• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kizlar muhabbeti koyultmussuniz valla benimde ayran saatim geliyo temizligimi bitirdim gecen hafta 500 gr fazla cikmistim.bakalim bu hafta onu verirsem bide su detoks işe yararsa keyfime dicek yok.ondan sonraki haftada bi 500 gr her hafta 500 gr gitse ayda 2 kilo yapar.dogum gunume kadar 8 kilo vermis olurum 70 kilo belkide 6li rakamları görürüm ay gaza geldim şimdi :)) yeni evde düzenli apor yapicam kafaya koydum valla :)))

yapalım kızzz en güzelini hemde kilolar gitsin bedenler sıkılaşsınn hadi tempooo

yapalım kızzz en güzelini hemde kilolar gitsin bedenler sıkılaşsınn hadi tempooo

Valla birazdan oglusumu almaya gitmicek olsam baya bi spor yaparsim gerci temizlik yaptim yoruldum baya ama diyorum ya 100 gram bile kar benim için. Dediğim gibi yeni evde Düzenli spor yapicam kendime şimdiden plan yapıyorum diyetede devam edicem 68 leri gorursem eğer belki hedefimi daha da asagi cekerim 65 60 falan :)) super olur yaaaaa :))) bende de sindirim sıkıntısı var.kiraz sapli yeşil cay içtim o gun cok iyi geldi.sonrasinda pek etkilemedi.bu ara adet düzensizliği de var.bakalim ona rağmen verebiliyosak biz superiz :)))

Corba yapıyorum bizimkilere aksama yesonler diye ben feci sistim ayran sisirdi beni baya.yemek sonrasida kek yapicam misafirlere ama ben yemicem :D

Ben pırlanta istemiştim bakalım :) nisan a hedefimee ulasirsam süper olacak

salıda benim doğum günüm :) bakalım ne alcak kocişş eheheh benim pırlantamın taşı kırıldı

Son düzenleme:
Valla birazdan oglusumu almaya gitmicek olsam baya bi spor yaparsim gerci temizlik yaptim yoruldum baya ama diyorum ya 100 gram bile kar benim için. Dediğim gibi yeni evde Düzenli spor yapicam kendime şimdiden plan yapıyorum diyetede devam edicem 68 leri gorursem eğer belki hedefimi daha da asagi cekerim 65 60 falan :)) super olur yaaaaa :))) bende de sindirim sıkıntısı var.kiraz sapli yeşil cay içtim o gun cok iyi geldi.sonrasinda pek etkilemedi.bu ara adet düzensizliği de var.bakalim ona rağmen verebiliyosak biz superiz :)))

valla canım aynı sıkıntılar bunlarıda yapmasak patlarım ben :) olsun bugun azad ettik seni spordan :) zaten hareketli bir gün olcak senin için sakın yeme harbi şişirio insana tokluk hissi verior :) bende içitim ayranımdan ohh mis :) hedefi yüksek tut canım olursun nie olmuyasın bende nerdeyse 80 kiloydum 79 78 geliodum verdim 70 69 geliodum şimdi tok karnına 66.0 kilo geliom aç ve tuvalete çıkmış kilomu merak ediorum enson 65.7 geldim ama bi tuvlaete çıksam :) iyiydi bugun misafirler var onları suanlık istemiyorumm yoksa tutamam kendimi eheheh :( şu iki haftamı hayırlısından tamamlıyım sonra bende çagırcaklarım var :) başta kuzenler topluluğu gerçi onlarda kilo vermeye hevesli diet yaprız bişi olmaz ogunde :)

Son düzenleme:
valla canım aynı sıkıntılar bunlarıda yapmasak patlarım ben :) olsun bugun azad ettik seni spordan :) zaten hareketli bir gün olcak senin için sakın yeme harbi şişirio insana tokluk hissi verior :) bende içitim ayranımdan ohh mis :) hedefi yüksek tut canım olursun nie olmuyasın bende nerdeyse 80 kiloydum 79 78 geliodum verdim 70 69 geliodum şimdi tok karnına 66.0 kilo geliom aç ve tuvalete çıkmış kilomu merak ediorum enson 65.7 geldibum ama bi tuvlaete çıksam :) iyiydi bugun misafirler var onları suanlık istemiyorumm yoksa tutamam kendimi eheheh :( şu iki haftamı hayırlısından tamamlıyım sonra bende çagırcaklarım var :) başta kuzenler topluluğu gerçi onlarda kilo vermeye hevesli diet yaprız bişi olmaz ogunde :)

