• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Bende okuyorum arada cok azimli insanlar var , insallah boyle devam eder yaza kadar amacimiza ulasiriz sonunda bizimde bir oykumuz olur

Ben fırsatı buldukcaokuyorum ayran detoksu öyle duymuştum kızların paylaştığı bazı taktikleri oluyo kilo vermeyi hızlandıran. Hem okuduktan motive oluyorum hemde bazı şeyleri öğreniyorum :34:

Ben fırsatı buldukcaokuyorum ayran detoksu öyle duymuştum kızların paylaştığı bazı taktikleri oluyo kilo vermeyi hızlandıran. Hem okuduktan motive oluyorum hemde bazı şeyleri öğreniyorum :34:

Iyiki var kk cok guzel faydali bi site..sen calisiyomuydun canim

Canım valla şu stres ne kötü birşey....Kendimle savasıyorum 2 saattir.Ye-yeme diye.Yersem hoop bir parca almadan hepsi bitcek.Spor yapamıyorum bugun.Kalbim cok hızlı atıyor,nabzımda hızlı. :( Su östrejen,kortizon ne kötü bişey yarabbim...

bak canım benim anladım kadarıyla saglına çok dikkat etmelisin kendi yararına rabbim sana yardım etsin iyi ve sağlam bir iş sonra güzel hayırl bir evalat inşallah o meyvedende yedinmi herşey daha keyifle olucak çıkolata yeme bu akşam eşimde çipsi almış bana destek oluyo giya :) ama yemedim kendimi tebrik ettimmm

kızlar geçektende sitemiz çok güzel her konuda destekçi bebek sahibi olmak isteye zayıflamak isteyene dertlesmek isteye okadar gönülleri birleştirmiş insanlar varki bunlardan biride bizim topimiz oldu :) birlikten kuvvet doğar ayın 25 şi bekle beni 60 la geliyorum bakarsın 59 eheheh kızlar sizlerde hedeflerine ulaşmak için zaman belli edinn çok işe yardını fark ettim :)

Yok canım calismiyorum bi dönem calistim ama sonra biraktim.simdi evdeyim.oglusumla daha rahat vakit gecirebiliyorum.belki ilerde calismaya baslarim ama simdi degil.sen?

Ben dogumdan sonra ucretsiz izne ayrildim calismiyorum kizimla evdeyiz bizde ama yaza belki baslarim boyle evde cok sikilca m gibi

canım ya dediğin gibi üşengecim işte sen bide emziriyosun yaşın genç atıyosun doğum sonrası kiloları benim 2 yıl oldu doğum yapalı 10 kilo verdim diğer 8 kilo kaldı 60 hedefim gıdım gıdım ilerliyorum yaş 30. sabah 6 da kalkıyorum öğlende eve gelip ev işi yemek çocukla ilgilen uyut oyna derken akşam oluyo şu an canım çıkmış vaziyette senin bebiş ufak en sakin zamanların yap yapabildiğin kadar

benim sütüm olmadı çok az oldu sonrada bebehim emmedi beni :( ama ben geceleri kadırıyorum uykuda 1 dkkada olsa veriorum yararına katılıyorum dedine seninde en sakin zamanları şimdi onun için kısa zamanda biraz verim 59 60 oluyum sonra marta kadar kendime geniş zaman tanıdım dier 10 kg marta kadar vericem :) bakarsın şubat

Son düzenleme:
kızlar geçektende sitemiz çok güzel her konuda destekçi bebek sahibi olmak isteye zayıflamak isteyene dertlesmek isteye okadar gönülleri birleştirmiş insanlar varki bunlardan biride bizim topimiz oldu :) birlikten kuvvet doğar ayın 25 şi bekle beni 60 la geliyorum bakarsın 59 eheheh kızlar sizlerde hedeflerine ulaşmak için zaman belli edinn çok işe yardını fark ettim :)
Valla canım doğru söylüyosun bende kendime hedef belirliyim dedim.ama gece gece karar veremedim.yapamazsam hevesim kacicak diye korktum :(

Canim masallah gunde 300¬500 veriyosun bayildim bu hizina

o deil ben hayyret ediorum nasıl veriorum die bu ay tsh degerim çok yüksekti yani az çalışıodu tiroidler heralde düştü baya ki veriorum ama ben çok sıkı yapiorum 7 8 gündür sıkı yapiom ufak kaçmakta oldu ama ne bili güzel yav inşallah devam eder sporun 100 100 faydası var :) ve bol suu içiorum bişi yemeden önce 3 4 bardak kadar

Ben dogumdan sonra ucretsiz izne ayrildim calismiyorum kizimla evdeyiz bizde ama yaza belki baslarim boyle evde cok sikilca m gibi

Bende evde sıkılirim saniyodum ama sikilmiyorum.evin isleri, oglumun okulu, beslenmesi, yemek, alisveris derken vakit nasil geciyo anlamıyorum.bi de simdi sporda yapiyorum zarzor vakit buluyorum.

