doğru canım dengeli beslenicem hem yavaş verdiğin zaman geri almıyosun yaza daha çok var yavaş yavaş azmetcem hem sıkılaşcam hem ideal kiloma ulaşıcam
kızlar burdan kendimi rezil etmek istiyorum hergün yazdıklarınızı okudum ama bişey yazmadım çünkü diyeti bozdum isveç falan olmadı yapamadım kendimi açlığa mahkum ettiğimde hep dahada fazla yedim günlerdir yedim yedim verdiğim kiloları geri aldım tartılmaya korkuyorum çok mutsuzum nie böyleyim ya kilolarımdan o kadar mutsuzum ki dışarı bile çıkamıyorum hiç bi giydiğim yakışmıyo ama ben bile bile yiyorum. şok diyetler falan tutmuyo ya hep daha fazlasını geri alıyosun artık az yiyerek ve spor yaparak kilo vericem. geceleri uyuyamıyorum kollarım uyuşuyo sürekli su içmediğim için hareketsizlikten hantallaştım çok fena oldumartık yeter diyorum hemen icrahata geçiyorum bugün sabah kahvaltımı 1 buçukta yaptım ve yine çok yedim ama bu işi yarına bırakmıcam artık bugünden itibaren başlıyorum birazdan jillian michelis yapıcam akşamda az yicem salı günü bomba gibi dönücem. yarın ayran detoksu yapmak istiyorum 2 gün var mı yapmak isteyen temizlensin bi içim çok uzun yazdım ama paylaşmak istedim
iyi akşamlar kızlar bugüne hiç iyi başlamadık oğlumda bende hastayız hastaneye gittik sabah ordanda annemlere geldik annem bakıyo oğlumada banada bütün gün nane limon ıhlamur içtim yattım halen yatıyorum hastalık çekmek çok zor kızlar bu halime çok şükür yine Allah hasta olan herkese yardım etsin bizimkisi grip sadece
dSpor manyağı oldum bugün :) yarina kesin arti çıkarım ertesi gün normale dönerim. Aksam pek biaey yemeyi düşünmüyorum ya yoğurt galeta yada çorba yada ekmeksiz az yemek
iyi akşamlar kızlar bugüne hiç iyi başlamadık oğlumda bende hastayız hastaneye gittik sabah ordanda annemlere geldik annem bakıyo oğlumada banada bütün gün nane limon ıhlamur içtim yattım halen yatıyorum hastalık çekmek çok zor kızlar bu halime çok şükür yine Allah hasta olan herkese yardım etsin bizimkisi grip sadece
aynen canım az ama sık yicem artık denedim olmadı. geçen hafta amcamın oğlu kuzenime kız istedik o kadar insanın içinde döndüler yine benimle dalga geçtiler tanımadığım insanların içinde ağlıcaktım nerdeyse zor tuttum kendimi kendime bunu yapmıcam bidaha
Tamam canım olmuş bi kere. Şimdi yapman gereken sok diyetten ziyade yediklerine dikkat edip spor yapmak.kendine bir program yap.mesela kaçta kalkiyosun.gun içinde napiyosun ne zaman hangi sporu yapabilirsin gibi.ben leslieyle yürüdüm bugun baya keyifliydi.ama koca bi pasta yedimonun icin vazgeçmek yok hep beraber aticaz kilolari tamam mi. Bizimde senin desteğine ihtiyacimiz var unutma.burda paylasimda bulunalim yaptigimiz hatalari söyleyelim.hepimiz kaçamaklar yapıyoruz. Ama durmak yilmak yok.devam edicez yarin seninle ayran detoksu yapmayı çok isterdim ama eşim evde hafta sonu dışarı falan çıkıyoruz onun için uygulayamam canim ya
Gecmis olsun canim. Zor hhastalik beden sagligi olmayinca hayat cekilmez oluyoriyi akşamlar kızlar bugüne hiç iyi başlamadık oğlumda bende hastayız hastaneye gittik sabah ordanda annemlere geldik annem bakıyo oğlumada banada bütün gün nane limon ıhlamur içtim yattım halen yatıyorum hastalık çekmek çok zor kızlar bu halime çok şükür yine Allah hasta olan herkese yardım etsin bizimkisi grip sadece
