regli de değilim..tuvalet problemim de yok..ama işten gelir gelmez işlere dalıyorum..ekmeği çok ama çokkkkk yiyorum..çıldırıcam yaaa..ev taşıdım..yeni evimin olduğu yerde hiçbir şekilde yürüyüş imkanı yok..aslında site içerisinde var yürüyüş parkuru ama insanların görmesini istemiyorum..offf fazla takılıyorum galiba..önceden yürüyüş yaparak biryerlere giderdim ama şimdi bu şansım yok..ve eve gider gitmez çok fazla yemek yiyorum..kendimi tutmam lazım..ama nasıl..
Hayalimsi bir önerim daha var.Yemek hazırlamaya basladıgında su içmeye basla,yemege oturdugunda 5 bardak su içmiş ol canım.Ekmek istesende cok cok yiyemezsin.Böyle böyle alışkanlıkların degişir canım.Moralini bozma.
denicem canım..
geçen hafta bugün keşfetmiştim bu sayfayı..ama umudum bir haftada 1.5 kilo alarak resmen söndü..
sabahta sinirden çok yedim..dur bakalım bu öğlen nasıl geçiricem..çok su içerek yemeğe oturayım..
Yemekten önce ve yemekte bol su iç canım.Basarıcaksın inanıyorum.Stres oldugun zaman yemek yeme alışkanlıgı cok fena birşey.Cok cok iyi biliyorum.Sana verdigim tavsiyeler benim denedigim taktikler.Ekmek yemeden doymuyorum diyenlerdendim bende.Hemde yarım ekmek bir ögünde....Şişmanlayıp saglık sorunları bas gösterince saglıklı beslenmeyi yasam standartı haline getirdim.86 kilodan 72.7 düştüm saglıgı secerek.Yaparsınnnnn.
denicem canım..
geçen hafta bugün keşfetmiştim bu sayfayı..ama umudum bir haftada 1.5 kilo alarak resmen söndü..
sabahta sinirden çok yedim..dur bakalım bu öğlen nasıl geçiricem..çok su içerek yemeğe oturayım..
selam kızlar bende bildirim yapayım geçen hafta çok yediğimden dolayı 400 gram fazla gelmiştim 64.2 ydi bu hafta 62.4 geldim 1.800 gram vermişim çok şükür çok mutluyum üzülüyodum gecen hafta okadar bisiklet sürüyorum ter atıyorumda boşa gidiyo diye
canım çok güzel kilo vermisinn tebrik edrim seni devamını fazlasıyla bekliyoruz
tebrikler..bende böyle yazmak istiyorum(((
Tesekkür ederim canım.Senin simdiki kiloların benim hedefim.Yavas yavas gidiyor.500 gr 800 gr gidiyor. :) :) Zayıf olmak gibisi yok kızlar.Sizce?İnsan istedigi kilolara inince mutlu oluyor.
Herkesi tebrik ediyorum bu hafta herkes vermiş çok şükür böyle devam bırakmak yok gerçekten yok ben 70le başladım 5 kiloyu 1ayda verdim 64e düştüm 64ten sonra duraklama oldu baya bi zorlandım okadar spor yaptığım halde şimdi kilo vermeye devam ediyorum moral boZMAK YOK DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM
yazıcaksın bak bende çok zorlanirum kaçamgımda oldu bu hafta iki defa biri çikolata biri soslutavukmakarna ama sporumu yaptım eklemiceksin veremesen bile kendini şatlandır dolaba yazı as ben öyle yaptım oldum kiloyu yazdım ve altına istersen ye dahda şişmek için yazdım hergün akşamdan bütün işlerimi yola koyuyorum :) ve kendime bir takip çizelgesi yaptım kendimden örnek verim sana salıdan salıya hedef kiloyu yaziorum ve ayın 25 kadar 60 kiloya iniceme dair not aldım ve hergün kilomu fotoğrafliyorum ve bilgisayarda masaüstü yapip birazdaha spor yapmaya başliyorum artı ev işi bebek ve bir adet koca :) spor bol su bol su bol yeşil çayve kiraz sapı demliyip içiorum :) eski zayıf fotolarıma bakıp evet yapicam diyorum benimle aly geçenleri hergün anıp bir okadar hıslanıyorum vee hergün bir zayıflama başarı hikayeleri okuyup onlardan ilham alıyorum :) ve kalori takibi tabikide çok işe yarior yedimizden fazlasını yaksarsak ve böyle devam edrsek vücüd kilo vermeye başlio sayısı önemli deil vermeye başlamsı anlaştık katıl bize yap bunları yine yapamıyorum dersen sana yeni strateji buluruz demokrasiide çareler tükenmezzz :) çok konuştum ama kızlar sizde bildiklerinizi başardınız verdinizi yazın anlatın
doğru diyorsun canım inşallah geleceksin inanıyorum sana insanın kendine güveni gelior yavv kendni beğenmeye başliyorsun tabi çevredeki herkezde begeniyo onlarada umut veriyoruz :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?