o deil ben hayyret ediorum nasıl veriorum die bu ay tsh degerim çok yüksekti yani az çalışıodu tiroidler heralde düştü baya ki veriorum ama ben çok sıkı yapiorum 7 8 gündür sıkı yapiom ufak kaçmakta oldu ama ne bili güzel yav inşallah devam eder sporun 100 100 faydası var :) ve bol suu içiorum bişi yemeden önce 3 4 bardak kadar

Canim ya valla senin yazdıklarını okuyunca daha bi motive oluyorum spor yapmak zorunda hissediyorum verdigin kilo ve kilolar icin tebrikler canim devam devam tempo tempo :)))

Valla canım doğru söylüyosun bende kendime hedef belirliyim dedim.ama gece gece karar veremedim.yapamazsam hevesim kacicak diye korktum :(

şimdi yapma sakın enerjin düşük başlayıp belirlerssen ulaşamazsın hatta ulaşmak istemezsin benim demek istedim bilinçli ve bilinç altı yapalımki işe boldan yarasın şöyle karnızın tok oldu ve kilo verdimiz zamanda bir deneyip yapın bak nasıl tarihleri öne çekip hırslanırsınız bunu yapmamın sebebi devamlılık gelsin sözümü tutyim piskolojısi diyetten sıkılmamak için yapicam eger yapmsam yolum uzun çünki yapmsam sıkılır verdiklerimi geri alırım ama böyle mutlu ve hırslı bir baskıyla hedefimin üstüne bile çıkarım bu hırsla dedim gbi mutlu ve kilo verdinizi kanıtladınız anda yapın çizelgeyi insan hırslanior :)

Son düzenleme:

Birde emziriyormussun onunda vardir katkisi .bende emziriyorum birayda 5kilo vermisim cokt a sikmadan .yarin senin sporu yapacam kesinlikle. benimde hedefim yazakadar 56 olmak 71.5 simdi keske senin gibi olsaydi kilom

Canim ya valla senin yazdıklarını okuyunca daha bi motive oluyorum spor yapmak zorunda hissediyorum verdigin kilo ve kilolar icin tebrikler canim devam devam tempo tempo :)))

keşke söyle hepimiz aynı şehirlerde otursak toplanıp gurupça sporumuzu yapip ayran diyetlerimizi yapsak haftalık aynı burdaki gibi :) herkezin gözü önünde tartıya çıksak yanlışlarmızı konuşssak hatta ve hatta derdimizi mutlulumuzu herşeyi ama herşeyi paylaşşsak kızlar ama olsun yinde güzel öylede olsa süper olurdu haaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel olurdu :(

Son düzenleme:
şimdi yapma sakın enerjin düşük başlayıp belirlerssen ulaşamazsın hatta ulaşmak istemezsin benim demek istedim biliç ve biliç altı yapalımki işe boldan yarasın şöyle karnızın tok oldu ve kilo verdimiz zamanda bir deneyip yapın bak nasıl tarihleri öne çekip hırslanırsınız bunu yapmamın sebebi devamlılık gelsin sözümü tutyim piskolojısi diyetten sıkılmamak için yapicam egr yapmsam yolum uzun çünki yapmsam sıkılır verdiklerimi geri alırım ama böyle mutlu ve hırslı bir baskıyla hedefimin üstüne bile çıkarım bu hırsla dedim gbi mutlu ve kilo verdinizi kanıtladınız anda yapın çizelgeyi insan hırslanior :)

Dogru söylüyosun. Bugün mutlu oldum tartidaki rakami görünce. Yarini merak ediyorum acaba farkedicek mi diye? ? Bugün 6 km yürüdüm yarinda yurursem süper olur.pantalonlarim bollasmaya başladı hadi hayırlısı

keşke söyle hepimiz aynı şehirlerde otursak toplanıp gurupça sporumuzu yapip ayran diyetlerimizi yapsak haftalık aynı burdaki gibi :) herkezin gözü önünde tartıya çıksak yanlışlarmızı konuşssak hatta ve hatta derdimizi mutlulumuzu herşeyi ama herşeyi paylaşşsak kızlar ama olsun yinde güzel öylede olsa süper olurdu haaaaaaaaaaaaaaaaa ne güzel olurdu :(

Ay ne güzel olurdu.kacamak falan yapamazdik korkumuzdan.bol bol yesil cay partisi verirdik :))) tabi spor sonrasi

Dogru söylüyosun. Bugün mutlu oldum tartidaki rakami görünce. Yarini merak ediyorum acaba farkedicek mi diye? ? Bugün 6 km yürüdüm yarinda yurursem süper olur.pantalonlarim bollasmaya başladı hadi hayırlısı

ooooo süpermişş canım benimm hadi en güzelini başar azimli kızlar hadi tempo secil bugun çok iyi gitmişsin 8 kmye çıkartırsın birazdaha sonra senn of ben koşu bandını yukarı çıkarttım bi hafta sonra binicem kvldeler geliolar onların evinde onlar bebişe bakar ben koşar dururum ah aptal kafam sanki dursa ne olcaktı ozaman bu düşüncelerde deldim şimdi diymemde indirelim onu aşa kızar kocişş :)

Son düzenleme:
Back