Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Hatanı kendin biliyorsun canım.Yediklerine dikkat etmedigin sürece ne yaparsan yap olmaz.Beyinde bitcek bişeyler....Sana tavsiyem cok şişman birini yemek yerken görebilecegin bir yere as.Dikkat etmezsen ve cok yersen böyle olursun diyede yaz.Gözün görsün,beyin algılasın ve uygulamaya gecirsin.Sen kilo vermek istiyorsun ama alışkanlıgını degiştirmelisin.Biz sana güveniyoruzz.Kilo cok kolay alınıyor,vermesi cok zor oluyor.

Hayalimsi bir önerim daha var.Yemek hazırlamaya basladıgında su içmeye basla,yemege oturdugunda 5 bardak su içmiş ol canım.Ekmek istesende cok cok yiyemezsin.Böyle böyle alışkanlıkların degişir canım.Moralini bozma.

sagolun kızlar bi bakayım düzenli spor yapmaya calışıcam birde su çizelgeyi nasl düzeltecem onu yazarmısınız, şimdi kızımla kahvaltı yapacam herkesi tebrik ediyorumm

selam kızlar bende bildirim yapayım geçen hafta çok yediğimden dolayı 400 gram fazla gelmiştim 64.2 ydi bu hafta 62.4 geldim 1.800 gram vermişim çok şükür çok mutluyum üzülüyodum gecen hafta okadar bisiklet sürüyorum ter atıyorumda boşa gidiyo diye

Herkesi tebrik ediyorum bu hafta herkes vermiş çok şükür böyle devam bırakmak yok gerçekten yok ben 70le başladım 5 kiloyu 1ayda verdim 64e düştüm 64ten sonra duraklama oldu baya bi zorlandım okadar spor yaptığım halde şimdi kilo vermeye devam ediyorum moral boZMAK YOK DURMAK YOK YOLA DEVAMMMM

denicem canım..
geçen hafta bugün keşfetmiştim bu sayfayı..ama umudum bir haftada 1.5 kilo alarak resmen söndü..
sabahta sinirden çok yedim..dur bakalım bu öğlen nasıl geçiricem..çok su içerek yemeğe oturayım..

Yemekten önce ve yemekte bol su iç canım.Basarıcaksın inanıyorum.Stres oldugun zaman yemek yeme alışkanlıgı cok fena birşey.Cok cok iyi biliyorum.Sana verdigim tavsiyeler benim denedigim taktikler.Ekmek yemeden doymuyorum diyenlerdendim bende.Hemde yarım ekmek bir ögünde....Şişmanlayıp saglık sorunları bas gösterince saglıklı beslenmeyi yasam standartı haline getirdim.86 kilodan 72.7 düştüm saglıgı secerek.Yaparsınnnnn.

evet kızlar hepimiz bu hafta yaptı ve yedi kadarını verdi veya aldı dimi sonuç hep eksiltmek olsun yapamıyorum demeyin elinizden gelenin fazlasını yapın lütfen kızlarrr bugunde yoğurt çorbamdan içtim eger dün çikolata yemeseydim eminim 100 grm daha fark ederdi :) kızlar tempolu günüz olsun spor yapamıyosanızbile her şeye bir oturup kalkın hep hareket olsun metebolizma durmasın lütfenn 15 20 dk ip atlayın çokmu hayır çok deil yaparsınız

canım çok güzel kilo vermisinn tebrik edrim seni devamını fazlasıyla bekliyoruz

evet bu hafta katıl bize en güzelinden acıktında sıcak şekersiz bitki çaylarını yada kahveyi tercih et aralarda birikitane ceviz fındık yada kayısı ye bastır yemek yemege oturdunda ise su olayına bende katılıyorum süper işe yario :) bir iki kaşıkta hep lhgt yoğurt ye doydunu görüceksin ekmeğini tambuğdaya çevir ben ekmek hiç yemiorum nerdeyse nasıl bıraktımıda söylim bende çok yiyordum beyaz ekmegi kendimi tiksindirtim nasıl oldunu söylim hiç ıslak ekmek yiyebilirmisiniz yersiniz ama yemek istemeebilirsinz gözümün doyca kadarını ıslatıyoyodum biraz ısırınca istemiyodum ıslanmış çünki bi dene tamamn istemiceksin :)

yakın rakibim sensin canım sana yetişicem görürsün :)heheheh

canım çok güzel kilo vermisinn tebrik edrim seni devamını fazlasıyla bekliyoruz

Tesekkür ederim canım.Senin simdiki kiloların benim hedefim.Yavas yavas gidiyor.500 gr 800 gr gidiyor. :) :) Zayıf olmak gibisi yok kızlar.Sizce?İnsan istedigi kilolara inince mutlu oluyor.

