Çok geçmiş olsun canım. Ailelerinizin yükü sizin üstünüze kalmış.ailelerinizin ödeme imkani yok mu ya haklısın ben sana hak veriyorum ama size kalsiysa borç eşinde mecburen ek is yapmak istiyodur.senin sağlık açısından engelin yoksa dediğin gibi destek olabilirsin ama hemen iş bulabilcek misin bi de eşin istiyo mu çalışmani
Eşimin aldıgı maasla normal sartlarda cok rahat gecinebiliriz....Ben saglık nedeniyle işten ayrıldım.Ölüm riski atlattım.Şimdi iyiyim cok şükür ama calışmam lazım.Kendi borcumuz olsa içim bu kadar acımıcak,ailelerimizin yüzünden bu yukün altındayız.Kıt kanaat geciniyoruz.Cok şükür halimize.Eşim ek iş yapayım diyor,ben istemiyorum.Cok yoruluyor zaten.Ailelerimizin sorumsuzlugu yüzünden eşimin cekmesini hazmedemiyorum.Eşim 1 kere ek işe basladımı bırakmıycak evin düzeni hepten bitcek o zaman.Hafta sonu,hafta içi para kazanma hırsı baslıcak.Bilmiyorum kızlar,dün geceden beri sinirden aglıyorum içim şisti artık.Dr.stres yok dedi ama bu ne mümkün????
İş bakıyorum canım.Eşim çalış yada calışma demiyorum.Sen bilirsin diyor.Ailelerimiz hataları yüzünden bitmiş durumda.Hos ellerinde para oldugu zamanda ödemediler,daha cok bizden istediler.....Eşim daha rahat edelim diye cabalıyor bunun farkındayım.Eşimin hırsını ve huyunu bildigimden ek iş istemiyorum.Ailelerimizin sıkıntısını yine biz cekiyoruz
seçilcim nohutu nasıl haşladın düdüklüdemi merak ettim 2 saatte bir yemek mecburimi bide saat 10 çok geç degılmı senin kilo verdığini görünce bende heveslendim yarın bende düşünüyorum yapmayı 2 gün ayrı ayrımı haşladın canım
Kizlar size bisey sorcm fikrinizi almam lazim.ben isvec diyeti yapmayi dusunuyorum.bana sagliksiz gelmedi sabh erkende kalksam ogleni buluyo kahvalti yapmam bundada sabh kahve iciyosun.etide var icinde sebzesi yumurtasi brokoli yogurt hersey var.13 gun suruyo we cok iyi kilo werenler sonrasinda yediklerine dikkat edersen verdigin kilolari geri almiyomussun bna mantikli geliyo sizce.
Kizlar size bisey sorcm fikrinizi almam lazim.ben isvec diyeti yapmayi dusunuyorum.bana sagliksiz gelmedi sabh erkende kalksam ogleni buluyo kahvalti yapmam bundada sabh kahve iciyosun.etide var icinde sebzesi yumurtasi brokoli yogurt hersey var.13 gun suruyo we cok iyi kilo werenler sonrasinda yediklerine dikkat edersen verdigin kilolari geri almiyomussun bna mantikli geliyo sizce.
İsveç diyetini bilmiyorum canim ama arastiriyim bende.faydasi varsa kilo vermeye bende sana eslik ederim
Doğum günün kutlu olsun canım geçmiş ama ben bile düşünemiyorum ayın 25ine kadar 60 olucagımı çok azımlısın hedeflerin çok büyük olursunda yani tebrik ediyorum ama 50 çok zayıf degilmi benim hedefim 58 belki 56 boyun kaç ki senin canım
Ben bitirdim canım ayran detoksunu 2 gün yaptım tadi güzel ama son öğün biraz zor yedim.yani zevk alarak değilde kendimi zorlayarak yedim ama kesinlikle faydası oluyo.2 hafta sonra tekrar yapicam
Eşimin aldıgı maasla normal sartlarda cok rahat gecinebiliriz....Ben saglık nedeniyle işten ayrıldım.Ölüm riski atlattım.Şimdi iyiyim cok şükür ama calışmam lazım.Kendi borcumuz olsa içim bu kadar acımıcak,ailelerimizin yüzünden bu yukün altındayız.Kıt kanaat geciniyoruz.Cok şükür halimize.Eşim ek iş yapayım diyor,ben istemiyorum.Cok yoruluyor zaten.Ailelerimizin sorumsuzlugu yüzünden eşimin cekmesini hazmedemiyorum.Eşim 1 kere ek işe basladımı bırakmıycak evin düzeni hepten bitcek o zaman.Hafta sonu,hafta içi para kazanma hırsı baslıcak.Bilmiyorum kızlar,dün geceden beri sinirden aglıyorum içim şisti artık.Dr.stres yok dedi ama bu ne mümkün????
Tamam cnim.isvecdiyeti die kendi sitesinegrdim ordan okudum kendine uygun bulursan yapalim ben yarin baslicam.
ayranı tam teşşekürlü yapim onu arştırım bende yapicamm :)
Bencede yap cnim kahveyi seviyosun bide sen az yiyosun zaten tam sana gore ;-)
teşekkür ederim canım bugün ayran aldırıyım yarın yaparım inşallah hava çok soğuk biz oğlumla çıkamıyoruz
Tamam cnim.isvecdiyeti die kendi sitesinegrdim ordan okudum kendine uygun bulursan yapalim ben yarin baslicam.
ben yapamdım yapicam bugun ve yarın ve kimsede engel olmaz evden çıkmıcam yapicam baklım :) sonucu mutlu bir şekilde yazmak isterim :)
ozaman cuma baslarım ben su ayran diyetimi bitireyim :) yaparım evet sen bugun mü başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?