• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Sabah ekmek arasına peynir koydum tabi kepek ekmeği ayran nasıl gidiyo

valla lapadan 1000 kat iyi o biraz mide bulandırdı 1 gün zor denedim :S bu daha iyi ben nohut koymadım nohut sevmem fazla dahada güzel oldu sanki :) senin nasıl gidior cannim

Son düzenleme:
valla lapadan 1000 kat iyi o biraz mide bulandırdı 1 gün zor denedim :S bu daha iyi ben nohut koymadım nohut sevmem fazla dahada güzel oldu sanki :) senin nasıl gidior cannim

Ben begendim valla tadı da güzel ayda 2 gün çok rahat yapılır bide yagdan kilo veriyomussun baya iyi yani.yarin tartida da 1 kilo vermiş olsam keyfime dicek yok :) sen baya hızlandin canim kac kilo gitti 1 haftada

Ben begendim valla tadı da güzel ayda 2 gün çok rahat yapılır bide yagdan kilo veriyomussun baya iyi yani.yarin tartida da 1 kilo vermiş olsam keyfime dicek yok :) sen baya hızlandin canim kac kilo gitti 1 haftada

evet tadı çok gzüel iyi yapılcak bişi ben 1.7 kilo verdim aslında çok vermedim toplamda verdim kilo ise geçen hafta deil ondan önceki hafta 2.200 toplamda 4 kilo verdim diyelimm :)

Son düzenleme:
Kızlar tartıdaki rakamı görünce cok mutlu oldum.Yarın büyük günn.Bu hafta sizler ve katılımınız süper.Yarın herkes mutlu olcak diye düşünüyorum.Bu hafta hic spor yapamadım,merdiven inip cıkmak dısında.Herkes asansör kullanırken hastahanede ben 4.kata indim cıktım.Günde 3-4 defa.

Kızlar tartıdaki rakamı görünce cok mutlu oldum.Yarın büyük günn.Bu hafta sizler ve katılımınız süper.Yarın herkes mutlu olcak diye düşünüyorum.Bu hafta hic spor yapamadım,merdiven inip cıkmak dısında.Herkes asansör kullanırken hastahanede ben 4.kata indim cıktım.Günde 3-4 defa.

çoksevindim canım biz bu işi başarıcazz bende öyle yapiorum merdivenleri hep çıkıorum asonsör kullanmiyorum :24:

Son düzenleme:
evet tadı çok gzüel iyi yapılcak bişi ben 1.7 kilo verdim aslında çok vermedim toplamda verdim kilo ise geçen hafta deil ondan önceki hafta 2.200 toplamda 4 kilo verdim diyelimm :)

Süper haftada 1.7 kilo gayet iyi ben bu hafta 500 gr bile versem razıyım lapanin faydasi oldu mu peki

doğrudur canım ama zaten kilo verince koruma amclı hep yüzmeye gidicem ve bu sporu günde 1 re düşürücem yazın da yürüyüş yüzme bu devam edicek inşallah ben sağlığım açısından spor zorunlu bana mecbur bir yerden başalmalıyım belimden dolayı kilo vermem lazım bağırsak çalışması az ayda 1 lavman kulanıyorum artı ilaç ve tiroidler bi çalışıo bi çalışmıo benim iş ipte ama ben size bir örnek olayım sizde bana ben bu halde eger bu haftada kilo verirsem :D sizi okdar heveslendiririm normalde ben zayıftım doğumdan sonra bozuldum maalesef artı yedikçe yedim :S amaa şimdi düzen vakti sen kendini önemsemyince kimse önem vermez sana kocan dair anlatabildimmi ve ben kırıldım bidaha kırılmıcama söz vererk başladım sizede söz verirorum bu hafta ben bu kiloları vermeye başladığım haftadır 69 70 geliodum suan 67.5 ve haftaya 66 65 olucam söz

Söz verdin ve sözünü tuttun..Süpersinnn.

Süper haftada 1.7 kilo gayet iyi ben bu hafta 500 gr bile versem razıyım lapanin faydasi oldu mu peki

iyiyse ozaman moralimi bzomim ya ben aslında veririm ama bazı problemlerim var sindirimm :S biaz acayip çalişii 600 grm oldu doğru fayda var canımm insan oğlu işte verdikçe daha çok istioyor eheh iyiyimiş aslında eksilmek amcımız doğru diosun 500grm bile razı olmalıyız en zanından yaklaşıoyoruz hedefe

çoksevindim canım biz bu işi başarıcazz bende öyle yapiorum merdivenleri hep çıkıorum asonsör kullanmiyorum :24:

Basardık gittik.Azmimiz devam ediyor ve kilo veriyoruz.Kızlar seker tüketmiyorum biliyorsunuz.Canım cikolata istiyor aylardan sonra ilk defa. :( Yaglar eridikçe vücudum sinyal veriyor herhalde :) Adet döneminde degilim.İnanılmaz tatlı istegim var.Zencefil demliyeyim içeyim....Yoksaaaa koca bir cikolatayı yiycem.

