Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

haklısın neden kendimize vakit ayıramıyoruz sıkılaştırıcı kremler aldım kullanmıyorum spor aletlerim plates vs var kullanmıyorum öyle atmışım bi kenara herşey çocuk ev işi ve işim oldu en az 1 saat ayıracağım gerçekten öyle herkes uzman kendilerince

O kadar çok iş yapiyoruzki bütün gün 1 saatte bizim olsun zaten ev iside yap yap bitmiyo.sali büyük gün saliya hazirlanalim

merhaba kızlar benimde tam 10 kilo vermem gerekiyor şu sıralar iştahım cok acık nasıl kapatcaz bilmem :) el birliğiyle şu kilocuklardan kurtulalım şuan ki kilom 65 basen ve göbek var bende spor şart ama vakit yok ki sabah 8 de evden bi çıkıyorum akşam 8 oluyor eve gidişim.

Misafirim gelcek caya kek cırptım,pogaca falan.Eşimin arkadasları...Süslendim,giydim daha önceden olmayan kıyafetlerimi(şimdi oluyor)ahh 63 olmak istiyorum.Daha giyemedigim cok kıyafetim var...Yarın yada bu gece liste yapıyorum kızlar.Bu günden sonra dahil olan arkadasları salıdan sonra dahil etcem.3-4 günde vermek zor...Konu sahibi giremiyor sanırım.Kızmasında.Yeni bir topic mi acsam burdan mı devam etsek???

Bence burdan devam edelim. Topik hareketlendi baya.konu sahibinin bişey dicegini sanmıyorum ama

Senin adına sevindim benimde dolapta bekleyen kiyafetl e rim var oluyo ama güzel durmuyo diye giymiyorum.ama yakinda giyicem.1 saatlik yuruyusumu yaptım simdi 5 i 1 yerde cayimi iciyorum

Yeşil cay yada bitki caylari bi avuc kadar ceviz findik yada sekersiz kahve beni tok tutuyor canim sende dene

Senin adına sevindim benimde dolapta bekleyen kiyafetl e rim var oluyo ama güzel durmuyo diye giymiyorum.ama yakinda giyicem.1 saatlik yuruyusumu yaptım simdi 5 i 1 yerde cayimi iciyorum

5 i 1 arada çayın faydasını gördünmü canım ben yeşil çay (demlenmiş yaprak çay ) bağırsakları iyi çalıştırıyor ya ben böyle kendi yöntemlerimle veremiycem sanırım arada kaçırıyorum Muzaffer Kuşhan'ın bi diyeti var onu yapacağım hem kolay hemde zayıflatıyor denemiştim daha önce

oda güzel demmeki kas oranın daha fazla ben de aşırı deildim ama zayıf duruodum .s ama hamilelik 19 kilo ve alay konusuda olunca moraller sıfır yapacak tek şey boğaz ve hareket tempo tabi siz kızların desteği önce ikna olmaktı onu başardım sayenizde sizi hep düşünüorum hem kim daha çabuk verecek hemde destek motive için başarıcaz allahın izniyle yaza fıstık gibiyiz inşallah ben eşimi ikna edrsem haftada 2 3 gün yüzmeye başlıcam inşallah sabahta . yürüyüş ama önce kayın validemin gelmesi lazım köyden sonra dahada güzel olucak evde bol hareket ev işi yapiorum durmadan ben terden su oluyorum iş yaptımda bakalım şimdilik bunlar plan ama olur ya inşallah canım allaha emanet ol

bugun kahve içtim kızlar şekersiz ama sonra 2 3 gibi biraz salta yaptım dahada acıkmadım şimdi bı şekersiz kahve daha yemek yok

Son düzenleme:

canım hoş geldin biz azimlilerin arasına ben sade kahve şekersiz içiorum sende dene birazda olsa tokluk hissi verio dinç tutuo benim kan şekerim çok düşük çok aç kalamıyorum ama kahve işe yaradı şekersiz ama bide sıcak içecekler insanı daha tok tutuyormuş bir yerde okumuştum kahvede enerji verio diet yaparken en idali benim fikrim tekrar hoş geldin canım

