• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Yeteri kadar su içmiyor olabilirsin.Günde 2 litre su iç canım.Sabahları kayısı kaynat hem kendini ye hem su iç....1 hafta hergün 1 bardak kefir içmeni öneririm.Metobılizmayı cok guzel calıştırıyor,bagırsak hareketleri geri geliyor.Şimdiden kolay gelsin.

su içiyorum onda sıkıntı yok ama kayısıyı deneyeceğim,kefir benim için inanılmaz kötü kokan birşey ve içemiyorum=) incir yiyip üzerine su içiyorum yine de tık yok=)

su içiyorum onda sıkıntı yok ama kayısıyı deneyeceğim,kefir benim için inanılmaz kötü kokan birşey ve içemiyorum=) incir yiyip üzerine su içiyorum yine de tık yok=)

Zeytinyagını ısıtıp 1 kasık içebilirsin.Tabi kilo vermek isteyince bunu yapmak ister misin bilemiyorum.Kabızlık kilo vermeye engel onu biliyorum.Bende bir dönem kabızlık cekiyordum 2 hafta cıkamadıgımı biliyorum.Hızla kilo almaya baslamıştım.Karnım 6 aylık hamile kadar oluyordu...Sonra asitli içecekleri kestim.Günde 2 -3 litre su içmeye basladım.Kefir.....sonra gectı.Kilo vermeyede baslamıştım o dönem.

aranıza yeni katıldım.80 kilo ile 15 gün önce başladım şuan tam 75.1 kiloyum.eşimle birlikte diyet yapıyoruz oda 4 kilo verdi.sadece ekmeği colayı cipsi kesdik.her yemekte 1 dilim kepekli yiyoruz ve ben biberiye çayı içiyorum düzenli olarak.onun faydası çok bağırsaklarımı çalıştırıyor.masa başında oturmama rağmen iyi verdim . çok mutluyum daha devam hedef 65:)

aranıza yeni katıldım.80 kilo ile 15 gün önce başladım şuan tam 75.1 kiloyum.eşimle birlikte diyet yapıyoruz oda 4 kilo verdi.sadece ekmeği colayı cipsi kesdik.her yemekte 1 dilim kepekli yiyoruz ve ben biberiye çayı içiyorum düzenli olarak.onun faydası çok bağırsaklarımı çalıştırıyor.masa başında oturmama rağmen iyi verdim . çok mutluyum daha devam hedef 65:)
bende katılmak istiyorum araniza.81 kkiloyum ve kilom articak diye cok korkuyorum. Bu kilo bile fazlayken.artik biseyleri degistirmenin vakti geldi.ama arkadas destegi lazim.birlikten kuvvet doğar.

Zayıflamak kilo vermek çok zor oluyor,kilo verdikten sonra tekrar almmamk için çok dikkatli olmak gerekverdiğimiz kiloları yani tekrar alıyoruz

Zayıflamak kilo vermek çok zor oluyor,kilo verdikten sonra tekrar almmamk için çok dikkatli olmak gerekverdiğimiz kiloları yani tekrar alıyoruz

Aynen benim de yaptığım bu önce kilolarla savasiyorum zayifliyorum.sonrada geri alıyorum. Bi türlü dengeleyemiyorum.

Arkadaslar merhabalar,
Temmuz ayından bu yana kılo verme surecındeyım.Tiroıd hastası oldugum ve acgozlu oldugum ıcın:)ancak 5 kılo verdım dıyetısyen destegı ıle ancak yaklasık 1 aydır pes ettım. Bugun işe giderken dolabımda kıyafetımı arıyordum ve esimle ilk yuzyuze tanısrken gıydıgım kıyafetımı gordum ve içim burkuldu.Zaten 5 kılo vermıstım neden olmasın bı 10 kılo dedım ve sız sevgılı arkadaslarıma katılmak istedim:)Aynı zamanda dıyetısyene tekrar gıtmeyı dsunuyorum (15 gun sonra baslıycam).Paylasalım bıldıklerımızı yazalım ve eskısı gıbı kendımızı mutlu gusel ve saglıklı hıssedelım dıyorum.Ne dersınız?

bende kilo vermek istiyorum

ben 69 kiloyum ve kilo vermek istiyorum katılım bende kararlıyımdır ama rekabet olursa bırakmak zevkle yaparım 55 kilo olmak istiyorum 15 kilo versem yeterli .s

kıslar gunaydın tartıya sabah umutsuzca bır cıktım 68.3 dedı yanı aslında tam dıkkat de edemedım ama 500 gr gıtmıs ve motıvasyonum arttı:)
darısı sızlerın basına oglen proteın agırlıklı beslenmeye yogunlasıp aksam domate salatlık peynır yıyım dıyorum sızce?

CANIM SÜPER BİŞİ OLMUŞ BENDE YENİ KATILDIM VE REKABET OLSUN HEPİMİZE İNŞALLAH GİDİCEK BU KİLOLAR BAKALIM BEN SABAH 3 ZEYTİN DOMATES SALTALIK ŞEKERSİZ CAY İÇİYORUM BİR KİBRİT KUTUSU PEYNİR. EKMEK YEMİYORUM ŞEKERİ HAYATIMDAN ÇIKARALI 1 HAFTA OLDU SÜPER MUTLU HİSSEDİORUM BENDE TİROİD HASTASIYIM YANİ TİROİD BEZLERİM AZ ÇALİŞİYOR BAKALIM VERİCEM RABBİM KOLAYLIK VERSİN HEPİMİZEE AMİNNNNNNNN AKŞAMDA SALATA VE BİRAZ ÇORBA BAŞKA BİŞİ YOK ACIKTIMDA BASTIRMAK İÇİN KOYU RENKLİ İKİ KAYISI VE ŞEKERSİZ KLASİK KAHVE 4 FİNCAN GÜNDE BOL SU 9 BARDAK YARIM SAATDE HIZLI HAREKET EV İŞİ OLABİLİR DURMAKSIZIN GİDECEK :D hergün girelim yazalım ne yedik ne yaptık

