Yeteri kadar su içmiyor olabilirsin.Günde 2 litre su iç canım.Sabahları kayısı kaynat hem kendini ye hem su iç....1 hafta hergün 1 bardak kefir içmeni öneririm.Metobılizmayı cok guzel calıştırıyor,bagırsak hareketleri geri geliyor.Şimdiden kolay gelsin.
su içiyorum onda sıkıntı yok ama kayısıyı deneyeceğim,kefir benim için inanılmaz kötü kokan birşey ve içemiyorum=) incir yiyip üzerine su içiyorum yine de tık yok=)
bende katılmak istiyorum araniza.81 kkiloyum ve kilom articak diye cok korkuyorum. Bu kilo bile fazlayken.artik biseyleri degistirmenin vakti geldi.ama arkadas destegi lazim.birlikten kuvvet doğar.aranıza yeni katıldım.80 kilo ile 15 gün önce başladım şuan tam 75.1 kiloyum.eşimle birlikte diyet yapıyoruz oda 4 kilo verdi.sadece ekmeği colayı cipsi kesdik.her yemekte 1 dilim kepekli yiyoruz ve ben biberiye çayı içiyorum düzenli olarak.onun faydası çok bağırsaklarımı çalıştırıyor.masa başında oturmama rağmen iyi verdim . çok mutluyum daha devam hedef 65:)
Zayıflamak kilo vermek çok zor oluyor,kilo verdikten sonra tekrar almmamk için çok dikkatli olmak gerekverdiğimiz kiloları yani tekrar alıyoruz
Arkadaslar merhabalar,
Temmuz ayından bu yana kılo verme surecındeyım.Tiroıd hastası oldugum ve acgozlu oldugum ıcın:)
Arkadaslar merhabalar,
Temmuz ayından bu yana kılo verme surecındeyım.Tiroıd hastası oldugum ve acgozlu oldugum ıcın:)ancak 5 kılo verdım dıyetısyen destegı ıle ancak yaklasık 1 aydır pes ettım. Bugun işe giderken dolabımda kıyafetımı arıyordum ve esimle ilk yuzyuze tanısrken gıydıgım kıyafetımı gordum ve içim burkuldu.Zaten 5 kılo vermıstım neden olmasın bı 10 kılo dedım ve sız sevgılı arkadaslarıma katılmak istedim:)Aynı zamanda dıyetısyene tekrar gıtmeyı dsunuyorum (15 gun sonra baslıycam).Paylasalım bıldıklerımızı yazalım ve eskısı gıbı kendımızı mutlu gusel ve saglıklı hıssedelım dıyorum.Ne dersınız?
slm kızlar bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum.76 kg 68 olmak istiyorum.
kıslar gunaydın tartıya sabah umutsuzca bır cıktım 68.3 dedı yanı aslında tam dıkkat de edemedım ama 500 gr gıtmıs ve motıvasyonum arttı:)
darısı sızlerın basına oglen proteın agırlıklı beslenmeye yogunlasıp aksam domate salatlık peynır yıyım dıyorum sızce?
harikasın peldaplt =) benim de bugun 10.gün 73.4cıktım tam 2.8 kilo gitmiş çok mutluyum=)
ama kızlar bir sıkıntım var ve hergün tuvalete çıkamıyorum ben.dıyetısyene gittiğimde dyetisyenin en dikkat ettiği şey hergün gün aşırı tuvalete çıkmam olmuştu. bi hal çare söyleyin kızlar ne yapabilirm her gün tuvalete çıkabilmek için siz neler yapıyorsunuz??
slm kızlar bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum.76 kg 68 olmak istiyorum.Neredesiniz kızlar.
Kızlar kilolarımızı toplu halde görelim istedim.Benim şöyle bir fikrim var haftalık herkes kilosunu bildirsin tekrar düzenleyelim.Topik aktif olsun,bir yazan bir daha yazmıyor.Kiloyu en az veren ve en cok veren kişinin o hafta ne yaptıgını konusalım ne dersiniz?Hergun ne yedigimizi yazamıyoruz.Konu sahibi arkadas içinde uygunsa.Topik aktif olsun....Fikri olan?
Sekeda:69 kg
yzlm :76 kg
secilsecil:80.5 kg
guzelimm:74.3 kg
dilek3256:75.1 kg
peldaplt :68.3 kg
mevser :65 kg
inci_ser :75 kg
meleko-bs: 73.4 kg
Süper bir fikir. Rekabet olunca daha da hirslaniriz daha cabuk veririz umarim kilocuklari :) dun aşure yaptik mecburen yedim ama bugun tatli yok.kararliyim. hergün 1 saat yurumeyi planliyorum yediklerimede dikkat edersem daha çabuk kil o verebilirim.spor şart ben spor yapmadan veremiyorum cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?