• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

canımmm allah yardımcınız olsun yapicak bir çözüm yoksa eşin mecburen çalışmalı bu kadar kötü düşünme belki güzel sonuçlar alırsınız alah yüzünüzü güldürsün aglama canım bak stres girmemen lazım güzel düşün dua et rabbim yardım eder :(

Amin canım.Allahım içime sinen hayırlı bir iş nasip etsin.Elim ayagım tutuyor.Tecrübem ve bir sürü sertifikam var.....Bunlar işe yaramıyor,saglam bir torpil yoksa :( Bugun içimde sürekli bir cikolata yeme istegi var.
Çikolata bana bakmakta mutfakta.Ara ara giriyorum yorumları okuyorum,koca bir parca yememek için.İçinde bulundugum durum geciyor ama kilom kalıyorrrr.Yemiycem seni cikolataaaaaa.

Amin canım.Allahım içime sinen hayırlı bir iş nasip etsin.Elim ayagım tutuyor.Tecrübem ve bir sürü sertifikam var.....Bunlar işe yaramıyor,saglam bir torpil yoksa :( Bugun içimde sürekli bir cikolata yeme istegi var.
Çikolata bana bakmakta mutfakta.Ara ara giriyorum yorumları okuyorum,koca bir parca yememek için.İçinde bulundugum durum geciyor ama kilom kalıyorrrr.Yemiycem seni cikolataaaaaa.
Yeme sakin canım tut kendini spor yap negatif enerjini atarsin.iyi düşün canım. Dediğin gibi herşey torpille oluyo

Yeme sakin canım tut kendini spor yap negatif enerjini atarsin.iyi düşün canım. Dediğin gibi herşey torpille oluyo

Canım valla şu stres ne kötü birşey....Kendimle savasıyorum 2 saattir.Ye-yeme diye.Yersem hoop bir parca almadan hepsi bitcek.Spor yapamıyorum bugun.Kalbim cok hızlı atıyor,nabzımda hızlı. :( Su östrejen,kortizon ne kötü bişey yarabbim...

Eşimin aldıgı maasla normal sartlarda cok rahat gecinebiliriz....Ben saglık nedeniyle işten ayrıldım.Ölüm riski atlattım.Şimdi iyiyim cok şükür ama calışmam lazım.Kendi borcumuz olsa içim bu kadar acımıcak,ailelerimizin yüzünden bu yukün altındayız.Kıt kanaat geciniyoruz.Cok şükür halimize.Eşim ek iş yapayım diyor,ben istemiyorum.Cok yoruluyor zaten.Ailelerimizin sorumsuzlugu yüzünden eşimin cekmesini hazmedemiyorum.Eşim 1 kere ek işe basladımı bırakmıycak evin düzeni hepten bitcek o zaman.Hafta sonu,hafta içi para kazanma hırsı baslıcak.Bilmiyorum kızlar,dün geceden beri sinirden aglıyorum içim şisti artık.Dr.stres yok dedi ama bu ne mümkün????

canım kendini çok fazla üzme mecbur kalmışsınız maalesef sende kendini yorma inşallah kolayca biter borçları. Hem bi yerde çalışırsan kafanda dağılır evde düşün düşün kur sonra huzursuzluk çıkıyor bebişte istiyorsun stresle mümkün değil olmuyor bende 1 yıl bekledim bebeği hiç beklemediğimiz bi anda oldu ben atandım yani her karanlığın sonunda bir ışık vardır hep dua et Allah yardımcın olacaktır

saoll canım benim hepinizden bekliyorumm :) bu iddalı rakamları herzaman olmasa bile ayda 1 hafta 2.5 kg verin :) olur olmaz die bişi yok düzenen sokun herşeyi üşenmeyin lütfenn bol su kahve yeşil çay kiraz sapıı :) hep yazıcam biliç altı olsun die :) tempo

canım ya dediğin gibi üşengecim işte sen bide emziriyosun yaşın genç atıyosun doğum sonrası kiloları benim 2 yıl oldu doğum yapalı 10 kilo verdim diğer 8 kilo kaldı 60 hedefim gıdım gıdım ilerliyorum yaş 30. sabah 6 da kalkıyorum öğlende eve gelip ev işi yemek çocukla ilgilen uyut oyna derken akşam oluyo şu an canım çıkmış vaziyette senin bebiş ufak en sakin zamanların yap yapabildiğin kadar

Olsun canım bendetelden girdiğimde Beğenilerı çizelgelerı falan göremiyorum. Karışıyor bazen

Aynen canim bendede oyle oluyor bilgisayarida pek acamiyom benimm ufaklik rahatdurmuyo,bende cizelge yapmistim ama sonra kiloyu dusemedm beceremedim nasil dusuluyo sen biliyomusun

Yeme sakin canim ben gibi yapma bu saatte kalktim bamya ekmek yedim :(
Valla.canım yemeye korkuyorum akşamları özellikle.sanki verdiğimiz kılolarla geri gelecek gibi geliyor.ac yatıyorum bazen.menemen o kadar güzel koktukı anlatamam yersem sabah yerim diye avuttum kendimi kahve içtim bende:16:

Aynen canim bendede oyle oluyor bilgisayarida pek acamiyom benimm ufaklik rahatdurmuyo,bende cizelge yapmistim ama sonra kiloyu dusemedm beceremedim nasil dusuluyo sen biliyomusun

Tekrar baştan yapıyorum.Her salı da yenılıcem.böylece haftada kaç kilo verdim daha rahat görüyorum:51:

Bazen diyet başarı öykülerini okuyorum o kadar güzel kilo vermıslerkı ozenıyo insan.inşallah bizde öyle kilo verebilir istediğimiz kiloya ulasırız

Bende okuyorum arada cok azimli insanlar var , insallah boyle devam eder yaza kadar amacimiza ulasiriz sonunda bizimde bir oykumuz olur

Back