• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

merhaba kızlar uzun bi süredir giremiyordum girsem de işlerden dolayı çıkıyordum bu aralar işlerimiz yoğun hepinizi tebrik ediyorum,azimli hatunlar :) benim durum pek iç açıcı değil evimize tartımızı aldık nihayet sabah akşam tartılıyoruz :1: eşimde bende evlilik sonrası pek dikkat etmedik bir zamanlar 58 ler de olan ben artık 66 kiloyum :(

süpersin..ben de sabah 83.5 çıktım.ya hangi ara böyle oldu bilmiyorum..
sabah sarımsak çayı içtim..gerçekten iştahı kesiyor..
neyse 1 dilim tam buğday ekmek,peynir zeytin domates salatalık yedim..amacım salı günü 82 olmak..

Olursun canim merak etme.bol bol başarı öykülerini oku.kendini zayif düşün basaricaksin emin ol

tuvalate her gün çıkıyosak tartıda bir yanlıslık yoktur ama 1 gün bile 1 kg farkedebilior canım cıkmadım diosun spor yaptında insan dizlerde agırlık olurmuş buda 4 5 grm farkedermiş bunuda bir zat yaşadım dinlengin oldum ve aç oldum da tartılmak mutlu edior ve iç camışıryla tartılıyosunuz dimi kızlarr kıyafetler kalınlına göre fazlalaık

Ben camasirla tartiliyorum cabim sabah tuvalete gittikten sonra.bugu n hic spor yapasim yok.simdi ütü yapicam sonrada temizlik. Pazara misafirim var hazirlik simdiden başlıyo

merhaba kızlar uzun bi süredir giremiyordum girsem de işlerden dolayı çıkıyordum bu aralar işlerimiz yoğun hepinizi tebrik ediyorum,azimli hatunlar :) benim durum pek iç açıcı değil evimize tartımızı aldık nihayet sabah akşam tartılıyoruz :1: eşimde bende evlilik sonrası pek dikkat etmedik bir zamanlar 58 ler de olan ben artık 66 kiloyum :(

Canım mümkün olduğunca girmeye calis motivasyonun acisindan.en azindan nelrr oluyo diye bi okumaya calis azimleniyo insan.ozletme kendini ;)

günaydın kızlar bende sabah kahve içtim 3ü 1 arada nescafeyi 2 ye böldüm öyle içtim. 1 litre suyumu içtim biraz öncede 2 yumurta 4 yaprak marul yedim işveç diyeti yapıyorum bugün başladım birazdanda leslie ile yürüyüş yapıcam evde hepimize hayırlı cumalar Allah kolaylıklar versin :3: 53 kiloya düşünceye kadar devam olucak inşallah :1:

günaydın kızlar bende sabah kahve içtim 3ü 1 arada nescafeyi 2 ye böldüm öyle içtim. 1 litre suyumu içtim biraz öncede 2 yumurta 4 yaprak marul yedim işveç diyeti yapıyorum bugün başladım birazdanda leslie ile yürüyüş yapıcam evde hepimize hayırlı cumalar Allah kolaylıklar versin :3: 53 kiloya düşünceye kadar devam olucak inşallah :1:
Olur canim merak etme benimde pazara misafirlerim var onlar gidince bende yapmayı düşünüyorum ama hala kararsizim.sen yap canım senin yorumlarına göre bende yaparim

Olur canim merak etme benimde pazara misafirlerim var onlar gidince bende yapmayı düşünüyorum ama hala kararsizim.sen yap canım senin yorumlarına göre bende yaparim

tamam canım ben günlük halimi bildiririm tabi herkesin bünyesine uygun bi diyet deil bu çok zorlananlarda varmış ama ben denicem dayanabildiğim yere kadar şuan için iyim bişeyler yiyesim geliyo ama midem deil aklım istiyo hepsini karnım tok kendime dur dedim yemem bozmıcaksın bozmıcamda 13 gün sonra normal yeme düzenine dönücem :)

tamam canım ben günlük halimi bildiririm tabi herkesin bünyesine uygun bi diyet deil bu çok zorlananlarda varmış ama ben denicem dayanabildiğim yere kadar şuan için iyim bişeyler yiyesim geliyo ama midem deil aklım istiyo hepsini karnım tok kendime dur dedim yemem bozmıcaksın bozmıcamda 13 gün sonra normal yeme düzenine dönücem :)

13 gün dişini sıkmak gerekiyo.umarim faydası olur okuduğum kadariyla baya etkili bi diyet miş. Faydasını görürsün inşallah canım

