- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Full Plyometrics ve Kardio Antremanı - YouTube canım bu baya bir agır başta yapmaya bilirsin önce bunu dene 4 gün veya hamlına göre sonra buna geç En Hızlı Zayıflatan ve En Fazla Kalori Yaktıran Çalışma (HIIT) - YouTube bu kısa iki defa replay yap ve bunu yap :) biraz dinlenerek sonra başta verdim lintekini yaparsın :)
buyur gel bacım kapımız acık salıdan salıya bildirim yarın ayran detoksu yapicam netten bak sende yap başlangıçta 2 kg verip hemen motive olursun bize yetişirsin :) hoş geldin canımm
Doğum günün kutlu olsun canım geçmiş ama ben bile düşünemiyorum ayın 25ine kadar 60 olucagımı çok azımlısın hedeflerin çok büyük olursunda yani tebrik ediyorum ama 50 çok zayıf degilmi benim hedefim 58 belki 56 boyun kaç ki senin canımsenide tebrik edrimm baya bir kilo bayabir azim harcamıssındır eminim bu yürek ister yaniii bende bukadar olmadından daha kısa sonuçta yapmak istiyorum ama bu iki hafta böyle sonra normale dönücem bida hafta kan testlerim var bakıcaz neler olucak :) ona göre düzenleme yapıcam ben enkötü ayın 25 kadar 60 kg olucam oda en kötü yanihadi bakalım kim daha çabuk kim daha çok spor yapicak :) tempo kızlar bol su acıktınızda bir kahve süper bastırıo açlığı ve enerji verior
Kizlar az önce tartıldım inanmicaksiniz 76.8 i gördüm tartida :)))
tebrik ederim canım hiç merak etme 66yıda görürsün 56yıda yeterki bırakma azmin elinden hiçbişey kurtulmaz
Kizlar az önce tartıldım inanmicaksiniz 76.8 i gördüm tartida :)))
bende aynı hep hayel ediyorum önce hedefim 55 ti sonra dedim yav 34 beden gömlek dahada yakısır bana nie olmasınki dedim aldım içine girene kadar devam bugün denedim dügmeleri biraz birleşior okdar ama 50 kg olsam :) kapanır ve birazda bol olur kaban aldım 36 beden onda girerim ocağın sonunda bol bile gelir :) heheyt olucakk ben bunları bilerek aldım kendime zorundalık yaarattım :)
Takma canım kafana sağlıktan öte hiçbir şey yok. Belki sen is bulursun belki eşin geçici olarak bi ikinci iş bulur. Fazla üzülme canım sağlığını etkilemesinGünaydın hanımlar nasılsınız?Ben dün 1 saat sporumu yaptım yattım.Stresten bugun kalbim cok hızlı calışıyor.İlaclarımı aldım,yinede cok hızlı.Bugun spor yok,dısarda işlerim var onları halletmem lazım....Bugun kuzenim hastahaneden taburcu oldu,bu haber için cok mutluyum....Eşim ek iş yapcam diye tutturdu ona canım cok sıkkın.... Tekrar calışmam lazım,iş bulmam lazım.bugun kahvaltım 1 kase corba,1 sade kahvede içtim....Bende durumlar böyle.Sizler nasılsınız?Secil tebrik edetim valla.Sekeda azmedince sen herseyi yaparsın.
süperrr:)))
allahım 70 leri göreceğim gün gelecekmi acaba((
ben dün 84.4 ,bugün 83.7 yim..bakalım..
sizleri gördükçe motivem artıyor..:)))
süperrr:)))
allahım 70 leri göreceğim gün gelecekmi acaba((
ben dün 84.4 ,bugün 83.7 yim..bakalım..
sizleri gördükçe motivem artıyor..:)))
Takma canım kafana sağlıktan öte hiçbir şey yok. Belki sen is bulursun belki eşin geçici olarak bi ikinci iş bulur. Fazla üzülme canım sağlığını etkilemesin
Eşimin aldıgı maasla normal sartlarda cok rahat gecinebiliriz....Ben saglık nedeniyle işten ayrıldım.Ölüm riski atlattım.Şimdi iyiyim cok şükür ama calışmam lazım.Kendi borcumuz olsa içim bu kadar acımıcak,ailelerimizin yüzünden bu yukün altındayız.Kıt kanaat geciniyoruz.Cok şükür halimize.Eşim ek iş yapayım diyor,ben istemiyorum.Cok yoruluyor zaten.Ailelerimizin sorumsuzlugu yüzünden eşimin cekmesini hazmedemiyorum.Eşim 1 kere ek işe basladımı bırakmıycak evin düzeni hepten bitcek o zaman.Hafta sonu,hafta içi para kazanma hırsı baslıcak.Bilmiyorum kızlar,dün geceden beri sinirden aglıyorum içim şisti artık.Dr.stres yok dedi ama bu ne mümkün????
Canım ayran detoksunu denemelisin.ilk gün 300 gram ikinci gün 900 gram gitmiş benden.toplamda 1kilo 200 gram hemde ac kalmiyosun ve tadi da kötü değil. Senin adima sevindim canım kiloların yerlesmedigi için daha rahat verirsin azcık bile dikkat etsen hemen faydasını görürsün haftaya salıya baya kilo vericegini düşünüyorum belkide şampiyon sen olursun bu hafta ne dersin bence denemeye değer
teşekkür ederim canım..umarım buraya tekrar 79.9 u yazarım yakın zamanda:)))
bu arada canım ben ayran detoksunu internetten araştırdım ama çok farklı şeyler çıkıyoru..sen hangisini yapıyorsun yazabilirmisin...
teşekkür ederim canım..umarım buraya tekrar 79.9 u yazarım yakın zamanda:)))
bu arada canım ben ayran detoksunu internetten araştırdım ama çok farklı şeyler çıkıyoru..sen hangisini yapıyorsun yazabilirmisin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?