canım iki haftanın açını kapatım bende 500 550 kl çıkıcam hergün olmuyo zor ama iki hafta bi şoklim vücudu cezalıyım kendimdenn
Kizlar 1000kalori 500 kalori diyosunuz cok az degilmi, vucut bi sure sonra alismazmi dahada az yenilmezde sasirdim dogrusu ben 1600 buluyordur yediklerim
Bende varim.tabi 73 kiloyum boyum 164 suan ilk 10 kilo hedefim.Bu birkaç günden beri beslenmeme dikkat ediyorum,doğumdan önce zayiftim yine yapabilirim.offffff bu ne ya bizde yapabiliriz kizlar yeterki inanalım
Eki Görüntüle 904768 kızlarrrrrrrrrrrrrr yeni kilom tazecik spordan sonra koydumşimdi birazdan ev işleri akaşam tekrar spor paltesede başladım yarım satte onu yapicam :)
kmkızlar su kilo takip çizelgesi nasıl yapılıyordu unutmuşum ben
Eki Görüntüle 904768 kızlarrrrrrrrrrrrrr yeni kilom tazecik spordan sonra koydumşimdi birazdan ev işleri akaşam tekrar spor paltesede başladım yarım satte onu yapicam :)
sekeda süpersin ya cok azimlisin takdir ettim seni,bende bugün ev sil süpür yaptım salıya kadar tartılmıycam bakalım ne kadar olucam
Senin kadar azimlisini görmedim canım tebrikler sana hemde kocaman kocaman. Bende tık yok.ev telasina düştük haftasonu böyle geçti. Yarın misafirim geliyo. Evi temizlemem lazım yarın gözümde büyüyo
Taşıncaz diye saldim bu ara. Sporda yapmadım ama yeni evde bol bol spor yapicam kendime ona göre plan yapıcam
:) saol canım isteyince zamanda yaratınca herşey oldunu farkına vardım bahne çoktur herzaman ama bahaneyi yok etmek gerçekten elimizde olan bişisalı mereak ediyorum canım hepinizi bu haftada çok olucakmı bilmiorum ama ben sözümü tutumuş görüorum galıba kuzenlerle girdim iddayıda ben kazanıcam gibiye görünüo bu hafta
km
Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır? - Kadınlar Kulübü yazdim guzelim google a ilk cikan sayfada yonlendiriyo.adresi kopyaalayadim canim ordan dene istersen
:) saol canım isteyince zamanda yaratınca herşey oldunu farkına vardım bahne çoktur herzaman ama bahaneyi yok etmek gerçekten elimizde olan bişisalı mereak ediyorum canım hepinizi bu haftada çok olucakmı bilmiorum ama ben sözümü tutumuş görüorum galıba kuzenlerle girdim iddayıda ben kazanıcam gibiye görünüo bu hafta
maşallah sana canım çok iyisin moral oluyosun bana.bende yarın ayran detoksu yapıcam 2 gün bakalım nasıl olcak :) çok kötü durumdayın herkes laf söylüyo kiloma iyice fena oldum artık bozmıcam diyetimi kendime bakıcam idolümsün
haklısın canım hersey beyinde bitiyo karar verdinmi gerisi kolay bu haftanın galibi sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?