Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Listeyi yapınca birden ddemin kilosunda hayal ettim kendimi....Ahhhh ne güzel olurdu.Hamile olsam bile eski kiloma dönmem kolay olurdu....
şimdi sekeda nın verdiği siteden kalori hesaplaması yaptım yarın için ne yiceğimi palnladım kaç kalori olcağını hangi sporları yapcağımı ayarladım yazdım hepsini bundan sora planlı hareket ediyorum artık sıkı tutucam bu işi bi gün önceden hatta haftalık planlıcam sekeda gibi düzenimi çok çalışıcam başarıcam hırs yaptım çok fena
Bizlerin isteyince yapamıycagı birşey yok kızlar....Herkes istedigi kiloya inecek baska yolu yokkkkkkk.Sizlere bişey danışmak istiyorum spor yaparken iç bacak için yaptıgınız işe yarayan hareketler var mı?Eliptikle dıs bacak,basen,popo hallettim sım sıkı ama ic bacak yumuşak....Var mı hareket?
Tesekkür ederim canım bunları yapayım.İc bacak gercekten cok zor toplanıyor.Bisikletle hafif sıkılasma var ama bana sıkı sımsıkı yapcak bir yöntem lazım.Bunları deniyecegim...[/QUOTE
Canim basaricksn umarim ;-)
Kızlar iyi gittigimizi düşünüyorum aramizdaki dayanismayi cok seviyorum gerçekten samimi herkes birbirine çok yardimci oluyo ve destek oluyoruz birbirimize.gercek hayatta bile böyle arkadaslara rastlamak zorken biz int. bunu basariyoruz.kilo vermenin ne kadar zor ve stresli bi is oldugunu bildiğimiz için en ufak bi ipucu bulsak paylasiyoruz.ay duygusala mi bağladım ne :) hepinize ayrı ayrı cok deger veriyorum kizlar ve de citi piti incecik olucagimiz günler bizi bekliyo kızlar hep destek tam destek
ya ben ne yapıcam..
hep üzgün ve moralim bozuk...83 tüm geçen hafta..şuan 84.4 üm...yani 1,5 kilo aldım..ne vermessi bir de üstüne aldım..çok ama çok üzgünüm..
kızlarrrr nasılsınız ben bomba gibiyim :) 65.3 olmuşum :) 70 69 kiloyla başladım suan 65.3 :) 2.20 0 geçen hafta deil ondan önceki hafta verdim bu haftada aynı 2.200 :)
sekeda............65.3 kg
guzelimm......72.7 kg
secil.................77.7 kg
gülcan.............71.7 kg
cagla...............64.5 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......68.3 kg
Hey millet beni de alın aranıza
Bende de fazladan bi 10 kg var. Ve bugün diyetimin ilk günü
celikr.................69.5