• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Ay ne güzel olurdu.kacamak falan yapamazdik korkumuzdan.bol bol yesil cay partisi verirdik :))) tabi spor sonrasi

ayyyhhh :) hayali bile güzel olsun burdanda veririz bakarsınız birğün birleşiriz :) herkez manken gibi olur eheh :)

Bende evde sıkılirim saniyodum ama sikilmiyorum.evin isleri, oglumun okulu, beslenmesi, yemek, alisveris derken vakit nasil geciyo anlamıyorum.bi de simdi sporda yapiyorum zarzor vakit buluyorum.

benim yaz evde gecti cogu bebegim cok gaz sorunu vardı o yüzden pek cıkamadım ee şimdide kış o yüzden gene evdeyiz ama dedigin gibi ev cocuk yemek derken akşam oluyop bitiyo

ooooo süpermişş canım benimm hadi en güzelini başar azimli kızlar hadi tempo secil bugun çok iyi gitmişsin 8 kmye çıkartırsın birazdaha sonra senn of ben koşu bandını yukarı çıkarttım bi hafta sonra binicem kvldeler geliolar onların evinde onlar bebişe bakar ben koşar dururum ah aptal kafam sanki dursa ne olcaktı ozaman bu düşüncelerde deldim şidi diymemde indirelim onu aşa kızar kocişş :)
Benimki salonda duruyo.yazin balkona cikarmistik kullaniriz diye.kullanmadik.simdi salona koyduk.misafir benim sagligimdan onemli degil dedim.kullaniyorumda salonda iyi oldu.bakalim belki yarin 7 kmye cikartirim.hemen islerimi bitirip sporumu yapiyim diye ugrasiyorum.bazen mutfagim bile daginik oluyor.sonraya birakiyorum.her zaman toplarim ama spor vakit aliyo.hemen yapmak istiyorum.

Birde emziriyormussun onunda vardir katkisi .bende emziriyorum birayda 5kilo vermisim cokt a sikmadan .yarin senin sporu yapacam kesinlikle. benimde hedefim yazakadar 56 olmak 71.5 simdi keske senin gibi olsaydi kilom

evet canım bende 70le başaldım bu kiloya indim 69 70 gelidum iki haftada indim 3 hafta oldu bir haftasını yalan etmiştim bozmuştum bu haftda spora başladım hafta :) kzı verirsin bak ben ddeme yetiştim sende bana yetiş :) ben ddemede dedim seni geçerim bakrsın die ama geçicemmmm dha çokk spor yapicam vee geçicemmm yuppiii

Benimki salonda duruyo.yazin balkona cikarmistik kullaniriz diye.kullanmadik.simdi salona koyduk.misafir benim sagligimdan onemli degil dedim.kullaniyorumda salonda iyi oldu.bakalim belki yarin 7 kmye cikartirim.hemen islerimi bitirip sporumu yapiyim diye ugrasiyorum.bazen mutfagim bile daginik oluyor.sonraya birakiyorum.her zaman toplarim ama spor vakit aliyo.hemen yapmak istiyorum.

ya ben yapicam yine ama bu hafta bu azimle hem 6 7 km koşmuştum hemde 1 satt kardio yapmıştım etti sana iki saat off :) nese gelsinler acısını cıkartırım yüzmeyede başlicam inşallah kabul edrler bebgi bakmayı bakmsalar koçise baktırıcam ben gidicem her şey bizim için deilmi kemrleri sıkalım bogazları tulaım bedenler küçülsün arkidaşlarr

benim yaz evde gecti cogu bebegim cok gaz sorunu vardı o yüzden pek cıkamadım ee şimdide kış o yüzden gene evdeyiz ama dedigin gibi ev cocuk yemek derken akşam oluyop bitiyo

Calisirken yetisemiyodum baya zorlaniyodum ama ilerleyen zaman da belki çalışmaya başlarım

evet canım bende 70le başaldım bu kiloya indim 69 70 gelidum iki haftada indim 3 hafta oldu bir haftasını yalan etmiştim bozmuştum bu haftda spora başladım hafta :) kzı verirsin bak ben ddeme yetiştim sende bana yetiş :) ben ddemede dedim seni geçerim bakrsın die ama geçicemmmm dha çokk spor yapicam vee geçicemmm yuppiii

ay kız seni ben hayatta gecemem azcık yaklaşsam kafi ,ama sen bu azimle gecersin canım basta enerjin yüksek ee buda dolasıyla herseyi etkiliyo hep böyle devam ,,65 bi olayım göbek atıcamm:52:

UOTE=secilsecil;33255046]Calisirken yetisemiyodum baya zorlaniyodum ama ilerleyen zaman da belki çalışmaya başlarım[/QUOTE
kız valla bizede birsey yaranılmıyo calışırken yetişemiyoz deriz evdeyken sıkıcı deriz kendimi anlamıyorum bazen :37:

