Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

güzelim geçmiş olsun canım kendine iyi bak herşey gelir geçer ama sağlık geri gelmez okadar üzülme canım

Bu aralar aklim fikrim sporda canım bos zaman bulduğumda hemen koşu bandinda su kadar yürüyom bu kadar yürüyim diyorum zayiflamayi feci kafama koydum bakalim hadi hayirlisi

koy tabi canım aklından bi an olsun cıkmasın bende spora yöneldim haftada 3 gün yapacam inş

güzelim bozma moralini hepimizin hayatında oluyor sorunlar önemli olan cok fazla zarar vermeden kendimize atlatmak ,bu günlerde gececek üzülme

Benim de islerim var onlari halledicem.yemek yapicam.bugun 3 km yürüdüm ama bizim burda bayirimiz var onu indim ciktim baya bi nefes nefese kaldim.alisveris uaparken yürüdüm. Bu günlük bu kadar yuricem sanirim vakit bitti.ama mekik cekicem.

Kızlar bugun yediklerim sabah 2 lavas beyaz peynir omlet.ara olarak 10 tane kadar badem saat 3-4 gibi 2 sigara böreği 4kasik kapuska yemeği bir bardak ayran, , akşam sadece sütlü nescafe içtim ha bide öğlen Türk kahvesi içtim. Şimdide 7 otlu cayimi içiyorum. Daha da bişey yemem.cok mu yemisim bilemedim

Kızlar yediklerimle 960 kalori almisim bunun 200 kalorisini yaklasik olarak yakmisim yürüyüş yaparak.yarina 190 gr vermem lazim bu hesaba göre. Sekedacim cok güzel bi siteymis bu ya bayildim valla :)

Ne coku az bile yemisin canim ,hemen bbende yaziyim
Gec kalktigm icin oglen 1kepekli ekmek 1haslama yumurta,3zeytin,1kkpeynir,az recel,1bardak rezene
Aksam. Bir porsiyon kasarli yumurtali karnibahar.1bardak kadar yogurt.
Arada 8badem.5findik
Daha cok yerdim ama midem kotuydu bugun kalkipta yiyemedim..

alıntı yapamadım nieye anlamadım secilcimm evet site güzell çok hemde :) ama unutmaylımki ortalama hesap yapiolar kilo vermek konusunda tam uyucak die bişey yok ben 3 4 gündür girmedimm :) yoğurtçuyum yarın bitiyor bakalım yarın kaç kg olucam cumartesi isveç diyeti :) ee kızlar napisunuz başka bende bildiniz şeyleri yiyorum ayrann yoğurt salatalık nohut sevmiyorum onun yerine bulgur bu kadar ha akşam bir çilekli goflet yeim okadar ve dışarıda yürüyüş yaptım spor yapamicam çok yruldum 3 saat dısardaydım

Son düzenleme:
Günazdın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün kahvaltımı yaptım 2 dilım tam buğday ekmeği 1 yumurta 5 tane zeytin biraz pekmez şekersiz çay birazdanda sporumu yapıcam

Günaydın fıstıklar oglusuma krep yapıyorum birazdan bende kahvaltı yapicam.ama oncesinde ılık su icicem az da limon sikip.faydasi oluyo diye duydum.

Dun bi parca kek yemistim kızlar onu yazmayi unuttum yemeseysim çöpe gidicekti ziyan olmasin diye yedim

Biliyorum canim.herkesib metabolizmasi farkli tabi.zaten sabah sabah tartiya sonir oldum.300 gram fazla çıktım acaba sporr mu siskinlik yapti bende ondanmi oldu yoksa yediklerimden mi.karnimda sis biraz . tuvalete cikmadim ondan olabilir mi acaba sinir o ldum o kadar da dikkat ediyorum ama ((

tuvalate her gün çıkıyosak tartıda bir yanlıslık yoktur ama 1 gün bile 1 kg farkedebilior canım cıkmadım diosun spor yaptında insan dizlerde agırlık olurmuş buda 4 5 grm farkedermiş bunuda bir zat yaşadım dinlengin oldum ve aç oldum da tartılmak mutlu edior ve iç camışıryla tartılıyosunuz dimi kızlarr kıyafetler kalınlına göre fazlalaık

cron flaks yedim büyük bir tas ve armut yedim şimdi :) tartıda 64.9 görddümmm

cron flaks yedim büyük bir tas ve armut yedim şimdi :) tartıda 64.9 görddümmm

süpersin..ben de sabah 83.5 çıktım.ya hangi ara böyle oldu bilmiyorum..
sabah sarımsak çayı içtim..gerçekten iştahı kesiyor..
neyse 1 dilim tam buğday ekmek,peynir zeytin domates salatalık yedim..amacım salı günü 82 olmak..

süpersin canım böyle devam et başarıcaksın bak görüceksin sakın bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…