• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Çok geçmiş olsun canım. Ailelerinizin yükü sizin üstünüze kalmış.ailelerinizin ödeme imkani yok mu ya haklısın ben sana hak veriyorum ama size kalsiysa borç eşinde mecburen ek is yapmak istiyodur.senin sağlık açısından engelin yoksa dediğin gibi destek olabilirsin ama hemen iş bulabilcek misin bi de eşin istiyo mu çalışmani

İş bakıyorum canım.Eşim çalış yada calışma demiyorum.Sen bilirsin diyor.Ailelerimiz hataları yüzünden bitmiş durumda.Hos ellerinde para oldugu zamanda ödemediler,daha cok bizden istediler.....Eşim daha rahat edelim diye cabalıyor bunun farkındayım.Eşimin hırsını ve huyunu bildigimden ek iş istemiyorum.Ailelerimizin sıkıntısını yine biz cekiyoruz

Eşimin aldıgı maasla normal sartlarda cok rahat gecinebiliriz....Ben saglık nedeniyle işten ayrıldım.Ölüm riski atlattım.Şimdi iyiyim cok şükür ama calışmam lazım.Kendi borcumuz olsa içim bu kadar acımıcak,ailelerimizin yüzünden bu yukün altındayız.Kıt kanaat geciniyoruz.Cok şükür halimize.Eşim ek iş yapayım diyor,ben istemiyorum.Cok yoruluyor zaten.Ailelerimizin sorumsuzlugu yüzünden eşimin cekmesini hazmedemiyorum.Eşim 1 kere ek işe basladımı bırakmıycak evin düzeni hepten bitcek o zaman.Hafta sonu,hafta içi para kazanma hırsı baslıcak.Bilmiyorum kızlar,dün geceden beri sinirden aglıyorum içim şisti artık.Dr.stres yok dedi ama bu ne mümkün????

Cnim daha evli deglim bilmiyorum gecim skntsni ama uzme kendini pozitif dusun dertler sikntilar gelip geciyo olan sagligna olur umarim en kisa surede refaha erersiniz

İş bakıyorum canım.Eşim çalış yada calışma demiyorum.Sen bilirsin diyor.Ailelerimiz hataları yüzünden bitmiş durumda.Hos ellerinde para oldugu zamanda ödemediler,daha cok bizden istediler.....Eşim daha rahat edelim diye cabalıyor bunun farkındayım.Eşimin hırsını ve huyunu bildigimden ek iş istemiyorum.Ailelerimizin sıkıntısını yine biz cekiyoruz

Anladim canım ama ne olursa olsun üzme kendini tamam mi sağlığına zarar gelsin istemem.para işi bi şekilde çözülür ama sağlık yerine gelmez

Kizlar size bisey sorcm fikrinizi almam lazim.ben isvec diyeti yapmayi dusunuyorum.bana sagliksiz gelmedi sabh erkende kalksam ogleni buluyo kahvalti yapmam bundada sabh kahve iciyosun.etide var icinde sebzesi yumurtasi brokoli yogurt hersey var.13 gun suruyo we cok iyi kilo werenler sonrasinda yediklerine dikkat edersen verdigin kilolari geri almiyomussun bna mantikli geliyo sizce.

seçilcim nohutu nasıl haşladın düdüklüdemi merak ettim 2 saatte bir yemek mecburimi bide saat 10 çok geç degılmı senin kilo verdığini görünce bende heveslendim yarın bende düşünüyorum yapmayı 2 gün ayrı ayrımı haşladın canım

seçilcim nohutu nasıl haşladın düdüklüdemi merak ettim 2 saatte bir yemek mecburimi bide saat 10 çok geç degılmı senin kilo verdığini görünce bende heveslendim yarın bende düşünüyorum yapmayı 2 gün ayrı ayrımı haşladın canım

Normal tencerede hasladim canım önce 4 yemek kasigi nohutu koydum yumusayinca 4 yemek kasıgı mercimegi attim icine oda pismeye yakin 4 yemek kasigi bulguru attim icine.guzelce pistiler.hazir ayran kullandim 1.5 litre kadar.salatalik rendelemeyi unutmuşum bi daha yaparsam eklicem.icicegim zaman göz karari kaseye koydum üstüne ayran koydum biraz nane ekledim baze isot koydum yedim.tadi güzel tereddüt etme.2 saat arayla yemelisin canım detoks etkudi yapıyormuş ben ac olmasamda yedim.bu bi günlük ertesi gün icin tekrar ayni sekilde hazırladım.

