• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Listeyi yapınca birden ddemin kilosunda hayal ettim kendimi....Ahhhh ne güzel olurdu.Hamile olsam bile eski kiloma dönmem kolay olurdu....

şimdi sekeda nın verdiği siteden kalori hesaplaması yaptım yarın için ne yiceğimi palnladım kaç kalori olcağını hangi sporları yapcağımı ayarladım yazdım hepsini bundan sora planlı hareket ediyorum artık sıkı tutucam bu işi bi gün önceden hatta haftalık planlıcam sekeda gibi düzenimi çok çalışıcam başarıcam hırs yaptım çok fena :1::52::56:

şimdi sekeda nın verdiği siteden kalori hesaplaması yaptım yarın için ne yiceğimi palnladım kaç kalori olcağını hangi sporları yapcağımı ayarladım yazdım hepsini bundan sora planlı hareket ediyorum artık sıkı tutucam bu işi bi gün önceden hatta haftalık planlıcam sekeda gibi düzenimi çok çalışıcam başarıcam hırs yaptım çok fena :1::52::56:

Bizlerin isteyince yapamıycagı birşey yok kızlar....Herkes istedigi kiloya inecek baska yolu yokkkkkkk.Sizlere bişey danışmak istiyorum spor yaparken iç bacak için yaptıgınız işe yarayan hareketler var mı?Eliptikle dıs bacak,basen,popo hallettim sım sıkı ama ic bacak yumuşak....Var mı hareket?

Bizlerin isteyince yapamıycagı birşey yok kızlar....Herkes istedigi kiloya inecek baska yolu yokkkkkkk.Sizlere bişey danışmak istiyorum spor yaparken iç bacak için yaptıgınız işe yarayan hareketler var mı?Eliptikle dıs bacak,basen,popo hallettim sım sıkı ama ic bacak yumuşak....Var mı hareket?

iç bacaklar daha geç toparlanıyo canım ama yerde yatarak yapabilceğin pilates hareketleri var netten bi araştır tam bilmiyorum ama ayak bileklerine lastik bağlayıp gergin bi şekilde bacaklarını açmaya çalış sonra ayaklarını havaya kaldır o şekilde bacaklarını aç kapa yap fena çalıştırıyo :)

bu hareketler örnek olabilir

Eklentiler

• $3.jpg
    $3.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $hqdefault.jpg
    $hqdefault.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 20
Tesekkür ederim canım bunları yapayım.İc bacak gercekten cok zor toplanıyor.Bisikletle hafif sıkılasma var ama bana sıkı sımsıkı yapcak bir yöntem lazım.Bunları deniyecegim...

Gunlerdir spor yapmiyorum kendimi bitkin halsiz hissediyorum bacaklarim bile agriyo.spor yaptgmda nasl enerjik hareketli oluyodum hic yorgunluk hissetmiyodum.aliskanlik haline getiricem artik bunu kendimi hemen toparliyorum gunler geciyo ilerde daha kotu olmamasi icin bi an once onlemimizi aliyoruz kizlar.

Kızlar iyi gittigimizi düşünüyorum aramizdaki dayanismayi cok seviyorum gerçekten samimi herkes birbirine çok yardimci oluyo ve destek oluyoruz birbirimize.gercek hayatta bile böyle arkadaslara rastlamak zorken biz int. bunu basariyoruz.kilo vermenin ne kadar zor ve stresli bi is oldugunu bildiğimiz için en ufak bi ipucu bulsak paylasiyoruz.ay duygusala mi bağladım ne :) hepinize ayrı ayrı cok deger veriyorum kizlar ve de citi piti incecik olucagimiz günler bizi bekliyo kızlar hep destek tam destek ;)

Kızlar iyi gittigimizi düşünüyorum aramizdaki dayanismayi cok seviyorum gerçekten samimi herkes birbirine çok yardimci oluyo ve destek oluyoruz birbirimize.gercek hayatta bile böyle arkadaslara rastlamak zorken biz int. bunu basariyoruz.kilo vermenin ne kadar zor ve stresli bi is oldugunu bildiğimiz için en ufak bi ipucu bulsak paylasiyoruz.ay duygusala mi bağladım ne :) hepinize ayrı ayrı cok deger veriyorum kizlar ve de citi piti incecik olucagimiz günler bizi bekliyo kızlar hep destek tam destek ;)

Bende senin gbi dusunuyorum cnim birbirimizi anliyoruz.ben amcamlara bile gtmeye korkar oldum bemi gorur gormez direk kiloma laf soyluyolar alay eder gbi bakiyolar kendimi sakliyorm surekli kendi akrabn bile yardm etcegne dalga gecyo onune bsey getiryolar yersin sen yersin diyolar.ama burda hep motive ediyoruz birbirmzi gormedn destek veriyoruz cok mutluyum bende :-)

ya ben ne yapıcam..
hep üzgün ve moralim bozuk...83 tüm geçen hafta..şuan 84.4 üm...yani 1,5 kilo aldım..ne vermessi bir de üstüne aldım..çok ama çok üzgünüm..

sıkma canını o kadar kısa sürede o kilo değildir bu akşam fazla yeme bol su iç yarında ayran detosu yap 3 kilon gider 79 a düşersen hırslanırsın

bende maalesef fazla verememişim bu hafta:26: 68.3 kayınvalde burda hamurişi yedim bugün yine :5:

sekeda............65.3 kg
guzelimm......72.7 kg
secil.................77.7 kg
gülcan.............71.7 kg
cagla...............64.5 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......68.3 kg

guzelimm......72.7 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......68.3 kg

Hey millet beni de alın aranıza :(
Bende de fazladan bi 10 kg var. Ve bugün diyetimin ilk günü

celikr.................69.5

kızlar bu hafta herkes çok basarılı yeni arkadaşlarda katılıyor böyle devam edelim
bugünkü yediklerim
5 dilim kepekli ekmek,yumurta,peynir,1ceviz,4 zeytin,1salatalık,1bardak süt,1tatlı kasıgı pekmez,1 kase yogurt,salata (yagsız),4 kasık susuz barbunya,1 kase corba genelde bu civarda besleniyorum aralarda meyve kuru incir kayısı falan yiyiyorum ve eskisi gibi aclık krizlerim olmuyor midemde küçüldü hemen şişiyorum.bolbolda su ..şimdi spor yapacam netten arastırıyorum videolar

şekeda canım bi video paylaşmıstın ya en fazla kalori yaktıran video diye tam olarak neydi o bulamadım

guzelimm......72.7 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......68.3 kg

Liste süper gözüküyo.eline sağlık canım

Back