- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Evet dün bende asure yedim 1 kase ama bugun sıfır tatlı...Zaten canımda istemiyor.Diger arkadaslarda onaylarsa her salı kilolarımızı yazalım.
uzun süredir sadce ekliodum bu sefer eksilttim kızlar yani 68 kiloya düştüm şoklardayım neyedimi yazım 3 gündür daha iyi dikkat ediorumda
ben öğlen kalkıyorum bebgim varmalum uyku 0 gece
ögle kahvaltısı .. 4 salatalık yedim şekersiz cay iki siyah kayısı bir parça peynir bi büyükte domates
akşam tavuk göüsünden olma haşlma tavuk corma sırf yeşil salta yağsız tuzsuzara öğünlerimi kendim ac histtimde sade şekersiz kahve ve çiğ badem 4 tane yada siyah kayısı 2 tane 3 günür bu şekilde
Süper sin darisi basimiza
inşallah destek olalım hep ben her gün giricem motivasyoum arrtı valla canım suanda şekersiz kahve içiorum bakalım inşallah basrıcazz
merhaba arkadaşlar bende 1.65 boy 69 kilodayım dün itibariye başladım şimdilik 5 kilo falan versem iyi olacak spor yapamıyorum ev iş çocuk yoğunum, ağır ev işleri yapsam aslında o da iş görür :26:
Basaricaz kadınların elinden ne kurtulurki :) su an kosu bandindayim bende 1 saat yürüyüş sonra oglusu okuldan alicam firsat bulursam 45 dakikada o zaman yurucem.azmettim bu sefer vericem fazla kilolarimi ama desteginizle
hoşgeldiniz arkdaşlardurmaksızın 1 saat ev işi emin ol daha fazla kalori yaktırır bizde yenilerdeniz vericez ve tatlı tuzlu bizim düşmanımız bizi çirkinleştiririo yok yemicez az az öz yicez bol su bol hareket bi kaç aya fıstık gibi bedenler
ooo süper miş canım yürü dkdda bizim için yürü bende yarım satt dans etcem şimdi en sevdim iş müzik beden ve bengidecek ulen bu çirkin misafirler hadi kızlar az boğaz bol harekettttttttttttt
merhaba arkadaşlar bende 1.65 boy 69 kilodayım dün itibariye başladım şimdilik 5 kilo falan versem iyi olacak spor yapamıyorum ev iş çocuk yoğunum, ağır ev işleri yapsam aslında o da iş görür :26:
Heyoo benide ekleyin benide bende şimdilik bi 15 kilo versem yeterr
Valla 1 saat yurudum bugün. Dunde yaptim yuruyusumu.haftaya sali büyük gün. Bakalım kac kilo vericez.hedefim büyük ve vermem lazim bu kiloları. Hep beraber vericez ama yalniz birakmak yok :)
Günaydınlar bayanlarrrrr.Yeni aramıza katılan arkadaslar,hosgeldinizzz.Topik hareketlenmiş buna sevindim.Yürüyüşler,sporlar yapılmış.Tebrik ediyorum hepinizi...Bende bugun yarım saat bisiklet bindim.Bu kilolar gidicek o kota girecegim baska yolu yok..Bu arada dunku corbayı sokaktaki kedilere döktüm,afiyetle yediler.Ne kötü tat yaa...
Kızlar yediginiz tatlıları,tuzluları,pastaları,kekleri bizleri dusunerek yiyin ama 1 tanecik...Herseyi kısıtlarsak beynimiz doymuyor.Yedim ama ölçülü yedim demek bende daha cok işe yarıyor.Dengeleyerek yemek lazım.Diyetisyenden ögrendiklerim...1 kase puding yemek ara ögün için verilen meyve,süt,yogurt gurubunu o gün tükettin anlamına geliyor.Sadece puding yiyebilirsin,üstünede digerlerinide yersen hoop kilo kızlar.....Azmediyoruz ve basarıyoruz kızlarrrr.Saglıklı ve guzel olmak için..
eski vücudumu çok özledim resimlerime bakıp yine ole olucam masaüsttü yaptım zayıf resmime bakıp motive oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?