Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Secil cokmu uzak olacaksiniz uzulme ,tasinmak gercekten yorucu ama evin oluyor hayirla oturursunuz insallah

Bursanın ilçesinde oturuyoruz canim bursaya tasiniyoruz.30 km mesafe.ama bizimkiler baya üzüldüler ben onların üzülmesine üzülüyorum.bizim için sartlar daha iyi olucak.oglum daha iyi bi eğitim alicak.sosyal cevremiz genislicek.oturucagimiz evde güzel bi ev.ama annemle babam üzülünce benim de moralim bozuldu.belki saçma geliyodur ama sürekli görüştüğümüz için koyucak biraz.kizlar kafanizi sisirdim sizinde

Guzelim ben hamilelikten oncede 70leri gormustum vala gelcegi varsa herturlu geliyo bu yaglar ,ama salmak yok savasip kurtuluyoruz hep beraber

Anladim canim cok fazla yokmus mesefa onlarda alisir zamanla ,estagfurullah kafamiz yerinde :)

SECIL olur mu canım,gülcanın dedigi gibi kafamız yerinde şişmedi.Her konuda destegiz.Stres,sıkıntı,moral bozuklugu hersey bize fazla yeme ve beraberinde kilo getiriyor.Annenler sen gelin olurkende üzülmediler mi,moralini bozma onlarda alışcak zamanla.Sen mutsuz olursan akılları sende olur.

:) bak çok güzel şeyler beklior seni yeni evinde inşallah canım hayırlıs hadi hakkında lapa sadece tok tutuyo ama tadı bi acayip .s ayran detoksu derken canım o nasıl oluyor denyelimn ayrana bayılırım mmmm

Son düzenleme:

Ben hamileyken hic kilo almadim canim hatta 7-8 kilo verdim. 82 kiloyla hamile kaldim.aserme döneminde 80 e düştüm. Hamileliğimin 6.ayinda seker cikti hamilelik sekeriymis.doktorum diyet verdi.hamile hamile diyet yaptim bebek için riskliydi mecburen diyet yaptim.dogum sonrası kilom 74-75 civariydi.sut oldun diye vetdikleri hosaflari falan icmedim.doktorumda icme dedi.direk kilo yapar sütün oldun diye bol su iç dedi.ben oburluktan kilo aldım yemek yemryi tatlı yemeyi çok severim.bi ara 87.5 kilo olmuştum sonra diyet yaptim verdim bi kısmını. Bugüne kadar hep aldım verdim. Ramazanda 74-75 kiloydum.ramazandan sonra yine aldim.81.5 lari gördüm şimdi yine vermeye çabalıyorum.68 kiloluk halimi hic hatırlamıyorum.aslinda 73 leti bile yıllardır görmedim vok merak ediyorum kendimi 70 olsam 68 olsam na s il olurum diye

:) bak çok güzel şeyler beklior seni yeni evinde inşallah canım hayırlıs hadi hakkında lapa sadece tok tutuyo ama tadı bi acayip .s ayran detoksu derken canım o nasıl oluyor denyelimn ayrana bayılırım mmmm

Deneyelim canim.iki gün yapoliuomus
İlk gun baya bi sisiriyomus.ayranin icine bulgur mercimek falan haslayip koyuyosun.tam ölçüleri hatırlamıyorum ama arastiririm.guzel kilo verenler var hemde yagdan gidiyo fiye yazmışlar yorumlarda

Bu açıdan hic düşünmemiştim canım dogtu söylüyosun canım moralkm ye r ine gelmeye basladi sayenizde :) valla dediğin gibi moralim nozuk diye bugün abur cubur yedim . Gerçi aksam yemegi yemedim kahveyle gecistirdim daha ne yiceksem artık :)

Ayni kilodayiz rakibim sin canim bakalim hangimiz daha cabuk eriyecek..

Hadi bakalım tatlım hangimiz önce vercek.73 kg.Bu hafta bende hiç spor yok.Suyuda az içtim.Adet oldugum için hastahanede cok wc gitmemek için.Yinede az yemekten ve yürümekten kilo verdim.

Hadi bakalım tatlım hangimiz önce vercek.73 kg.Bu hafta bende hiç spor yok.Suyuda az içtim.Adet oldugum için hastahanede cok wc gitmemek için.Yinede az yemekten ve yürümekten kilo verdim.

Bende 72.6 yim evdeyim evisi bebegmle ilgilenme disinda bi sporum yok esim sayesinde bende buhafta yasaklardan yedim, ya kizlar bus ok diyetler beni cok cekiyo ama emzikli olunca yapamiyorum daha once dukanla 12 kilo vermirtim

Secilcim eminim kendine guvenen zarif mutlu ve guzel bi hatun olursun o halinle

Şimdi bile kendimi daha iyi hissediyorum 81.5 ken kalas gibiydim.bikav kilo bile değiştiriyo insani bel kıvrımim ortaya çıktı. Pantolonlarim sıkmıyo aksine bol geliyo.insallah 68 leri görürüm. Hepimiz istedigimiz kilolara duseriz inşallah c

Aynen canim bende 5kilo verince yuzumu falan begenir oldum

Bende 72.6 yim evdeyim evisi bebegmle ilgilenme disinda bi sporum yok esim sayesinde bende buhafta yasaklardan yedim, ya kizlar bus ok diyetler beni cok cekiyo ama emzikli olunca yapamiyorum daha once dukanla 12 kilo vermirtim

Dukani hic denemedim canım biraz karışık geldi bana. Öncelikle bebeğini düşünmelisin.faydasi olucak mi bu ayran diyetinin onuda bilmiyorum ama faydadini gören cok olmuş bunyeden bunyeyede farkedebilir ben deniyim yorumlarımi yazarim

Sok diyetleri ve dukan beni cok cezbetmiyor.Arkadaslarım hep verdiler 20 kilo geri aldılar.Geri almadan saglıklı devam ediyorum....

Denemede zaten cok zor onu gectim birayolmadan yarisini geri aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…