rica ederim canım benim =) başla bakalım yarın,etkilerini de burda yazarsan güzel olur =)
Yazarim tabi bugun oglen ictim su an 62 kiloyum 67 idim 62 ye indim bir hafta sonra bakacam fark oldumu yazarim sizede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim canım benim =) başla bakalım yarın,etkilerini de burda yazarsan güzel olur =)
Cnm benim aslında tiroıd bıle engel degıl gercekten sadece yerken az yemek ve sabırlı olmak lazım.5 kılo verdım kaldı 8 kılo:)
Neolcak demissin hıcbısey olmayacak subat ayı sonuna kadar vercez pes etmek YOKKKKKKKKK:)
pes etmek yokkk aslaaaaaa son hız devam yarında göbek atıcam zayıflama dansı canım
canım benim ben hiç öyle birşey duymadım, doktorlar kilo vermek amacıyla değil ama sağlığa çok faydalı diye sirkeyi tvsiye ettiklerini birçok doktordan dinledim.ama midende sorun varsa içme sirkeli suyu derim ben canm benm
Tatlım doğru diyet yaparsak aç kalmıycaz zaten az ekmek,hiç şeker bu şekilde devam edicez.
1 porsiyon hangı yemekten varsa (yaklaşık 5 kaşık)demek:)
Örneğin 4 kaşık makarna ya da 2 kaşık pilav=1 dilim ekmek ona gore kendı dusenımızı belirliycez.
30 kasımda dıyetısyene gıdıcem lısteyı paylasırız:)
ya öylede çalışan insanlarız doymuorum :) birde akşamları ben kursa filan gidiorum yemek düzenm allak bullak oluyor geçen sene daha çok göbeğim vardı şimdi kalanını vermek istiyorum ama sor nasıl erittin diye hiç anlamadım nasıl eridiğini bi ara 9 karışım çaylardan içtim oda olmadı durum vahim yani :) bende diyetisyen düşünüyorum eğer kendime zaman ayırabilirsem sen yinede paylaş listeni bakalım neler varmış canım :)
mdemde sorun yok canım 2 haftadır aynı kilomdayım yarın sabah içmeye başlasam mı belki dokunur faydası yaa kilo vermeye başlarım
bugün bana birisi yine hamile misin dedi iki hafta önce aynı olay yine olmuştu. ben de yooo sadece şişkoyum diyorum:) sanki üzerlerine vazife gibi. ben de diyete başlayacağım ve buraya yazmaya çalışacağım belki işe yarar. sizlerden feyz alırım. 75 kiloyum.1.65 boyundayım. fazlaca göbekliyim bunu eritmem lazımmmmm
bugün bana birisi yine hamile misin dedi iki hafta önce aynı olay yine olmuştu. ben de yooo sadece şişkoyum diyorum:) sanki üzerlerine vazife gibi. ben de diyete başlayacağım ve buraya yazmaya çalışacağım belki işe yarar. sizlerden feyz alırım. 75 kiloyum.1.65 boyundayım. fazlaca göbekliyim bunu eritmem lazımmmmm
Cnm benım aksamları evde hazırlanmıs hafıf seyler yada dıyet bıskuvı ya da ayran tuketebılırsın.Diyetisyen ıyı bır uygulma ama bu surecte motıvsyon cok onemlı.Valla kıslar cok sıkılıyorum yanı bız neden veremıyoruz rahatca anlamıyorum.Seçildik mi biz ya:)
Dun aksam dısardaydım ve esımle orta pızza menu yedım eve geldık az yaglı patates kızartma ve patlamıs mısı ryedım
ÇOOOOK pişmanım işte bazen diyet yapıyorum fikrine kapılmak bile insana yedirtiyor
Azmimizi kaybetmeyelimmmm.
kıslar gunaydın tartıya sabah umutsuzca bır cıktım 68.3 dedı yanı aslında tam dıkkat de edemedım ama 500 gr gıtmıs ve motıvasyonum arttı:)
darısı sızlerın basına oglen proteın agırlıklı beslenmeye yogunlasıp aksam domate salatlık peynır yıyım dıyorum sızce?
harikasın peldaplt =) benim de bugun 10.gün 73.4cıktım tam 2.8 kilo gitmiş çok mutluyum=)
ama kızlar bir sıkıntım var ve hergün tuvalete çıkamıyorum ben.dıyetısyene gittiğimde dyetisyenin en dikkat ettiği şey hergün gün aşırı tuvalete çıkmam olmuştu. bi hal çare söyleyin kızlar ne yapabilirm her gün tuvalete çıkabilmek için siz neler yapıyorsunuz??
Yeteri kadar su içmiyor olabilirsin.Günde 2 litre su iç canım.Sabahları kayısı kaynat hem kendini ye hem su iç....1 hafta hergün 1 bardak kefir içmeni öneririm.Metobılizmayı cok guzel calıştırıyor,bagırsak hareketleri geri geliyor.Şimdiden kolay gelsin.