• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Evet dün bende asure yedim 1 kase ama bugun sıfır tatlı...Zaten canımda istemiyor.Diger arkadaslarda onaylarsa her salı kilolarımızı yazalım.

Dün akşam resmen kendimi tuttum asure yedigim icin aksam sadece 2 tane haslanmis patates yedim. Sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek kibrit kutusu kadar peynir 3 kayısı 1 bardak 5 i 1 yerde cay minik bi parcada oglumun kalan krebini yedim.bagirsak tembelligi var bendede kuru kayisi iyi geliyo ama bi süre sonrada etkileniyor. Şimdi sporumuda yapicam. Hedefim 1 saat kosu bandinda tempolu yürümek hergun.

uzun süredir sadce ekliodum bu sefer eksilttim kızlar yani 68 kiloya düştüm şoklardayım neyedimi yazım 3 gündür daha iyi dikkat ediorumda
ben öğlen kalkıyorum bebgim var :D malum uyku 0 gece
ögle kahvaltısı .. 4 salatalık yedim şekersiz cay iki siyah kayısı bir parça peynir bi büyükte domates :D
akşam tavuk göüsünden olma haşlma tavuk corma sırf yeşil salta yağsız tuzsuz :D ara öğünlerimi kendim ac histtimde sade şekersiz kahve ve çiğ badem 4 tane yada siyah kayısı 2 tane 3 günür bu şekilde

Süper sin darisi basimiza ;)

inşallah destek olalım hep ben her gün giricem motivasyoum arrtı valla canım suanda şekersiz kahve içiorum bakalım inşallah basrıcazz

Basaricaz kadınların elinden ne kurtulurki :) su an kosu bandindayim bende 1 saat yürüyüş sonra oglusu okuldan alicam firsat bulursam 45 dakikada o zaman yurucem.azmettim bu sefer vericem fazla kilolarimi ama desteginizle

merhaba arkadaşlar bende 1.65 boy 69 kilodayım dün itibariye başladım şimdilik 5 kilo falan versem iyi olacak spor yapamıyorum ev iş çocuk yoğunum, ağır ev işleri yapsam aslında o da iş görür :26:

merhaba arkadaşlar bende 1.65 boy 69 kilodayım dün itibariye başladım şimdilik 5 kilo falan versem iyi olacak spor yapamıyorum ev iş çocuk yoğunum, ağır ev işleri yapsam aslında o da iş görür :26:

hoşgeldiniz arkdaşlar :D durmaksızın 1 saat ev işi emin ol daha fazla kalori yaktırır :D bizde yenilerdeniz vericez ve tatlı tuzlu bizim düşmanımız bizi çirkinleştiririo yok yemicez az az öz yicez bol su bol hareket bi kaç aya fıstık gibi bedenler :D

Basaricaz kadınların elinden ne kurtulurki :) su an kosu bandindayim bende 1 saat yürüyüş sonra oglusu okuldan alicam firsat bulursam 45 dakikada o zaman yurucem.azmettim bu sefer vericem fazla kilolarimi ama desteginizle

ooo süper miş canım yürü dkdda bizim için yürü bende yarım satt dans etcem şimdi en sevdim iş müzik beden ve ben :D gidecek ulen bu çirkin misafirler hadi kızlar az boğaz bol harekettttttttttttt

hoşgeldiniz arkdaşlar :D durmaksızın 1 saat ev işi emin ol daha fazla kalori yaktırır :D bizde yenilerdeniz vericez ve tatlı tuzlu bizim düşmanımız bizi çirkinleştiririo yok yemicez az az öz yicez bol su bol hareket bi kaç aya fıstık gibi bedenler :D

hoşbulduk canım inşallah olacak bu kez bende kararlıyım tatlı tuzlu yok çok iş az yemek :36

ooo süper miş canım yürü dkdda bizim için yürü bende yarım satt dans etcem şimdi en sevdim iş müzik beden ve ben :D gidecek ulen bu çirkin misafirler hadi kızlar az boğaz bol harekettttttttttttt

Valla 1 saat yurudum bugün. Dunde yaptim yuruyusumu.haftaya sali büyük gün. Bakalım kac kilo vericez.hedefim büyük ve vermem lazim bu kiloları. Hep beraber vericez ama yalniz birakmak yok :)

Hosgeldin canim. Eskidrn ev islerine takiktim.aman bitiriyimde oyle spor yapiyim derdim.ama o zamanda spor kalirdi.simdi umursamiyorum art i k ev islerini once sporu yapiyim sonea ev isi.cunku evin işi hiç bitmiyo.gunde 1 saatimide kende ayiriyim diyorum sanirim bunada hakkimiz var.kilo alinca herkes zayifla uzmani kesiliyo sanki kendileri cok zayifmis gibi

:D bu kilolar gidecek kızlar tam destek bugun birazcık kek yedim akşam yemeği yemedim ve şekersiz kahve midem nekadar rahatladı nekadar dolduroruz midemizi çok rahatım :D biz ruhsal olarak doyamadımız eksikleri yiyerek tamamlamaya çalışıoruz anlık zevk bunlar sonrası :O