Son düzenleme:

Ben faydasini görüyorum ozellikte spor sonrasi icince bende etkili oluyor. Bağırsakları da calistiriyo. Muzaffer kushan in diyeti nasil

Herşey planla basliyo canım sonra inanmakla.birbirimize hep destek olalim o zaman isler daha kolay olucak.kacamallarikiz azalicak yüzmek super kalori yakiyo.imkanom olsa bende yuzmek isterdim.simdilik spor olarak sadece 1 saat yuruy u s yapiyorum 5 kilometre falan yapiyo tempolu yuruyorum.faudasoni gorucegime inanıyorum. Biraz zaman gecincede süreyi arttiricam hedef koyunca daha kolay olucak g ibi geliyo.vitrinler d e o kadar guzel elbiseler var ki görünce incecik olmak istiyo insan.

çok doğrusun canım inşallah ben çok umutluyum gurubumuzdan şimdi konuştum eşimle tamam dedi amma annesi gelemesi lazım bebhim var ilgilenmesi lazım o gelince hem sabah yürüyüş kar kış demeden yürücem inşallah hemde yüzme tabikide görürsün 1 saat diosun ya benimde kosu bandım var ama ben çok sıkılıorum satmayı dusunuorum açık hava bana müsait bi hevesle aldım fazla binemedim başım donuo benim onda .s tebrik sana

Benimde bazen canim sikiliyo. Müzik dinliyorum yada sevdiğim filmleri izliyorum.sonra hayallere daliyorum su kiloya dusmusum yada yarin sabah tarti ne gostericek acaba kesin 100 200 gram vermisimdir falan diye kendimi motive ediyorum beynimi de zayıflamaya yonlendiriyorum böylece .acik havada da yürüyorum ama koşu bandı nda daha hizli yürüyorum. 1 saat te 5 kmden fazla yürüdüm bugün mesela.bi de elimin altinda oyle kose bucakta durmuyo koşu bandim.salonda duruyo.misafir benim sagligimdan onemli degil.onun icin ben kullanıyorum
.ama uzun suredir bu kadar kilo germeyi kafama takmadigim için kullanmamistim.ama durmak yok yola devam

bak şimdi sen benide heveslendirdin canım yarın bende binicem yarım saat bi deniyeyim başım dönmez inşallah devam edrim dahada fazla ayyh güzel eşortmanları giyer yürürüm sonra duş ohh bide kahve değme keyfe tabi kızımda uslu durursa

Günaydın azimli bayanlar.Dünkü ikramlarımdan hiç yemedim,sizi düşünerek.Dün zencefil cayı içtim.Sporumu 1 saate tamamladım...Kızlar ben 85-86 kiloydum eşimin arkadasları en son beni gördügünde.İçlerinde birinin eşi beni fena kıskanıyor farkındayım.Neyse sen nasıl olmussun dal gibi göbegin,basenin gitmiş dedi.Nasıl mutlu oldum daha cok gaza geldim.Eskiden kalma 1 kotum var ona girmek istiyorum.Sizlerle basaracagıma inanıyorum.....Sade türk kahvesi bedeni canlandırıyor.İçebiliyorsanız zencefil cayınıda için zinde tutuyor ve cok kacırdıysanız sindirimin rahat olmasını saglıyor...Yüzmeyi bende cok isterdim.Cok saglıklı bir spor ve vücudu cok guzel biçimlendiriyor.

guzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4

Son düzenleme:

valla ne güzelde yapmışın canım süper bende dün gece tatlı çekti canım yemedim hemen siteye girdim okudum yazılan herşeyi hemen soğudum çikolatadan dedim eger ikna olmassam yicem seni olursam yemicem yemedim yememde türk kahvesi ımm bayılırım içirem bende bugun yapim kendime bide o şekil denim insan o şekilde farkedince mutlu oluyor evet ama o insanlar dahada çok çatlıcak eminim :) bende inanıyorum bakalım eşimle konuştam tamam dedi biyer ayrlandımı kayın valıdde geeldimi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…