Basardık gittik.Azmimiz devam ediyor ve kilo veriyoruz.Kızlar seker tüketmiyorum biliyorsunuz.Canım cikolata istiyor aylardan sonra ilk defa. :( Yaglar eridikçe vücudum sinyal veriyor herhalde :) Adet döneminde degilim.İnanılmaz tatlı istegim var.Zencefil demliyeyim içeyim....Yoksaaaa koca bir cikolatayı yiycem.

ben ufacık almıştı kenarından ama bi baktım hemen tadı gitti hiç yemeseydim daha iyiydi bende bi yeşilçay hazırlım kendime birlikte içelim canım :)

Söz verdin ve sözünü tuttun..Süpersinnn.

evet canım tutum :) bida haftada 1.5 2 kilo vericem bunada söz vereyim size söz verdimmi yapiorum öbür türlü olmuyor canımm valla desteniz için saolun kızlar ben bu işi günlere sıraldım neyiceme kadar ayın 20 si veya en kötü 25 60 59 olucam söz veriorum size bakın bi hafta geçti nerdeyse zaman akio bakarsın kilolarda akar gider zamanla ve sıkılaşarak tabii ehehhe yaşasınnn yeşilçayımıda yaptımm

Son düzenleme:
ben ufacık almıştı kenarından ama bi baktım hemen tadı gitti hiç yemeseydim daha iyiydi bende bi yeşilçay hazırlım kendime birlikte içelim canım :)

İçelim canım.:7:Afiyetler olsun.Yeşil caya bir türlü ısınamadım :( içemiyorum...

evet canım tutum :) bida haftada 1.5 2 kilo vericem bunada söz vereyim size söz verdimmi yapiorum öbür türlü olmuyor canımm valla desteniz için saolun kızlar ben bu işi günlere sıraldım neyiceme kadar ayın 20 si veya en kötü 25 60 59 olucam söz veriorum size bakın bi hafta geçti nerdeyse zaman akio bakarsın kilolarda akar gider zamanla ve sıkılaşarak tabii ehehhe yaşasınnn yeşilçayımıda yaptımm

En güzeli sıkılasarak verdigin zaman 2 kilo versen 4 kilo vermiş gibi görünüyor insan....Eşleriniz ne diyor kilo vermenize kızlar?Biz iddaya girdik eşimle 65 olunca kazanacagım cok sey var.86 dan buraya kadar geldiysem 65 te olurummmmm ohh gelsin hediyelerrrr. :)

Kizlar muhabbeti koyultmussuniz valla benimde ayran saatim geliyo temizligimi bitirdim gecen hafta 500 gr fazla cikmistim.bakalim bu hafta onu verirsem bide su detoks işe yararsa keyfime dicek yok.ondan sonraki haftada bi 500 gr her hafta 500 gr gitse ayda 2 kilo yapar.dogum gunume kadar 8 kilo vermis olurum 70 kilo belkide 6li rakamları görürüm ay gaza geldim şimdi :)) yeni evde düzenli apor yapicam kafaya koydum valla :)))

En güzeli sıkılasarak verdigin zaman 2 kilo versen 4 kilo vermiş gibi görünüyor insan....Eşleriniz ne diyor kilo vermenize kızlar?Biz iddaya girdik eşimle 65 olunca kazanacagım cok sey var.86 dan buraya kadar geldiysem 65 te olurummmmm ohh gelsin hediyelerrrr. :)

Valla benim eşim iyi kilo verdin diyo.seninde dedigin gibi sporla sikilastigim icin.bi dönem duzenli spor yapiyodum.simdi acik havada yürüyüş yapıyorum ama faydasi oluyodur umarim.bende eaimle iddiaya girmiştim ama baya oluuo.gecen gun sordum iddia devam mi diye devam diyo :)

$20131227_160623.jpg işte yeşil çay keyfi topimizin canlarıyla :D

Kizlar muhabbeti koyultmussuniz valla benimde ayran saatim geliyo temizligimi bitirdim gecen hafta 500 gr fazla cikmistim.bakalim bu hafta onu verirsem bide su detoks işe yararsa keyfime dicek yok.ondan sonraki haftada bi 500 gr her hafta 500 gr gitse ayda 2 kilo yapar.dogum gunume kadar 8 kilo vermis olurum 70 kilo belkide 6li rakamları görürüm ay gaza geldim şimdi :)) yeni evde düzenli apor yapicam kafaya koydum valla :)))

100 gr bile versem mutluyummmm.Almadıkca problem yok.Kızlar eşim geldi,sonra görüşürük....

İçelim canım.:7:Afiyetler olsun.Yeşil caya bir türlü ısınamadım :( içemiyorum...

bende sevmidum ama alıştım ne bilim herşeye alişio insan benim midemi bulandırıyordu ama :d şimdi bulandırmio limonlu içiorum tabi :7:

evet öbür türlü sıkılaşmadan verdikmi tartıda süs yapmış oluyoruz ha kilo konusunda kendime en kötü mart dedim 50 kg olmak istiyorum ama sıkılaşmak spor bunlara zaman vermedim hep yapicam azda olsa hergün yapicam çok sevdim çünkii eşimm inan mıyorudu ama inanıcak destek oluyor abur cubur almıyor arada alıyo ogun kendi tüketior ben görmüom bile neara yedini valla ben eger kilo verirsem oda kilo alıcana söz verdi bakalım neler olucak kim kazanıcak ben kazanırsam hamur makinası istiyorum :D tekrar şişmek için
şaka yapiorum tabiki kilo verince herşeyeden azar azar yemeyi ögrenicem için sorun olmaz

Son düzenleme:
evet öbür türlü sıkılaşmadan verdkmi tatıda süs yapmış oluyoruz ha kilo konusunda kendime en kötü mart dedim 50 kg olmak istiyorum ama sıkılaşmak spor bunlara zaman vermedim hep yapicam azda olsa hergün yapicam çok sevdim çünkii o bana inan mıyorudu ama inanıcak destek oloyor abur cubur almıyor arada alıyo ogun kendi tüketior ben görmüom bile neara yedini valla ben eger kilo verirsem oda kilo alıcana söz verdi bakalım neler olucak kim kazanıcak ben kazanırsam hamur makinası istiyorum :D

Ben pırlanta istemiştim bakalım :) nisan a hedefimee ulasirsam süper olacak

Back