Son düzenleme:
Valla 1 saat yurudum bugün. Dunde yaptim yuruyusumu.haftaya sali büyük gün. Bakalım kac kilo vericez.hedefim büyük ve vermem lazim bu kiloları. Hep beraber vericez ama yalniz birakmak yok :)

süpersin canım inşallah vericez ben şimdiden hafifledim falan :P ama salıya kadar veririz inşallah burda eminim böyle gidersek hepimiz istedimiz kilonun sayısını yazıcaz :D:D allah yardımcımız olsun

eski vücudumu çok özledim resimlerime bakıp yine ole olucam masaüsttü yaptım zayıf resmime bakıp motive oluyorum :D :D :D

Son düzenleme:
Günaydınlar bayanlarrrrr.Yeni aramıza katılan arkadaslar,hosgeldinizzz.Topik hareketlenmiş buna sevindim.Yürüyüşler,sporlar yapılmış.Tebrik ediyorum hepinizi...Bende bugun yarım saat bisiklet bindim.Bu kilolar gidicek o kota girecegim baska yolu yok..Bu arada dunku corbayı sokaktaki kedilere döktüm,afiyetle yediler.Ne kötü tat yaa...:15:

Kızlar yediginiz tatlıları,tuzluları,pastaları,kekleri bizleri dusunerek yiyin ama 1 tanecik...Herseyi kısıtlarsak beynimiz doymuyor.Yedim ama ölçülü yedim demek bende daha cok işe yarıyor.Dengeleyerek yemek lazım.Diyetisyenden ögrendiklerim...1 kase puding yemek ara ögün için verilen meyve,süt,yogurt gurubunu o gün tükettin anlamına geliyor.Sadece puding yiyebilirsin,üstünede digerlerinide yersen hoop kilo kızlar.....Azmediyoruz ve basarıyoruz kızlarrrr.Saglıklı ve guzel olmak için..

Günaydınlar bayanlarrrrr.Yeni aramıza katılan arkadaslar,hosgeldinizzz.Topik hareketlenmiş buna sevindim.Yürüyüşler,sporlar yapılmış.Tebrik ediyorum hepinizi...Bende bugun yarım saat bisiklet bindim.Bu kilolar gidicek o kota girecegim baska yolu yok..Bu arada dunku corbayı sokaktaki kedilere döktüm,afiyetle yediler.Ne kötü tat yaa...:15:

Lahana çorbası ni hiç denemedim.bi de pirinç lapasini duydum.nasil yapılır bilmiyorum ama lapayla zayiflayanlarda var.

Kızlar yediginiz tatlıları,tuzluları,pastaları,kekleri bizleri dusunerek yiyin ama 1 tanecik...Herseyi kısıtlarsak beynimiz doymuyor.Yedim ama ölçülü yedim demek bende daha cok işe yarıyor.Dengeleyerek yemek lazım.Diyetisyenden ögrendiklerim...1 kase puding yemek ara ögün için verilen meyve,süt,yogurt gurubunu o gün tükettin anlamına geliyor.Sadece puding yiyebilirsin,üstünede digerlerinide yersen hoop kilo kızlar.....Azmediyoruz ve basarıyoruz kızlarrrr.Saglıklı ve guzel olmak için..

Aslinda herşey beyinde bitiyor. Kesin karar vermek lazım kilo vericem diye.du resmen kendimle inatlastim.50 dakikami yurusem yarim saati yurusem diye.hayir dedim sonra hergün 1 saat yürünecek kendi kuralimi koydum.sizde kural ko yu n kızlar. Bizi düşünün ben sizler i düşünüyorum bisey yiyeceğim zaman ;)

eski vücudumu çok özledim resimlerime bakıp yine ole olucam masaüsttü yaptım zayıf resmime bakıp motive oluyorum :D :D :D

Ben oyle hic zayıf olmadım. Bi çocukluğum zayıf geçti.ergenlik fonemindede kilo almaya başladım. Balik etliydim diyelim :) daha sonra anlamadigim bi sekildde kilom arttı. Evlendigimde 74 kiloydum o da zayiflsmis halim:) hamile kaldigimda 82 kiloydum. Dogum sonrasi (hamilrlikte şeker çıktığı icin diyet yaptim mecburen) yine 74-75 oldum. Sonra yine kilo aldim bi ara 87.5 u gördüm tartida şok oldum oturdum ağladım. Sonra kendime kizdim aglicagina spor yap diyet yap kurtul bi kilo kilolardan dedim.dedigimide yaptım. Bi kismini verdim 77 ye falan düştüm. Brnim etim siki kilosunu az gosterenlerdenim.kimse kilomu soyledigimde inanmiyo.az gosteiyosun diyolar.ama 70 kiloyu gordugumu hiç hatırlamıyorum. Bu sefer hedefimi yüksek tuttum 68 kiloya düşmek istiyorum. Umarım basaririm.umarim hepimiz istedigimiz kiloya duseriz.kolay olmicak biliyorum ama azmin elinden bişey kurtulmaz;)

Back