hadi bakalım kızlar son gaz devammmmmm:1:

Back