:) başlama kilom 64 olur inşallah şuan tazecik kilomu çektim sizede azim getirsin inşallah $20131229_024806.jpg

ay kız seni ben hayatta gecemem azcık yaklaşsam kafi ,ama sen bu azimle gecersin canım basta enerjin yüksek ee buda dolasıyla herseyi etkiliyo hep böyle devam ,,65 bi olayım göbek atıcamm:52:

1 hafta aynı bu senin dedin pisikoljiyele devam ettim şukadar olsam daha iyi bukadar olsam daha iyi azıcık yesem bişi olmaz aman yapmim bile dedim taki eşimin agzından bana kutsal damacanam benim demesi :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( iş bitti plan yapıldı hırslar baglandı ve başarıyla hedefe ilerleniyor olsun buda iyi 65 teolursun zaman çabuk geçior

1 hafta aynı bu senin dedin pisikoljiyele devam ettim şukadar olsam daha iyi bukadar olsam daha iyi azıcık yesem bişi olmaz aman yapmim bile dedim taki eşimin agzından bana kutsal damacanam benim demesi :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( iş bitti plan yapıldı hırslar baglandı ve başarıyla hedefe ilerleniyor olsun buda iyi 65 teolursun zaman çabuk geçior

seninki fena laf demiş yaw ama bende hırslıyım kararlıyım yaza tatile incecik gidecem benim eşimde içten içe diyet yapıyor benden azimlendi biraz zayıflayınca kıskandı mı ne ;) önce 65 sonra 56 inşallah durmak yok zaman çok hızlı geçsin yaz gelsinn ayyy

Biraz zor bi diyet gibi ama yapabilicez mi acaba? 13 gun suruyomus inceleyebildin mi canım

baya bir araştırdım çay yasak kahve içilmeli dior salta var sınırsız meyve günde 1 dior bolsu dior ve protein agırlıklı dior ben hindi eti ve tavuk göüsünden olma yemek programı hazırladım tavuk gösünden çorba yaparım tost makinasınla yagsız sütve köriyle tatlandırım pişiririm ızgara yapamicama göre böyle yaparım hindi etiylede biber domtesi 1damlacık zeytin yagılyla buglama ve fırına aliminyum folyalayım bahratlayıp pişirebilirim şimdilik menü bunlar zaten dio menü her gün değişmeli ve gerçekten az yenilmeli 1000 kl altında iyi ya birazdaha bakınım tam bilgi edini planda değişiklikte yaparım :)

Son düzenleme:
seninki fena laf demiş yaw ama bende hırslıyım kararlıyım yaza tatile incecik gidecem benim eşimde içten içe diyet yapıyor benden azimlendi biraz zayıflayınca kıskandı mı ne ;) önce 65 sonra 56 inşallah durmak yok zaman çok hızlı geçsin yaz gelsinn ayyy

hadi bakalımm ş isveç diyetiyle baya kilo veriliyo 25şine kadar 5 6 kg gitsin 13 gün uygulicam bakalım neler olucak :)

baya bir araştırdım çay yasak kahve içilmeli dior salta var sınırsız meyve günde 1 dior bolsu dior ve protein agırlıklı dior ben hindi eti ve tavuk göüsünden olma yemek programı hazırladım tavuk gösünden çorba yaparım tost makinasınla yagsız sütve köriyle tatlandırım pişiririm ızgara yapamicama göre böyle yaparım hindi etiylede biber domtesi 1damlacık zeytin yagılyla buglama ve fırına aliminyum folyalayım bahratlayıp pişirebilirim şimdilik menü bunlar zaten dio menü her gün değişmeli ve gerçekten az yenilmeli 1000 kl altında iyi ya birazdaha bakınım tam bilgi edini planda değişiklikte yaparım :)

Ben bu hafta degilde belki önümüzdeki hafta başlarim canim.simdiden plan yapmışsın valla süpersin :)

UOTE=secilsecil;33255046]Calisirken yetisemiyodum baya zorlaniyodum ama ilerleyen zaman da belki çalışmaya başlarım[/QUOTE
kız valla bizede birsey yaranılmıyo calışırken yetişemiyoz deriz evdeyken sıkıcı deriz kendimi anlamıyorum bazen :37:

Bu aralar aklim fikrim sporda canım bos zaman bulduğumda hemen koşu bandinda su kadar yürüyom bu kadar yürüyim diyorum zayiflamayi feci kafama koydum bakalim hadi hayirlisi ;)

Günaydın kızlar gece gece iyi muhabbet etmişsiniz nasılsınız sekeda canım dakka başı kilo veriyosun hiçmi bişey yiyip içmiyosun sağlığına bi zararı olmasın sonra merak ediyorum günlük ne yiyosun

Sen çok fenasin ya :) bak senin yüzünden hedefimi 68 den 65 e çekmeyi düşünüyorum neden olmasin ama dimi:) destekcilerim yanimda :)

helal be sana hah söle secilcim :) aynen bende 55 diyodum 50 dedim önemli olan en zoruna kadar gitmek ve kendimize zorur başararak zorlardan korkmamamk

Back