Tamam canım olmuş bi kere. Şimdi yapman gereken sok diyetten ziyade yediklerine dikkat edip spor yapmak.kendine bir program yap.mesela kaçta kalkiyosun.gun içinde napiyosun ne zaman hangi sporu yapabilirsin gibi.ben leslieyle yürüdüm bugun baya keyifliydi.ama koca bi pasta yedimonun icin vazgeçmek yok hep beraber aticaz kilolari tamam mi. Bizimde senin desteğine ihtiyacimiz var unutma.burda paylasimda bulunalim yaptigimiz hatalari söyleyelim.hepimiz kaçamaklar yapıyoruz. Ama durmak yilmak yok.devam edicez yarin seninle ayran detoksu yapmayı çok isterdim ama eşim evde hafta sonu dışarı falan çıkıyoruz onun için uygulayamam canim ya
Evet kizlar pastanin pismanligiyla leslieyle 1mil yürüdüm ozlemisim valla baya keyifliydi tavsiye olunur kizlar deneyin
Hayırlısı olsun canım,allah tamamına erdirsin....Bu insanlarıda anlamıyorum ya bir bayana yapılcak mevzu mu?Bir erkek tarafından tanımadıgın insanların yanında....( .....Canım hiç moralini bozma,bunlar sana moral olsun.Hep söylenen sözler aklında olsun,kendine kızıp yemeee.Yine olan sana oluyor.Beni örnek al canım.Ben burda defalarca eşimin arkadasının hanımının dedigini yazdım,butikte satıs görevlisinin size göre yok,siz büyük bedensiniz demesi kadar asagılayıcı birşey yoktu benim için.Kızdıkca ekmek,pasta,ilaclar...Ne oldu oldum 86 kg.Saglık sorunlarım arttı.Durrr yeter dedim ve basardım.Ben sana inanıyorum,tek düşünmeni istedigim sen güzelsin üstündeki yag tabakası seni çirkin gösteriyor.Bundan kurtulmakta senin elinde....3 ara 3 ana ögün ilk etapta sok diyetleri uygulayan biri olarak sana sacma gelir.Zamanla oturtursun.....İnanıyorum sanaaaaaa.
canım bende bıraktım aynı şekilde banda oldu bize göre deill belki tam yapsakk olurdu ama ben kaçmak yaptım akşam aç kaldım için benide maf etti sabha tartıldım 64 çıktımm benimde moralim cok bozuldu ama ayran detoksu yapicam o iki kiloyu kurtarıcam bu hafta yrüyüş yapadım bugun kızlar ama akşam kardio yapicam yine düzenli girmye çalışıcam ve tekrardan toparlanıp başrıcam :) canım yapalım yarın birlikte bende secille yaptım faydasını gördüm :) yaplım ben varım canımm akşamda bir satt spor :)
tamam canım bende videolarımı ayarladım şimdi netten spor yapıcam vazgeçmicem. karamsar olmıcam artık azmetcem çok çok saolun canım ya valla nasıl moral oldunuz anlatamamakşam çıkarcam kendime güzel bi plan program listesi :)
aynı bende öyleyim stresten yiyorum ya sinirimden ama kendime yapıyorum yine her seferinde aynı şeyi yapıyolar bidahaki bi araya geldiğimizde göstercem onlara başarıcam ya fena hırs yaptım artık biribirimize destek oluyoruz ne güzel ya etrafımızdakiler hiç öyle deil Allah bize yardım etcek inşallah
onuda denrimm
merak ettim şimdidenn
canımm yahh bak onlara inatt sporumuzuda beslenmemizide düzgünce yapalım bu haftayı ayran detoksuyla kurtaralımm :) salıya mutlu bildirim yaplımm kardeşim geldi bana onunla spor yapicaz çok mutluyum o bana 300 grm verdirir akşam terleterek :) hadi salıya dha var 1 kg bile versek iyidir :) 62.8 9 olmak ümidiyle öptümm
Öyle tabi canım bugüne kadar diyet yaptığım zamanlarda ilk basladigim bikac hafta yediklerimede dikkat etsem sporda yapsam kendimide paralasam veremezdim.ama pes etmeden devam ettim hep.bi aldım bi verdim ama hiç bu kadar azimli olmadım. Kacamakta yapıyorum kendimi sikmadan ama fazlada abartmadan.aksam yemek saatini geri çektim aksamlari hafif yemeye çalışıyorum.planini bize de söyle beraber yapabildiklerimizi yapariz senide kontrol ederiz ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?