- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Bende senin gbi dusunuyorum cnim birbirimizi anliyoruz.ben amcamlara bile gtmeye korkar oldum bemi gorur gormez direk kiloma laf soyluyolar alay eder gbi bakiyolar kendimi sakliyorm surekli kendi akrabn bile yardm etcegne dalga gecyo onune bsey getiryolar yersin sen yersin diyolar.ama burda hep motive ediyoruz birbirmzi gormedn destek veriyoruz cok mutluyum bende
inşallah olursun canım hep hayal et o kiloya ulaştığında nasıl görünceğini neler giyceğinin hayal et sürekli en kısa zamanda da ulaşıcaksın:)
Hey millet beni de alın aranıza
Bende de fazladan bi 10 kg var. Ve bugün diyetimin ilk günü
celikr.................69.5
Aman canım boşver. Benim annem bile kilo aldigim zaman kilo almissin derdi arkasindan kizim sundanda ye bundan da ye derdi.nasil çelişki :))) artık kilo almissin demiyo ama ben kızıyorum diye.sonucta ben kilo alip almadığımi zaten farkediyorum.ama biri söyleyince çok kötü hissediyo insan kendini
Kilo aldıgımızı bizler zaten biliyoruz bu fikre coook katılıyorum.Benim kafama taktıgım tek kişi eşimdi.Cok kilo aldın askım aynadaki görüntünden memnun musun demesi,yeme yeter artık deyip önümden alması cok zoruma gitmişti.Haklı tabi adam beni tanıdıgında 58-60 arasında pantolon üstünden düşen bir hatuntun.86 kiloda pantolonların içine giremeyen alışverişte siz büyük bedensiniz denmesi cok cok kötü bir duygu.....Cok sükür bişeyler degişti.En önemlisi saglıgım yerine geldi.
süpersin senin yakın rakibinim arkandan gelip senide geçebilirim :) çok güzel duraklama olur evet ama yag alımı duruyor onun için günde bir iki tane ceviz fındık yiyin diyorlar biryandanda devam etsin diye eksilmeler :) yeni okudum mantıklı geldi öle yapiorum çiğ badem aldım yiyorum iki üçtane günde ara ögün olarak :)
Listeyi yapınca birden ddemin kilosunda hayal ettim kendimi....Ahhhh ne güzel olurdu.Hamile olsam bile eski kiloma dönmem kolay olurdu....
Bizlerin isteyince yapamıycagı birşey yok kızlar....Herkes istedigi kiloya inecek baska yolu yokkkkkkk.Sizlere bişey danışmak istiyorum spor yaparken iç bacak için yaptıgınız işe yarayan hareketler var mı?Eliptikle dıs bacak,basen,popo hallettim sım sıkı ama ic bacak yumuşak....Var mı hareket?
Bende senin gbi dusunuyorum cnim birbirimizi anliyoruz.ben amcamlara bile gtmeye korkar oldum bemi gorur gormez direk kiloma laf soyluyolar alay eder gbi bakiyolar kendimi sakliyorm surekli kendi akrabn bile yardm etcegne dalga gecyo onune bsey getiryolar yersin sen yersin diyolar.ama burda hep motive ediyoruz birbirmzi gormedn destek veriyoruz cok mutluyum bende
zaten başta akrabalar dalga geçiyocanım konu komşu etrafındakiler herkes bana diyolardı yani ama zayıflayınca her gören bayıldı çok güzel olmuşsun nasıl zayıfladın işte o zaman o an bütün çabalarına deyiyo canım
sağol canım sende süpersin bu tempoda gidersen evet geçersin beni sen benden daha az yiyosun hedeflerin çok güzel ayrıca bilgilerin için teşekkür ederim
helal sana
Ben sürekli hayal alemindeyim :))) şu kadar kilo versem su kiloda olsam kac ayda veririm şöyle bi elbise alirim falan diye düşünüp duruyorum.:))))
Hey millet beni de alın aranıza
Bende de fazladan bi 10 kg var. Ve bugün diyetimin ilk günü
celikr.................69.5
şekeda canım bi video paylaşmıstın ya en fazla kalori yaktıran video diye tam olarak neydi o bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?