harikasın peldaplt =) benim de bugun 10.gün 73.4cıktım tam 2.8 kilo gitmiş çok mutluyum=)

ama kızlar bir sıkıntım var ve hergün tuvalete çıkamıyorum ben.dıyetısyene gittiğimde dyetisyenin en dikkat ettiği şey hergün gün aşırı tuvalete çıkmam olmuştu. bi hal çare söyleyin kızlar ne yapabilirm her gün tuvalete çıkabilmek için siz neler yapıyorsunuz??

bendede kabızlık bağırsakta çalışma zayıflığı var bağırsak düzenliyici ilca kulaniorum ve kara kayısı ılık su ve yeşilik salta 2 günde çıkabilorum nihayet ekmek yasak bana bakalım yeni katıldım 69.0 kilodayım hedef 55 boy 1.64 vericez kızlar yarış başladı

slm kızlar bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum.76 kg 68 olmak istiyorum.Neredesiniz kızlar.

Günaydınlarrrr yeni katılan arkadaşlar hosgeldiniz.Umarım herkes istedigi kiloya ulasır.Benim şimdiki kilom 74.300 kg.Ben hergun ne yedigimi yazamayabilirim....Herseyden yiyorum kendimi kısıtlamıyorum,asitli hiçbir içecegi içmiyorum,cay carpıntı yaptıgından içemiyorum.Türk kahvesi sade hergun içiyorum.2.5 litre su hergun içiyorum.30 dk spor yapmaya calışıyorum.....

Kızlar kilolarımızı toplu halde görelim istedim.Benim şöyle bir fikrim var haftalık herkes kilosunu bildirsin tekrar düzenleyelim.Topik aktif olsun,bir yazan bir daha yazmıyor.Kiloyu en az veren ve en cok veren kişinin o hafta ne yaptıgını konusalım ne dersiniz?Hergun ne yedigimizi yazamıyoruz.Konu sahibi arkadas içinde uygunsa.Topik aktif olsun....Fikri olan?
Sekeda:69 kg
yzlm :76 kg
secilsecil:80.5 kg
guzelimm:74.3 kg
dilek3256:75.1 kg
peldaplt :68.3 kg
mevser :65 kg
inci_ser :75 kg
meleko-bs: 73.4 kg

Son düzenleme:
Kızlar kilolarımızı toplu halde görelim istedim.Benim şöyle bir fikrim var haftalık herkes kilosunu bildirsin tekrar düzenleyelim.Topik aktif olsun,bir yazan bir daha yazmıyor.Kiloyu en az veren ve en cok veren kişinin o hafta ne yaptıgını konusalım ne dersiniz?Hergun ne yedigimizi yazamıyoruz.Konu sahibi arkadas içinde uygunsa.Topik aktif olsun....Fikri olan?
Sekeda:69 kg
yzlm :76 kg
secilsecil:80.5 kg
guzelimm:74.3 kg
dilek3256:75.1 kg
peldaplt :68.3 kg
mevser :65 kg
inci_ser :75 kg
meleko-bs: 73.4 kg

Süper bir fikir. Rekabet olunca daha da hirslaniriz daha cabuk veririz umarim kilocuklari :) dun aşure yaptik mecburen yedim ama bugun tatli yok.kararliyim. hergün 1 saat yurumeyi planliyorum yediklerimede dikkat edersem daha çabuk kil o verebilirim.spor şart ben spor yapmadan veremiyorum cünkü :(

Süper bir fikir. Rekabet olunca daha da hirslaniriz daha cabuk veririz umarim kilocuklari :) dun aşure yaptik mecburen yedim ama bugun tatli yok.kararliyim. hergün 1 saat yurumeyi planliyorum yediklerimede dikkat edersem daha çabuk kil o verebilirim.spor şart ben spor yapmadan veremiyorum cünkü :(

Evet dün bende asure yedim 1 kase ama bugun sıfır tatlı...Zaten canımda istemiyor.Diger arkadaslarda onaylarsa her salı kilolarımızı yazalım.

Pazardan lahana almıştım,eşim sarma istemedi...Dur corba yapayım bozulmadan degerlendireyim dedim ayy allahım içimi ne zor bir corba oldu.Soguk deniycem,çöpe dökemem.Bu corbayı zayıflama ugruna sürekli nasıl içiyorlar....Corba kırmızı ve beyaz lahana,tuz,nane,kekik,zencefil,limon birazda yag koydum.Görüntü süper ama lahana kokuyor....

uzun süredir sadce ekliodum bu sefer eksilttim kızlar yani 68 kiloya düştüm şoklardayım neyedimi yazım 3 gündür daha iyi dikkat ediorumda
ben öğlen kalkıyorum bebgim var :D malum uyku 0 gece
ögle kahvaltısı .. 4 salatalık yedim şekersiz cay iki siyah kayısı bir parça peynir bi büyükte domates :D
akşam tavuk göüsünden olma haşlma tavuk corma sırf yeşil salta yağsız tuzsuz :D ara öğünlerimi kendim ac histtimde sade şekersiz kahve ve çiğ badem 4 tane yada siyah kayısı 2 tane 3 günür bu şekilde

Back