Günaydınlar canlarımmm.Nasılsınız?Kilo bildirimimi yapayım 73.5 kg dan 72.7 800 gr vermişim.
güzelim ben galibim şimdilik oh oh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar canlarımmm.Nasılsınız?Kilo bildirimimi yapayım 73.5 kg dan 72.7 800 gr vermişim.
günaydınlar canlarımmm.nasılsınız?kilo bildirimimi yapayım 73.5 kg dan 72.7 800 gr vermişim.
Kıslar geçen hafta 69.1 ıdım bu hafta 68.3 olmusum 800 gr:)idare eder cunkuhafta sonu cok yedım
güzelim ben galibim şimdilik oh oh
Evettt...Tebrikler.... :) Sporsuz 800 gr vermişim.Bu hafta kuzen cıkarsa hergün spor yapmayı planlıyorum.
Calışınca ve yorulunca insanın içinden gelmiyor.Kıslar ben hiç spor yapamıyorumeve gıttgımde ancak dınleme ve ıslerımı halledıyorum
ya ben ne yapıcam..
hep üzgün ve moralim bozuk...83 tüm geçen hafta..şuan 84.4 üm...yani 1,5 kilo aldım..ne vermessi bir de üstüne aldım..çok ama çok üzgünüm..
4 yıldır bende spor yapmıyorum dün bi spor yapayım dedim yapacak birşey gelmedi aklıma banada fikir verde yapimm
Nette leslie ile yürüyüş diye arattir canim h kolay hemde sağlam terletiyo.kizlar baya güzel kilo vermişti onunla. Bide sekedanin yazdigi siteler vardi.ondaki hareketlerde guzel ve baya etkiliydi.4 yıldır bende spor yapmıyorum dün bi spor yapayım dedim yapacak birşey gelmedi aklıma banada fikir verde yapimm
ya ben ne yapıcam..
hep üzgün ve moralim bozuk...83 tüm geçen hafta..şuan 84.4 üm...yani 1,5 kilo aldım..ne vermessi bir de üstüne aldım..çok ama çok üzgünüm..
Calışınca ve yorulunca insanın içinden gelmiyor.
Canım bozma moralini.Adet döneminde degilsen,tuvalet problemin yoksa vermemen için engel yok.Dün tv de bir karısım verdiler buraya yazdım.Onu bir dene istersen.Verdigini görünce hırslanırsın...Moralini bozmaaaa
kızlarrrr nasılsınız ben bomba gibiyim :) 65.3 olmuşum :) 70 69 kiloyla başladım suan 65.3 :) 2.20 0 geçen hafta deil ondan önceki hafta verdim bu haftada aynı 2.200 :)
kızlarrrr nasılsınız ben bomba gibiyim :) 65.3 olmuşum :) 70 69 kiloyla başladım suan 65.3 :) 2.20 0 geçen hafta deil ondan önceki hafta verdim bu haftada aynı 2.200 :)
Bi haftada o kadar kilo alamazsin canim yediklerine de dikkat ettiysen eger cok zor. Siskinlik vardır adet dönemi yada tuvalete cikamama gibi yada tuzu fazla tukettiysen ödem yapmistir belki.ama nolursa olsun moral bozmak yok.onumuzdeki hafta kesin atarsin o 1.5 kiloyu ve daha da verirsin kendine guven canim viz sana güveniyoruz :)