Ben 87, 5 u falan görmüştüm canım yaklasik su anki kilomun 10 kilo fazlasi.10 kilo fazlalik tasiyomusum şimdi daha hafifim inşallah daha da hafiflicez ;)

merhaba arkadaşlar yarın geç söyleyebilirim kilomu işten geç geleceğim bu arada ayran detoksunu ben geçen yıl 2 kere yapmıştım ilk yaptığımda 2 kilo gitmişti ama arkasından dikkat etmiştim 2. kez yaptığımda pek verememiştim bende yapacağım ilerleyen günlerde

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yillar gecir sevdiklerinle ve istediğin kiloda olarak;)

ayyh saol canım benimm :) inşallah olucak hepimiz için öyle olucak ben inanıyorumm ben bi ufacık çıkolata yedim rglım çünki :S 140 klori fazla deil :D kötü yaptım ama dayanmadım hemde koçam kendi ellriyle verdi yedim bende ama yarın bişi yok ceza :) şimdi yakıcam kaloriyi sporumu yapimm

Son düzenleme:
Slm kizlar baya sayfa ilerlemis su ayran detoksunu merak ettim dogrusu, ben butun gun kizimla evdeydim pekte tembeldim az yiyip su icmekten baska birsey yapmadim ..bu arada iddialar guzelmis benim esim hic destek degil vermesende olur diyor az gaza getiriym demiyor..sabahida cok merake ediyorum

ayyh saol canım benimm :) inşallah olucak hepimiz için öyle olucak ben inanıyorumm ben bi ufacık çıkolata yedim rglım çünki :S 140 klori fazla deil :D kötü yaptım ama dayanmadım hemde koçam kendi ellriyle verdi yedim bende ama yarın bişi yok ceza :) şimdi yakıcam kaloriyi sporumu yapimm

Bende kek nasıl Olmuş diye ucundan baktım o kadar. Detoksumu bitirdim.bakalım yarın napıcaz.misafirlerimize degonderdım rahatım şimdi.yarını erak ediyorum :44:

Slm kizlar baya sayfa ilerlemis su ayran detoksunu merak ettim dogrusu, ben butun gun kizimla evdeydim pekte tembeldim az yiyip su icmekten baska birsey yapmadim ..bu arada iddialar guzelmis benim esim hic destek degil vermesende olur diyor az gaza getiriym demiyor..sabahida cok merake ediyorum

Bende. Canım yarının çok merak ediyorum bakalım Detoks etkisini göstermiştir?benim esım destekli ama buaralar pek değil gibi anlamıyorum bende:27:

Günaydin fıstıklar nerdesin kims yok ortada.kilo bildirim saati yaklaşıyo ozletmeyin kendinizi hadi gelin artik ;)

kıslar kılo bıldırımı saat kactaydı?ben çizelgemi düzltemiyorum:(en son 69.1 gram ıdım ama çizelgemde daha onc everdıgım kılo yazıyor:(ama sabah tartıldım son halımı bılıyorum:)bakalım nele rolcak....

kıslar kılo bıldırımı saat kactaydı?ben çizelgemi düzltemiyorum:(en son 69.1 gram ıdım ama çizelgemde daha onc everdıgım kılo yazıyor:(ama sabah tartıldım son halımı bılıyorum:)bakalım nele rolcak....

Saat 10 da canım.bizim kızlar. Ortada yok daha gelirler biraz sonra.sonuçlar güzel çıkmış galiba :52: merak ettim valla şimdi kılonu:23:

günaydın kızlar
geçen hafta:73,7
bugün:71,7
2 kilo görünüüyo ama geçen hafta arkadaşın tartıda bakmıştım ondanmı bu kadar fark bilemedim ama süppeerr sevdim 2 kiloooo:21::21::21:
haydi sizleride görelim

Günaydınlar canlarımmm.Nasılsınız?Kilo bildirimimi yapayım 73.5 kg dan 72.7 800 gr vermişim.:30:

Evet kızlar bende kilo bildirimi yapım
Geçen hafta :78.4
Bu hafta:77.7
Giden kilo:700 gram bunada şükür hedefim haftada en az 500 gramdı hedefi tutturmusum:32:

Back