• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kizlar 1000kalori 500 kalori diyosunuz cok az degilmi, vucut bi sure sonra alismazmi dahada az yenilmezde sasirdim dogrusu ben 1600 buluyordur yediklerim

aslına bakarsan az ancak öyle hızlı verebiliyorsun doğru değil galiba ben sporda yapamadığım için her gün böyle yersem haftada 1 kilo civarında gidermiş. şimdi 1600 kalori yi doğru kullanmakta önmeli balık, et salata zeytinyağlı sebze yemekleri (az tabi) bol su tam buğday ekmeği vs yersen tamam. Ama 1600 kaloriyi abur cubur pasta puaça pizza kola vs gibi yiyecek içeceklerle tamamlarsan yağa dönüştürmekten başka bişey yapmıyor. şimdi bu hafta bende dikkat edeceğim ne yediğime sadece kaloriyi hesaplamıycam

bu hafata öyle olucak 1 hafta daha sıkı sonra devam normale

Tünaydınlar kızlar nasılsınız?Ben iyiyim,bugunu evde dinlenerek gecirmek istiyorum :)

Bende varim.tabi 73 kiloyum boyum 164 suan ilk 10 kilo hedefim.Bu birkaç günden beri beslenmeme dikkat ediyorum,doğumdan önce zayiftim yine yapabilirim.offffff bu ne ya bizde yapabiliriz kizlar yeterki inanalım

Bende varim.tabi 73 kiloyum boyum 164 suan ilk 10 kilo hedefim.Bu birkaç günden beri beslenmeme dikkat ediyorum,doğumdan önce zayiftim yine yapabilirim.offffff bu ne ya bizde yapabiliriz kizlar yeterki inanalım

yaparsın canım niye yapamyasın yeterki dikkat et :D hoş geldin aramıza ilk hedef 10 kilo iyiymiş bende 73 kiloya düştüm doğumdan sonra sonra 70 69 sayıyodum buraya başladım suan 66 kiloyum devam ediorum salıgünü bildirim yapioruz :D tekarar hoşgeldin

$20131226_141127.jpg kızlarrrrrrrrrrrrrr yeni kilom tazecik spordan sonra koydum :D şimdi birazdan ev işleri akaşam tekrar spor paltesede başladım yarım satte onu yapicam :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 904768 kızlarrrrrrrrrrrrrr yeni kilom tazecik spordan sonra koydum :D şimdi birazdan ev işleri akaşam tekrar spor paltesede başladım yarım satte onu yapicam :)

sekeda süpersin ya cok azimlisin takdir ettim seni :46: ,bende bugün ev sil süpür yaptım salıya kadar tartılmıycam bakalım ne kadar olucam

Eki Görüntüle 904768 kızlarrrrrrrrrrrrrr yeni kilom tazecik spordan sonra koydum :D şimdi birazdan ev işleri akaşam tekrar spor paltesede başladım yarım satte onu yapicam :)

Senin kadar azimlisini görmedim canım tebrikler sana hemde kocaman kocaman. Bende tık yok.ev telasina düştük haftasonu böyle geçti. Yarın misafirim geliyo. Evi temizlemem lazım yarın gözümde büyüyo
Taşıncaz diye saldim bu ara. Sporda yapmadım ama yeni evde bol bol spor yapicam kendime ona göre plan yapıcam

sekeda süpersin ya cok azimlisin takdir ettim seni :46: ,bende bugün ev sil süpür yaptım salıya kadar tartılmıycam bakalım ne kadar olucam

:) saol canım isteyince zamanda yaratınca herşey oldunu farkına vardım bahne çoktur herzaman ama bahaneyi yok etmek gerçekten elimizde olan bişi :D salı mereak ediyorum canım hepinizi bu haftada çok olucakmı bilmiorum ama ben sözümü tutumuş görüorum galıba kuzenlerle girdim iddayıda ben kazanıcam gibiye görünüo bu hafta :D

Senin kadar azimlisini görmedim canım tebrikler sana hemde kocaman kocaman. Bende tık yok.ev telasina düştük haftasonu böyle geçti. Yarın misafirim geliyo. Evi temizlemem lazım yarın gözümde büyüyo
Taşıncaz diye saldim bu ara. Sporda yapmadım ama yeni evde bol bol spor yapicam kendime ona göre plan yapıcam

saolun valla daha azimlendimm valla canım sen tasın sende olucaksın yerleş planını çizersin ben öyle yaptım herşeyi geceden sıraya koyuyorum ne yiceme kadar spor mekik biliosun zaten şu ayran detoksunuda seninle birlikte denicem :) kolay gelsin öyle oluyor insan en iyisini yapmak istiyor hep ama sakın fazla kaçırma sadece ufak kaçamak yap okadar anlaştık

:) saol canım isteyince zamanda yaratınca herşey oldunu farkına vardım bahne çoktur herzaman ama bahaneyi yok etmek gerçekten elimizde olan bişi :D salı mereak ediyorum canım hepinizi bu haftada çok olucakmı bilmiorum ama ben sözümü tutumuş görüorum galıba kuzenlerle girdim iddayıda ben kazanıcam gibiye görünüo bu hafta :D

maşallah sana canım çok iyisin moral oluyosun bana.bende yarın ayran detoksu yapıcam 2 gün bakalım nasıl olcak :) çok kötü durumdayın herkes laf söylüyo kiloma iyice fena oldum artık bozmıcam diyetimi kendime bakıcam idolümsün :D :3:

haklısın canım hersey beyinde bitiyo karar verdinmi gerisi kolay bu haftanın galibi sensin :nazar::nazar::nazar:

maşallah sana canım çok iyisin moral oluyosun bana.bende yarın ayran detoksu yapıcam 2 gün bakalım nasıl olcak :) çok kötü durumdayın herkes laf söylüyo kiloma iyice fena oldum artık bozmıcam diyetimi kendime bakıcam idolümsün :D :3:

saol canım salıya 65 .0 olucam :D resmini koyarım olursam inşallah valla heveslenin kızlar ben hırs yaptım kalbimi kırdılar benimde son dedim ve başladım bu hafta adam akıllı ufak kaçamkata yaptım ama sporu hiç ihmal etmiyorum süper yarın birlikte yapalım ozman :) nasıl yapilio bir bilgin varmı şimdi plates yaptım 20 dk 36 dk agır kardio yatarken mekik 200 adet çekicem bide dün kardeşim ögretti yerçekimine karşı mekik :52: süper terliyim klavyeye damlayan alın terimi ne :) alın teriyle ericem ulennnnnnn

haklısın canım hersey beyinde bitiyo karar verdinmi gerisi kolay bu haftanın galibi sensin :nazar::nazar::nazar:

evet canım benim beyinde bitior size bu hafta ben ön çikim inşşallah ve sizde hareketlenin birzdaha az kalori alın bol spor inşallah sizlerdende tempo bol su istiyorum benim daha çok uzun yolum var marta kadar en kötü zaman verdim kendime dün çizelgemi hazırladım ocan 20 si 60 kilo olucam kardeşim destek çikio ario beni hergün saolsun yazıp çizmeden beyin onaylamıo bende başka türlü yaz çiz yap et çek kanıtla :52::52::52:

Son düzenleme:
Back