• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Pişmanım hemde cok koca bi yaş pasta yedim :( yememeliydim.napiyim yılbaşı misafir var evde diye almistik.ben yemesem kimsenin yiyecegi yoktu çöpe gidicekti yazık günah diye yedim.ama şimdi pişmanım. Öğle yemeği yemedim onun yerine geçer mi acaba :(

kızlar burdan kendimi rezil etmek istiyorum hergün yazdıklarınızı okudum ama bişey yazmadım çünkü diyeti bozdum isveç falan olmadı yapamadım kendimi açlığa mahkum ettiğimde hep dahada fazla yedim günlerdir yedim yedim verdiğim kiloları geri aldım tartılmaya korkuyorum çok mutsuzum nie böyleyim ya kilolarımdan o kadar mutsuzum ki dışarı bile çıkamıyorum hiç bi giydiğim yakışmıyo ama ben bile bile yiyorum. şok diyetler falan tutmuyo ya hep daha fazlasını geri alıyosun artık az yiyerek ve spor yaparak kilo vericem. geceleri uyuyamıyorum kollarım uyuşuyo sürekli su içmediğim için hareketsizlikten hantallaştım çok fena oldum :( artık yeter diyorum hemen icrahata geçiyorum bugün sabah kahvaltımı 1 buçukta yaptım ve yine çok yedim ama bu işi yarına bırakmıcam artık bugünden itibaren başlıyorum birazdan jillian michelis yapıcam akşamda az yicem salı günü bomba gibi dönücem. yarın ayran detoksu yapmak istiyorum 2 gün var mı yapmak isteyen temizlensin bi içim :( çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim

Anlatiyim canim.ben tencereye önce 4 yemek kasigi nohutu koydum yumusayinca 4 yemek kasıgı mercimegi attim icine oda pismeye yakin 4 yemek kasigi bulguru attim icine.guzelce pistiler haslandilar.yicegim zaman bir kaseye göz kararı koydum üstüne ayran koydum .baharat koydum iategime göre nane yada isot.salatalik rendelenip konuyo bi de.her 2 saatte bir bu şekilde yeniyo.saat gece 10 dan sonra yemek yok . öğlen 12 gibi yemeye baslanicak. Sabah kahvaltı da kepekli ekmek peynir zeytin domates falan yeniyo hafif yani

Teşekkür ederim canım.Aynen yazdım ve verdim.Sizler tarafından denendi.Faydasını gelinde görür inşallah...Yas pastayı yürüdükten sonra yediysen zencefil iç canım.(düşük seker rahatsızlıgın yoksa)45 dk spor yaparsanda eritebilirsin canım.Canın cekmiş 1 kere bosver üzme kendini.

Pişmanım hemde cok koca bi yaş pasta yedim :( yememeliydim.napiyim yılbaşı misafir var evde diye almistik.ben yemesem kimsenin yiyecegi yoktu çöpe gidicekti yazık günah diye yedim.ama şimdi pişmanım. Öğle yemeği yemedim onun yerine geçer mi acaba :(

ödül say kendine canım akşamda yoğurt ve salata ye hiç bişey olmaz yarında aynı şekilde daha az ye dengelemi olursun

Merhaba kizlar kahvaltida misafirim vardi menu biraz kaloriliydi fakat ben yediklerim fazla degil hemen yaziyim
Yarim haslama yumurta.3 zeytin.1dilim borek ispanakli.biraz peynir.2patates kizartma.cokaz recel.domates.salatalik
Az oncede 1saat tempolu yuruyus yaptiim,duzenli yuruyecegm

Evet kizlar pastanin pismanligiyla leslieyle 1mil yürüdüm ozlemisim valla baya keyifliydi tavsiye olunur kizlar deneyin

Merhaba kizlar kahvaltida misafirim vardi menu biraz kaloriliydi fakat ben yediklerim fazla degil hemen yaziyim
Yarim haslama yumurta.3 zeytin.1dilim borek ispanakli.biraz peynir.2patates kizartma.cokaz recel.domates.salatalik
Az oncede 1saat tempolu yuruyus yaptiim,duzenli yuruyecegm
Abartmamissin canım misafir olunca ben kaçırıyorum ama sen dayanmissin.bi parca borekte cok normal yürüyüşte yapicakmissin nasil olsa

Caglacım bozma moralini yaptıgını kabulleniyorsun bu bile basarı.Canım sok diyetler,sürekli yeni arayışlara neden olur.Bir bakarsın sürekli onu yapıyorsun,onu yapıyorsun sıkılıyorsun....Bence saglıklı beslenerek kilo verme programı uygula herseyi yiyerek,nefsini kısıtlamadan kilo ver canım......Salıya bomba gibi bekliyoruz seni.Moralinide bozma,o kıyafetlere gireceksin...

Teşekkür ederim canım.Aynen yazdım ve verdim.Sizler tarafından denendi.Faydasını gelinde görür inşallah...Yas pastayı yürüdükten sonra yediysen zencefil iç canım.(düşük seker rahatsızlıgın yoksa)45 dk spor yaparsanda eritebilirsin canım.Canın cekmiş 1 kere bosver üzme kendini.
Rica ederim canim ben denedim faydasinida gördüm. Gelininizde görür inşallah tatli tatli bebisleri olur :)

Moralini bozma canim kararini verve amacina yonel,sana tavsiym 6 ogun beslen bildigimiz 3ana3ara ogun bu sekilde aclik krizine girip diyeti bozmazsin