Kizlar size bisey sorcm fikrinizi almam lazim.ben isvec diyeti yapmayi dusunuyorum.bana sagliksiz gelmedi sabh erkende kalksam ogleni buluyo kahvalti yapmam bundada sabh kahve iciyosun.etide var icinde sebzesi yumurtasi brokoli yogurt hersey var.13 gun suruyo we cok iyi kilo werenler sonrasinda yediklerine dikkat edersen verdigin kilolari geri almiyomussun bna mantikli geliyo sizce.

senin için uygunsa sağlığına zararı yoksa tabiki yap canım denemeye değer zaten normal diyetin içindede var bu yiyecekler

İsveç diyetini bilmiyorum canim ama arastiriyim bende.faydasi varsa kilo vermeye bende sana eslik ederim

:16:teşekkür ederim canım bugün ayran aldırıyım yarın yaparım inşallah hava çok soğuk biz oğlumla çıkamıyoruz

Doğum günün kutlu olsun canım geçmiş ama ben bile düşünemiyorum ayın 25ine kadar 60 olucagımı çok azımlısın hedeflerin çok büyük olursunda yani tebrik ediyorum ama 50 çok zayıf degilmi benim hedefim 58 belki 56 boyun kaç ki senin canım

teşşekür edrim canımm boyum 164 evet ama ben zaten daha önce 53 54 kiloydum 55 iyi suanlık ama 55 ten altına inicem inşallah :) ama olursun nie ole diosun yav haftada 1.5 2 kilo versek oluruz 25 şine kadar 60 :::::::::)

Ben bitirdim canım ayran detoksunu 2 gün yaptım tadi güzel ama son öğün biraz zor yedim.yani zevk alarak değilde kendimi zorlayarak yedim ama kesinlikle faydası oluyo.2 hafta sonra tekrar yapicam

ben yapamdım yapicam bugun ve yarın ve kimsede engel olmaz evden çıkmıcam yapicam baklım :) sonucu mutlu bir şekilde yazmak isterim :)

Eşimin aldıgı maasla normal sartlarda cok rahat gecinebiliriz....Ben saglık nedeniyle işten ayrıldım.Ölüm riski atlattım.Şimdi iyiyim cok şükür ama calışmam lazım.Kendi borcumuz olsa içim bu kadar acımıcak,ailelerimizin yüzünden bu yukün altındayız.Kıt kanaat geciniyoruz.Cok şükür halimize.Eşim ek iş yapayım diyor,ben istemiyorum.Cok yoruluyor zaten.Ailelerimizin sorumsuzlugu yüzünden eşimin cekmesini hazmedemiyorum.Eşim 1 kere ek işe basladımı bırakmıycak evin düzeni hepten bitcek o zaman.Hafta sonu,hafta içi para kazanma hırsı baslıcak.Bilmiyorum kızlar,dün geceden beri sinirden aglıyorum içim şisti artık.Dr.stres yok dedi ama bu ne mümkün????

canımmm allah yardımcınız olsun yapicak bir çözüm yoksa eşin mecburen çalışmalı bu kadar kötü düşünme belki güzel sonuçlar alırsınız alah yüzünüzü güldürsün aglama canım bak stres girmemen lazım güzel düşün dua et rabbim yardım eder :(

:16:teşekkür ederim canım bugün ayran aldırıyım yarın yaparım inşallah hava çok soğuk biz oğlumla çıkamıyoruz

Dene canim kesinlikle faydasini görürsün. Ben bile verdiysem sen daha çok verirsin.en azindan ayran detoksu yapiyorum diye kacamak yapmiyosun.bide tok tutuyo ne yicem telasin olmuyo

ozaman cuma baslarım ben su ayran diyetimi bitireyim :) yaparım evet sen bugun mü başladın

Yok canim yarin sabhtan basliyorum en azindan bi kac kiloyu hzlica versem dahada hirslanirm bozmam diyeti.zaten az yiyoruz beni cok etkilemez bu diyet aclik konusunda.gelismelerimi gunluk olarak yazarim buraya yilbasina kadar wermis oliyim azcik :-)

Back