Kizlar muhabbeti koyultmussuniz valla benimde ayran saatim geliyo temizligimi bitirdim gecen hafta 500 gr fazla cikmistim.bakalim bu hafta onu verirsem bide su detoks işe yararsa keyfime dicek yok.ondan sonraki haftada bi 500 gr her hafta 500 gr gitse ayda 2 kilo yapar.dogum gunume kadar 8 kilo vermis olurum 70 kilo belkide 6li rakamları görürüm ay gaza geldim şimdi :)) yeni evde düzenli apor yapicam kafaya koydum valla :)))
yapalım kızzz en güzelini hemde kilolar gitsin bedenler sıkılaşsınn hadi tempooo
Ben pırlanta istemiştim bakalım :) nisan a hedefimee ulasirsam süper olacak
Valla birazdan oglusumu almaya gitmicek olsam baya bi spor yaparsim gerci temizlik yaptim yoruldum baya ama diyorum ya 100 gram bile kar benim için. Dediğim gibi yeni evde Düzenli spor yapicam kendime şimdiden plan yapıyorum diyetede devam edicem 68 leri gorursem eğer belki hedefimi daha da asagi cekerim 65 60 falan :)) super olur yaaaaa :))) bende de sindirim sıkıntısı var.kiraz sapli yeşil cay içtim o gun cok iyi geldi.sonrasinda pek etkilemedi.bu ara adet düzensizliği de var.bakalim ona rağmen verebiliyosak biz superiz :)))
valla canım aynı sıkıntılar bunlarıda yapmasak patlarım ben :) olsun bugun azad ettik seni spordan :) zaten hareketli bir gün olcak senin için sakın yeme harbi şişirio insana tokluk hissi verior :) bende içitim ayranımdan ohh mis :) hedefi yüksek tut canım olursun nie olmuyasın bende nerdeyse 80 kiloydum 79 78 geliodum verdim 70 69 geliodum şimdi tok karnına 66.0 kilo geliom aç ve tuvalete çıkmış kilomu merak ediorum enson 65.7 geldibum ama bi tuvlaete çıksam :) iyiydi bugun misafirler var onları suanlık istemiyorumm yoksa tutamam kendimi ehehehşu iki haftamı hayırlısından tamamlıyım sonra bende çagırcaklarım var :) başta kuzenler topluluğu gerçi onlarda kilo vermeye hevesli diet yaprız bişi olmaz ogunde :)
salıda benim doğum günüm :) bakalım ne alcak kocişş eheheh benim pırlantamın taşı kırıldı
Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yillar gecir sevdiklerinle ve istediğin kiloda olarak
ayyh saol canım benimm :) inşallah olucak hepimiz için öyle olucak ben inanıyorumm ben bi ufacık çıkolata yedim rglım çünki :S 140 klori fazla deilkötü yaptım ama dayanmadım hemde koçam kendi ellriyle verdi yedim bende ama yarın bişi yok ceza :) şimdi yakıcam kaloriyi sporumu yapimm
Slm kizlar baya sayfa ilerlemis su ayran detoksunu merak ettim dogrusu, ben butun gun kizimla evdeydim pekte tembeldim az yiyip su icmekten baska birsey yapmadim ..bu arada iddialar guzelmis benim esim hic destek degil vermesende olur diyor az gaza getiriym demiyor..sabahida cok merake ediyorum
Benimki hic destek degil :/Bende. Canım yarının çok merak ediyorum bakalım Detoks etkisini göstermiştir?benim esım destekli ama buaralar pek değil gibi anlamıyorum bende
kıslar kılo bıldırımı saat kactaydı?ben çizelgemi düzltemiyorumen son 69.1 gram ıdım ama çizelgemde daha onc everdıgım kılo yazıyor ama sabah tartıldım son halımı bılıyorum:)bakalım nele rolcak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?