Caglacım bozma moralini yaptıgını kabulleniyorsun bu bile basarı.Canım sok diyetler,sürekli yeni arayışlara neden olur.Bir bakarsın sürekli onu yapıyorsun,onu yapıyorsun sıkılıyorsun....Bence saglıklı beslenerek kilo verme programı uygula herseyi yiyerek,nefsini kısıtlamadan kilo ver canım......Salıya bomba gibi bekliyoruz seni.Moralinide bozma,o kıyafetlere gireceksin...

aynen canım az ama sık yicem artık denedim olmadı. geçen hafta amcamın oğlu kuzenime kız istedik o kadar insanın içinde döndüler yine benimle dalga geçtiler tanımadığım insanların içinde ağlıcaktım nerdeyse zor tuttum kendimi kendime bunu yapmıcam bidaha :(:50:

Moralini bozma canim kararini verve amacina yonel,sana tavsiym 6 ogun beslen bildigimiz 3ana3ara ogun bu sekilde aclik krizine girip diyeti bozmazsin

doğru canım dengeli beslenicem hem yavaş verdiğin zaman geri almıyosun yaza daha çok var yavaş yavaş azmetcem hem sıkılaşcam hem ideal kiloma ulaşıcam

Abartmamissin canım misafir olunca ben kaçırıyorum ama sen dayanmissin.bi parca borekte cok normal yürüyüşte yapicakmissin nasil olsa

Evet canim az yememdeki buyuk etmen aslinda kizim ona yediricem diye pek yemiyorum,aksamada misafirlige gidecez yemesem olmaz .azcik yemeye caliscam.senin pastada hic iyi olmamis ama sen dengelersin uzulme

kızlar burdan kendimi rezil etmek istiyorum hergün yazdıklarınızı okudum ama bişey yazmadım çünkü diyeti bozdum isveç falan olmadı yapamadım kendimi açlığa mahkum ettiğimde hep dahada fazla yedim günlerdir yedim yedim verdiğim kiloları geri aldım tartılmaya korkuyorum çok mutsuzum nie böyleyim ya kilolarımdan o kadar mutsuzum ki dışarı bile çıkamıyorum hiç bi giydiğim yakışmıyo ama ben bile bile yiyorum. şok diyetler falan tutmuyo ya hep daha fazlasını geri alıyosun artık az yiyerek ve spor yaparak kilo vericem. geceleri uyuyamıyorum kollarım uyuşuyo sürekli su içmediğim için hareketsizlikten hantallaştım çok fena oldum :( artık yeter diyorum hemen icrahata geçiyorum bugün sabah kahvaltımı 1 buçukta yaptım ve yine çok yedim ama bu işi yarına bırakmıcam artık bugünden itibaren başlıyorum birazdan jillian michelis yapıcam akşamda az yicem salı günü bomba gibi dönücem. yarın ayran detoksu yapmak istiyorum 2 gün var mı yapmak isteyen temizlensin bi içim :( çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim

Tamam canım olmuş bi kere. Şimdi yapman gereken sok diyetten ziyade yediklerine dikkat edip spor yapmak.kendine bir program yap.mesela kaçta kalkiyosun.gun içinde napiyosun ne zaman hangi sporu yapabilirsin gibi.ben leslieyle yürüdüm bugun baya keyifliydi.ama koca bi pasta yedim :( onun icin vazgeçmek yok hep beraber aticaz kilolari tamam mi. Bizimde senin desteğine ihtiyacimiz var unutma.burda paylasimda bulunalim yaptigimiz hatalari söyleyelim.hepimiz kaçamaklar yapıyoruz. Ama durmak yilmak yok.devam edicez ;) yarin seninle ayran detoksu yapmayı çok isterdim ama eşim evde hafta sonu dışarı falan çıkıyoruz onun için uygulayamam canim ya

aynen canım az ama sık yicem artık denedim olmadı. geçen hafta amcamın oğlu kuzenime kız istedik o kadar insanın içinde döndüler yine benimle dalga geçtiler tanımadığım insanların içinde ağlıcaktım nerdeyse zor tuttum kendimi kendime bunu yapmıcam bidaha :(:50:

Hayırlısı olsun canım,allah tamamına erdirsin....Bu insanlarıda anlamıyorum ya bir bayana yapılcak mevzu mu?Bir erkek tarafından tanımadıgın insanların yanında.... :(( .....Canım hiç moralini bozma,bunlar sana moral olsun.Hep söylenen sözler aklında olsun,kendine kızıp yemeee.Yine olan sana oluyor.Beni örnek al canım.Ben burda defalarca eşimin arkadasının hanımının dedigini yazdım,butikte satıs görevlisinin size göre yok,siz büyük bedensiniz demesi kadar asagılayıcı birşey yoktu benim için.Kızdıkca ekmek,pasta,ilaclar...Ne oldu oldum 86 kg.Saglık sorunlarım arttı.Durrr yeter dedim ve basardım.Ben sana inanıyorum,tek düşünmeni istedigim sen güzelsin üstündeki yag tabakası seni çirkin gösteriyor.Bundan kurtulmakta senin elinde....3 ara 3 ana ögün ilk etapta sok diyetleri uygulayan biri olarak sana sacma gelir.Zamanla oturtursun.....İnanıyorum sanaaaaaa.

Kimsenin kimseyle dalga gecmeye hakkı yok kilolari verince ne dicekler bakalım

Evet canim az yememdeki buyuk etmen aslinda kizim ona yediricem diye pek yemiyorum,aksamada misafirlige gidecez yemesem olmaz .azcik yemeye caliscam.senin pastada hic iyi olmamis ama sen dengelersin uzulme

Spor manyağı oldum bugün :) yarina kesin arti çıkarım ertesi gün normale dönerim. Aksam pek biaey yemeyi düşünmüyorum ya yoğurt galeta yada çorba yada ekmeksiz az yemek

Back