• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Bende senin gbi dusunuyorum cnim birbirimizi anliyoruz.ben amcamlara bile gtmeye korkar oldum bemi gorur gormez direk kiloma laf soyluyolar alay eder gbi bakiyolar kendimi sakliyorm surekli kendi akrabn bile yardm etcegne dalga gecyo onune bsey getiryolar yersin sen yersin diyolar.ama burda hep motive ediyoruz birbirmzi gormedn destek veriyoruz cok mutluyum bende :-)

Aman canım boşver. Benim annem bile kilo aldigim zaman kilo almissin derdi arkasindan kizim sundanda ye bundan da ye derdi.nasil çelişki :))) artık kilo almissin demiyo ama ben kızıyorum diye.sonucta ben kilo alip almadığımi zaten farkediyorum.ama biri söyleyince çok kötü hissediyo insan kendini:(

inşallah olursun canım hep hayal et o kiloya ulaştığında nasıl görünceğini neler giyceğinin hayal et sürekli en kısa zamanda da ulaşıcaksın:)

Ben sürekli hayal alemindeyim :))) şu kadar kilo versem su kiloda olsam kac ayda veririm şöyle bi elbise alirim falan diye düşünüp duruyorum.:))))

Hey millet beni de alın aranıza :(
Bende de fazladan bi 10 kg var. Ve bugün diyetimin ilk günü

celikr.................69.5

Hosgeldin canım.Düzenli bildirim yapmanı bekliyorum.Salı günleri saat 10.00 bildirim saatimiz.Kilolarından en kısa zamanda kurtulman dilegiyle tekrar hosgeldin.Azimli ve kararlı olarak basaracagını biliyoruzz....

Aman canım boşver. Benim annem bile kilo aldigim zaman kilo almissin derdi arkasindan kizim sundanda ye bundan da ye derdi.nasil çelişki :))) artık kilo almissin demiyo ama ben kızıyorum diye.sonucta ben kilo alip almadığımi zaten farkediyorum.ama biri söyleyince çok kötü hissediyo insan kendini:(

Kilo aldıgımızı bizler zaten biliyoruz bu fikre coook katılıyorum.Benim kafama taktıgım tek kişi eşimdi.Cok kilo aldın askım aynadaki görüntünden memnun musun demesi,yeme yeter artık deyip önümden alması cok zoruma gitmişti.Haklı tabi adam beni tanıdıgında 58-60 arasında pantolon üstünden düşen bir hatuntun.86 kiloda pantolonların içine giremeyen alışverişte siz büyük bedensiniz denmesi cok cok kötü bir duygu.....Cok sükür bişeyler degişti.En önemlisi saglıgım yerine geldi.

Kilo aldıgımızı bizler zaten biliyoruz bu fikre coook katılıyorum.Benim kafama taktıgım tek kişi eşimdi.Cok kilo aldın askım aynadaki görüntünden memnun musun demesi,yeme yeter artık deyip önümden alması cok zoruma gitmişti.Haklı tabi adam beni tanıdıgında 58-60 arasında pantolon üstünden düşen bir hatuntun.86 kiloda pantolonların içine giremeyen alışverişte siz büyük bedensiniz denmesi cok cok kötü bir duygu.....Cok sükür bişeyler degişti.En önemlisi saglıgım yerine geldi.

Banada eşim demişti çok kilo aldin diye tartida da 87.5 u görmüştüm o gün oturup aglamistim.sonra kendime kızdım aglicagina zayifla dedim.karar verdim ve yaptim da.ama sonra yine aldim.simdi kararliyim 68 i gorucem belki o zaman daha cok dikkat ederim almamak için.

süpersin senin yakın rakibinim arkandan gelip senide geçebilirim :) çok güzel duraklama olur evet ama yag alımı duruyor onun için günde bir iki tane ceviz fındık yiyin diyorlar biryandanda devam etsin diye eksilmeler :) yeni okudum mantıklı geldi öle yapiorum çiğ badem aldım yiyorum iki üçtane günde ara ögün olarak :)

sağol canım sende süpersin bu tempoda gidersen evet geçersin beni sen benden daha az yiyosun hedeflerin çok güzel ayrıca bilgilerin için teşekkür ederim :42:

Listeyi yapınca birden ddemin kilosunda hayal ettim kendimi....Ahhhh ne güzel olurdu.Hamile olsam bile eski kiloma dönmem kolay olurdu....

canim benim bende bu kilolara gelebilmek için çok uğraştım:32: 2 senedir uğraşıyorum uğraşmadan olmuyo doğumdan sonra 88 olmuştum ilk defa o rakamı gördüm yani ondan sonra başladım 2senedirde bi al bi ver sende düşersin canım hiiiç merak etme hatta dahada aşağıya düşersin yeterki bırakma canım önemli olan devamlılık zaten diyetisyene gidince öğrendim:34:

Bizlerin isteyince yapamıycagı birşey yok kızlar....Herkes istedigi kiloya inecek baska yolu yokkkkkkk.Sizlere bişey danışmak istiyorum spor yaparken iç bacak için yaptıgınız işe yarayan hareketler var mı?Eliptikle dıs bacak,basen,popo hallettim sım sıkı ama ic bacak yumuşak....Var mı hareket?