KIZLAR... :3:Merhaba içinizde sarımsak çayını deneyen var mı? Hani şu zencefil limon falan olanı... Gerçekten etkili mi? Ben isveç diyetini yeni bitirdim ama zayıflama sürecinin devamı için takviye almak istiyorum içtikten donra kokuyor mu birde ben çalışıyorum da hepinize kolay gelsin:34:

KIZLAR... :3:Merhaba içinizde sarımsak çayını deneyen var mı? Hani şu zencefil limon falan olanı... Gerçekten etkili mi? Ben isveç diyetini yeni bitirdim ama zayıflama sürecinin devamı için takviye almak istiyorum içtikten donra kokuyor mu birde ben çalışıyorum da hepinize kolay gelsin:34:

Cnim meraba isvec diyeti nasl gecti kac kilo werdin.sarimsak cayi hakknda bi bilgm yok ama bende almayi dusunuyrm arastircm bi

süpersin..ben de sabah 83.5 çıktım.ya hangi ara böyle oldu bilmiyorum..
sabah sarımsak çayı içtim..gerçekten iştahı kesiyor..
neyse 1 dilim tam buğday ekmek,peynir zeytin domates salatalık yedim..amacım salı günü 82 olmak..

ooooo süpersin canım hedefin güzel bak ben verdim biraz vakitte hemen geçttti zaten biraz kaçamak yaptım bilerek diyetten sıkılmamak için marta kadar arda bilere ödülendiricem kendimi bi 5 kilo daha vericem abur cubur olmicak sonra bi 5 daha yine ödül 55 inmiş olucam :)lipton kayısılı çay aldım ondan içiyorum bakalım bagırsaklarım çalışcakmı spor yapamiyorum iki gündür biraz hasta gbiyim pltes yapicam yarım saat okadar kardio yapacak halim yok eşim hastaydı banada geçti galba biraz kırgınlık var akşam yemgim biraz baharatlı fıstık goflet çayyy ve galte hastayım istedimi yiyeyim ve sıkılmış portakal suyu gecede ıhlamur adaçayı demlicem bol limonlu :)

hemen başla ve burayı bırakma program çiz kendine hedef koy 3 5 şukadar zamanda vercem de olur hadi bakalımm cumartesi isveç diyeti yapicam sende katıl istiyosan hareket halinde tempo bol su

Son düzenleme:
ooooo süpersin canım hedefin güzel bak ben verdim biraz vakitte hemen geçttti zaten biraz kaçamak yaptım bilerek diyetten sıkılmamak için marta kadar arda bilere ödülendiricem kendimi bi 5 kilo daha vericem abur cubur olmicak sonra bi 5 daha yine ödül 55 inmiş olucam :)lipton kayısılı çay aldım ondan içiyorum bakalım bagırsaklarım çalışcakmı spor yapamiyorum iki gündür biraz hasta gbiyim pltes yapicam yarım saat okadar kardio yapacak halim yok eşim hastaydı banada geçti galba biraz kırgınlık var akşam yemgim biraz baharatlı fıstık goflet çayyy ve galte hastayım istedimi yiyeyim ve sıkılmış portakal suyu gecede ıhlamur adaçayı demlicem bol limonlu :)

Dikkat et canim kendine çok geçmiş olsun

canımm cumartesi bende başlıyorum alış veriş listesini hazırladım yumurta derken hergün ne yedini yaz canımmm :) bizede fikir olsun yasaklı şeyler ney

Cnim meraba isvec diyeti nasl gecti kac kilo werdin.sarimsak cayi hakknda bi bilgm yok ama bende almayi dusunuyrm arastircm bi

Merhabalar:34:: isveç fena değildi metabolizmam yavaş olduğu için 5 kilo verdim ama isveçi tam olarak uygulayamadım çalıştığım için epey kural ihlalim var:26: şu an porsiyon küçültüyorum ve destek olarak içmek istiyorum marketten taze zencefil aldım bir tarif buldum onu uygulayacağım umarım yağ yakımını hızlandırır

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.bugun sabah arkadasdaydim kahvaltiya gittim menu coktu herkes loplop yedi ama ben cok az yedim vede hicbirinde gozum kalmadi .su aralar hic aclik hissetmiyorum cokda isime geliyo boyle olmasi ,az yiyip tok olmak harika :)

iyi akşamlar kızlar kimse yokmu nerelerdesiniz nasılsınız benim canım çok tatlı istiyo ya napıcam bilmiyorum:18:

Back