Canım cünkü onlar senin bu konuya cok takıldıgını biliyorlar ve bilerek yapıyorlar.Örnek benim eşim 86 kg "yeme yeme cok yiyorsun,bu kadar ekmek yeter,bu kadar kola yeter,o kıyafet sana olmaz askım"dedi dedi ben hep daha daha fazlasını yedim.Benim saglıgım için bana aklı sıra terspsikoloji uyguluyordu ama ben daha fazla yiyordum.Sonra eşimin haklı oldugunu anladım ama yerinden kalkamayan,nefes nefese kalan,cabuk yorulan,göbeginden egilemeyen bir kadın olmuştum.Cok sükür 72 kg cok sükür.Bu kiloya gelene kadar.....şimdi fıstık gibisin :) eee ne cektim ben bilirim.
Kac kilosun canim biraz cabayla su gibi akip gidiyor kilolar hic canini sikma sen,seninle dalga gecenede cevap ver elbet vardir elestirilecek biyonu
kıslar slm sizi hep takip ediyorum ancak yazıcak yüzüm yok ben hiççççç uymuyorum üstelik diyetisyene de gidiyorum ve utanıyorum artık onada uymadan tekrar kontrole gitmeyi.kendimi toplamam lazım,sürekli kontrollü olduğumu hissetmek beni daha çok yemeğe teşvik ediyor.eşime karşı yüzüm kalmadı temmuzdan bu yana 6 kılo erdımanlıycanız kotuyum sızı takıp ettım ama motıvenız bozulmasın dıye yazmadım yarın yıne baslıycam veee sie hergun rapor vercem bıraz kızın aklım basına gelsın:)haftaya doktora gıdene kadar 1,5 kılo verdırcek bısey bulsam keske ayran detoksu aklımda aslında ama yarın dısarı cıkcam bıraz bozulabılır hafta içide çalısıyorum ee ctesıde dıyetısyen randevusu var vallaaa cıldırcam
kizlar misafirlikten geldim off mecbur ikramlardan yedim .
Koca bi dilim aglayan pasta
2unkurabiye
1tuzlu kurabiye
Kac kalori bakmaya korkuyorum valla ya,
tamam canım akşamdan nohutumu ıslatcam ben hazırlıcam sabah kalkp kahvaltımı yapıcam be başlıcam zararın nersinden dönersek kardır hatalarımı biliyorum sonrasındaki pişmanlık çok kötü olyo
kizlar misafirlikten geldim off mecbur ikramlardan yedim .
Koca bi dilim aglayan pasta
2unkurabiye
1tuzlu kurabiye
Kac kalori bakmaya korkuyorum valla ya,
hedefe ulaştıktan sonra kendimize şaşırıcaz eskiyi hatırladığımızda o zaferin başarının tadına bakıcaz ve bidaha aynı hataları yapıp kilo almıcaz bende inanıyorum sabır sabır sabır başka hiç bişey yok bol spor bol su gidicek çok inanıyorummmm.. banada yeme dediklerinde yada kilo muhabbeti yaptıklarında daha çok yiyorum kendimide anlamıyorum ama artık öle yapmıcam
Kizlar facebooktan falan diyet gruplarina bakiyorum.insanlar haril haril elma diyeti isvec diyeti karatay diyeti atkins diyeti 1 haftada 10 kilo verdiren diyet bi gorseniz ne diyetler warmis insanlar baslamislar bu diyetlere ama sonunu getirebilen yok daha herkes yarida birakms tekrar bska sok diyete gecms ordan oraya ama verdiklernin 2 katini ajdiklarni anlatiyolar ama yine sok diyet yapmak istiyolar. Durum vahim yani.en iyisi diyet psikolojisindn cikip saglikli beslenmeyi yasam tarzina donustrmek az ve sık yemek spor yapmak aliskanlik haline gelmesi lazim cunku omur boyu lazim bu bize biz dogru yoldayiz kizlar ;-)
kıslar slm sizi hep takip ediyorum ancak yazıcak yüzüm yok ben hiççççç uymuyorum üstelik diyetisyene de gidiyorum ve utanıyorum artık onada uymadan tekrar kontrole gitmeyi.kendimi toplamam lazım,sürekli kontrollü olduğumu hissetmek beni daha çok yemeğe teşvik ediyor.eşime karşı yüzüm kalmadı temmuzdan bu yana 6 kılo verdımanlıycanız kotuyum sızı takıp ettım ama motıvenız bozulmasın dıye yazmadım yarın yıne baslıycam veee sie hergun rapor vercem bıraz kızın aklım basına gelsın:)haftaya doktora gıdene kadar 1,5 kılo verdırcek bısey bulsam keske ayran detoksu aklımda aslında ama yarın dısarı cıkcam bıraz bozulabılır hafta içide çalısıyorum ee ctesıde dıyetısyen randevusu var vallaaa cıldırcam
yarın sende katıl pişmalını yok et ayran detoksuna :) nedersin canımmm
Canim artik bi kac gun dengelicen az yiceksin sporu cogaltcaksin duzelr bu sekilde
Günaydın hanımlar...Hava cok kapalı ruhum karardı sabah sabah.Bugun 30 dk sporumu yaptım.Şimdi kahvaltımı yapacagım.Sonra cok camasırım var... Caglacım yeni konu acabilirim istersen,farklı kişiler gelir.Burdan devam edersek aynı grupla devam ederiz....Bence burdan devam edeli.Sizlede sok diyetlerden vazgectiginize göre Kızlar diyetisyenimden ögrendigim;1 kase corba 2 dilim ekmek,bakliyatlar ekmek yerine gecer.Ekmekle aynı anda tüketmemelisiniz.2 kasık bulgur,makarna,pilav....1 dilim ekmek yerine gecer.Dengeleyerek yerseniz kilo vermeniz col kolay olur.1 dilim kek yerseniz günlük ekmegide,sekeride tüketirsiniz....Saglıklı beslen kilo ver progrAmına hosgeldiniz :)))))
Gunaydin rakibim masallah baya erkencisin sporda yapilmis gel keyfimgel,
Bendede diyetisyenin verdigi liste var,1ddilim ekmek ayrica 1bardak leblebiye,2galetaya,1kucuk patatese,2mercimekk koftesine esdeger,ayrica bir pogacada 2dilim ekmek yerine geciyor.
Etle esdeger olanlardavar 1kofte kadar et yerine :3._4 parca kusbasi,3tane sucuk dilim,1tane sosis,1tane yumurta,yumurta buyuklugunde tavuk,1su bardagi mantar,ve 4kasik herhangi bir bakliyat yenebilir.
Bir meyve porsiyonu ise.1mandalina,ceyrek ayva.5kuru kayisi.1incir.1elma.12kiraz...liste uzun canim faydam olsun diye yazdim mera k ettign olursa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?