tebrikler..bende böyle yazmak istiyorum(((

yazıcaksın bak bende çok zorlanirum kaçamgımda oldu bu hafta iki defa biri çikolata biri soslutavukmakarna ama sporumu yaptım eklemiceksin veremesen bile kendini şatlandır dolaba yazı as ben öyle yaptım oldum kiloyu yazdım ve altına istersen ye dahda şişmek için yazdım hergün akşamdan bütün işlerimi yola koyuyorum :) ve kendime bir takip çizelgesi yaptım kendimden örnek verim sana salıdan salıya hedef kiloyu yaziorum ve ayın 25 kadar 60 kiloya iniceme dair not aldım ve hergün kilomu fotoğrafliyorum ve bilgisayarda masaüstü yapip birazdaha spor yapmaya başliyorum artı ev işi bebek ve bir adet koca :) spor bol su bol su bol yeşil çayve kiraz sapı demliyip içiorum :) eski zayıf fotolarıma bakıp evet yapicam diyorum benimle aly geçenleri hergün anıp bir okadar hıslanıyorum vee hergün bir zayıflama başarı hikayeleri okuyup onlardan ilham alıyorum :) ve kalori takibi tabikide çok işe yarior yedimizden fazlasını yaksarsak ve böyle devam edrsek vücüd kilo vermeye başlio sayısı önemli deil vermeye başlamsı anlaştık katıl bize yap bunları yine yapamıyorum dersen sana yeni strateji buluruz demokrasiide çareler tükenmezzz :) çok konuştum ama kızlar sizde bildiklerinizi başardınız verdinizi yazın anlatın

Son düzenleme:
Tesekkür ederim canım.Senin simdiki kiloların benim hedefim.Yavas yavas gidiyor.500 gr 800 gr gidiyor. :) :) Zayıf olmak gibisi yok kızlar.Sizce?İnsan istedigi kilolara inince mutlu oluyor.

doğru diyorsun canım inşallah geleceksin inanıyorum sana insanın kendine güveni gelior yavv kendni beğenmeye başliyorsun tabi çevredeki herkezde begeniyo onlarada umut veriyoruz :) :)

süpersin senin yakın rakibinim arkandan gelip senide geçebilirim :) çok güzel duraklama olur evet ama yag alımı duruyor onun için günde bir iki tane ceviz fındık yiyin diyorlar biryandanda devam etsin diye eksilmeler :) yeni okudum mantıklı geldi öle yapiorum çiğ badem aldım yiyorum iki üçtane günde ara ögün olarak :)

Son düzenleme:
Bugun hicbir iş yapmak istemiyorummm.Yemek işini aksam üstü hallederim.Bugun bütün gün uyumak istiyorum...Gecen haftanın yorgunlugu cıkıyor herhalde.Ruh halimde bugun melenkololik.Kilo vermenin mutlulugu var ama yerimden kalkmaya halim yok.

süpersin...gerçekten çok motive edici konuşuyorsun..şuan itibariyle başlıyorum:)))akşama kadar bir elme dışında yemicem bişey..çünkü gün içinde çok kaçırdım..yarın bakalım kaç ile başlıcam..yarın doktora gidiyorum..diyetisyene de başvurmalıyım..

doğru diyorsun canım inşallah geleceksin inanıyorum sana insanın kendine güveni gelior yavv kendni beğenmeye başliyorsun tabi çevredeki herkezde begeniyo onlarada umut veriyoruz :) :)

canım gerçekten çok motive ediyosun herkesi çok saol valla çok mutlu oluyorum yazılarını okuyunca bende daha sıkı tutcam bu işi artık inşallah istediğin kiloya düşüp bi güzelde sıkılaşırsın canım bende sporu artırıyorum artık hareketsizlik daha çok yoruyo insanı vucudun kaskatı oluyo

sekeda............65.3 kg
guzelimm......72.7 kg
secil.................77.7 kg
gülcan.............71.7 kg
cagla...............64.5 kg
hayalimsi.......84.4 kg
peldaplt.........68.3 kg
ddem89..........62.4 kg
melekbade......????

Unuttugum yok sanırım degil mi hanımlar???Miskinlikten silkelenip yarım saatte yemek olayını hallettim,evi topladım.Tekrar döndüm kk ya.Karnım cok acıktı 1 kase yogurt içine kivi dograyıp yedim.Aksam yemegi erken yendigi için,böyle bastırdım aclıgımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…