iç bacak için pilates de çok hareket var canım başta pilates çemberi çok etkili yere yatıp köprü kuruyosun baacaklarının arasına alıyosun ve sıkıyosun 50 kere etkili yani sonra bi hareket daha ayakta duruyosun parmak uçları dışa bakacak şekılde eline ağırlıkları alıyosun ve sandalyeye oturur gibi oturup kalkıyosun elleri yanlara açıyosun otururken direk iç bacak ebru şallının lafı yumoş bacaklar için etkili egzersizimiz ve aynı hareketi yapıp topuklarını kaldırıyosun bu sefer gerçekten çok yorucu ve etkili her zaman yapıyorum ben dvd de var:51:

Bende senin gbi dusunuyorum cnim birbirimizi anliyoruz.ben amcamlara bile gtmeye korkar oldum bemi gorur gormez direk kiloma laf soyluyolar alay eder gbi bakiyolar kendimi sakliyorm surekli kendi akrabn bile yardm etcegne dalga gecyo onune bsey getiryolar yersin sen yersin diyolar.ama burda hep motive ediyoruz birbirmzi gormedn destek veriyoruz cok mutluyum bende :-)

zaten başta akrabalar dalga geçiyo:47: canım konu komşu etrafındakiler herkes bana diyolardı yani ama zayıflayınca her gören bayıldı çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın işte o zaman o an bütün çabalarına deyiyo canım:1:

zaten başta akrabalar dalga geçiyo:47: canım konu komşu etrafındakiler herkes bana diyolardı yani ama zayıflayınca her gören bayıldı çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın işte o zaman o an bütün çabalarına deyiyo canım:1:

Aynen canim bende zayiflayip karsilarina ciktiktan sonra gostercem onlara bidahada almicam verdigim kilolari

evet kızlar bugun doğum günümdü akşam kutlama vardı pastalar falan ben bir dilim yedim başaka bişi yemedim çay içtim akşam yemeği yok bugun yoğurt dietim yalan oldu yarın yapicam ve size yeni kilomu taktim edim bu arada ne güzel herkez birbirine yardim edior :) bu kilolar gitcek bugun beni görenler şok oldu daha verme falan diolar çok zayıf olursun 55 te falan diorlar takan kim ben biliorum niyetin ne oldunu vericem daha ne gördüler yarınki liste ayran çorbası süper işe yarior :) kızlar seviorum hepinizi ilham kaynaklarım destekçilerim benim hadi kızlar tempo benim spor yalan oldu bugun ama yarın söz iki satt olucak :) ben bu aralar sannsız dönemdeyim doğum günleri davetler nerden baksnız 1 kilo daha gitmişti evvet 65.5 çıktım tok karnına yine iyi bence kuzenim çay almış bana bagırsak çalıştıran kabızlık için denicem yazarım size faydasını görürsem :) kızlar bu arda kuzenlerle iddayı ben kazandım yoğurt diyetini söyledim onlarda denicek :) hepinize çok teşşekür edrimm yarın dahda sıkı zaten daha doğum günü falan yok 10 gün daha ozamana kadar 3 kilo 4 kilo daha gider eheheh spor aktivitelerinizi videolu paylaşalım kimler neler yapior görürüz bizlerde deneriz :)

Son düzenleme:
sağol canım sende süpersin bu tempoda gidersen evet geçersin beni sen benden daha az yiyosun hedeflerin çok güzel ayrıca bilgilerin için teşekkür ederim :42:

senide tebrik edrimm baya bir kilo bayabir azim harcamıssındır eminim bu yürek ister yaniii bende bukadar olmadından daha kısa sonuçta yapmak istiyorum ama bu iki hafta böyle sonra normale dönücem bida hafta kan testlerim var bakıcaz neler olucak :) ona göre düzenleme yapıcam ben enkötü ayın 25 kadar 60 kg olucam oda en kötü yani :D hadi bakalım kim daha çabuk kim daha çok spor yapicak :) tempo kızlar bol su acıktınızda bir kahve süper bastırıo açlığı ve enerji verior :D

Son düzenleme:

saoll canım benim hepinizden bekliyorumm :) bu iddalı rakamları herzaman olmasa bile ayda 1 hafta 2.5 kg verin :) olur olmaz die bişi yok düzenen sokun herşeyi üşenmeyin lütfenn bol su kahve yeşil çay kiraz sapıı :) hep yazıcam biliç altı olsun die :) tempo

Ben sürekli hayal alemindeyim :))) şu kadar kilo versem su kiloda olsam kac ayda veririm şöyle bi elbise alirim falan diye düşünüp duruyorum.:))))

bende aynı hep hayel ediyorum önce hedefim 55 ti sonra dedim yav 34 beden gömlek dahada yakısır bana nie olmasınki dedim aldım içine girene kadar devam bugün denedim dügmeleri biraz birleşior okdar ama 50 kg olsam :) kapanır ve birazda bol olur kaban aldım 36 beden onda girerim ocağın sonunda bol bile gelir :) heheyt olucakk ben bunları bilerek aldım kendime zorundalık yaarattım :)

Son düzenleme:
Hey millet beni de alın aranıza :(
Bende de fazladan bi 10 kg var. Ve bugün diyetimin ilk günü

celikr.................69.5

buyur gel bacım kapımız acık salıdan salıya bildirim yarın ayran detoksu yapicam netten bak sende yap başlangıçta 2 kg verip hemen motive olursun bize yetişirsin :) hoş geldin canımm

genç ve fit spor yapmama bahneleri izleyin MUTLAKA İZLEYİN ): :)

Son düzenleme:
$images.jpg $images.jpg kızlar niyeeeolmayalımm

Back