Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

ya ben ne yapıcam..
hep üzgün ve moralim bozuk...83 tüm geçen hafta..şuan 84.4 üm...yani 1,5 kilo aldım..ne vermessi bir de üstüne aldım..çok ama çok üzgünüm..

Kıslar ben hiç spor yapamıyorumeve gıttgımde ancak dınleme ve ıslerımı halledıyorum
Calışınca ve yorulunca insanın içinden gelmiyor.

ya ben ne yapıcam..
hep üzgün ve moralim bozuk...83 tüm geçen hafta..şuan 84.4 üm...yani 1,5 kilo aldım..ne vermessi bir de üstüne aldım..çok ama çok üzgünüm..

Canım bozma moralini.Adet döneminde degilsen,tuvalet problemin yoksa vermemen için engel yok.Dün tv de bir karısım verdiler buraya yazdım.Onu bir dene istersen.Verdigini görünce hırslanırsın...Moralini bozmaaaa

4 yıldır bende spor yapmıyorum dün bi spor yapayım dedim yapacak birşey gelmedi aklıma banada fikir verde yapimm

Benim eliptik bisikletim var.30 dk yada 1 saat ona biniyorum.Sonra aerobik yapıyorum.Plates lastiklerim var.Bacaklarımı yukarı asagı indiriyorum,yarım mekik(cok nadir),yan bacak esnetme,yürüyüş.Yaptıgım seyler bunlar.Nette evde yapılan sporlar diye arat canım öylede bakabilirsin.Bir arkadasım günde 1 saat ip atlayarak spor yapıyordu.Apartmanda ben yapamıyorum :)

4 yıldır bende spor yapmıyorum dün bi spor yapayım dedim yapacak birşey gelmedi aklıma banada fikir verde yapimm
Nette leslie ile yürüyüş diye arattir canim h kolay hemde sağlam terletiyo.kizlar baya güzel kilo vermişti onunla. Bide sekedanin yazdigi siteler vardi.ondaki hareketlerde guzel ve baya etkiliydi.
Asini unuttum simdi ama sekeda sana yazar görünce. O baya arastiriyo spor konusunu:)

ya ben ne yapıcam..

Bi haftada o kadar kilo alamazsin canim yediklerine de dikkat ettiysen eger cok zor. Siskinlik vardır adet dönemi yada tuvalete cikamama gibi yada tuzu fazla tukettiysen ödem yapmistir belki.ama nolursa olsun moral bozmak yok.onumuzdeki hafta kesin atarsin o 1.5 kiloyu ve daha da verirsin kendine guven canim viz sana güveniyoruz :)

kızlarrrr nasılsınız ben bomba gibiyim :) 65.3 olmuşum :) 70 69 kiloyla başladım suan 65.3 :) 2.20 0 geçen hafta deil ondan önceki hafta verdim bu haftada aynı 2.200 :)

regli de değilim..tuvalet problemim de yok..ama işten gelir gelmez işlere dalıyorum..ekmeği çok ama çokkkkk yiyorum..çıldırıcam yaaa..ev taşıdım..yeni evimin olduğu yerde hiçbir şekilde yürüyüş imkanı yok..aslında site içerisinde var yürüyüş parkuru ama insanların görmesini istemiyorum..offf fazla takılıyorum galiba..önceden yürüyüş yaparak biryerlere giderdim ama şimdi bu şansım yok..ve eve gider gitmez çok fazla yemek yiyorum..kendimi tutmam lazım..ama nasıl..

kızlarrrr nasılsınız ben bomba gibiyim :) 65.3 olmuşum :) 70 69 kiloyla başladım suan 65.3 :) 2.20 0 geçen hafta deil ondan önceki hafta verdim bu haftada aynı 2.200 :)

Supersin canim tebrikler.darisi basimiza ben bu hafta 700 gram vermisim

yediklerime dikkat etmedim zaten sıkıntıda orda..çok ama çok sinir oluyorum kendime..kendimi tutamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…