- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Secil cokmu uzak olacaksiniz uzulme ,tasinmak gercekten yorucu ama evin oluyor hayirla oturursunuz insallah
Tesekkür ederim canım.Hadi siz annesiniz dogum yaptınız,kuzucuklarınız var.Ben ne yapayım ilaclarla oldum 86.Mayıs 2013 diyete girdim şimdi 73.Hamile kalsam hoop bebişle kilolar gelcek.86 kilo hamile olmadıgıma seviniyorun.Yuvarlanırdım artık 100 kg olup. :) İsteyince her kilodan düşülüyor.
Guzelim ben hamilelikten oncede 70leri gormustum vala gelcegi varsa herturlu geliyo bu yaglar ,ama salmak yok savasip kurtuluyoruz hep beraber
Saol canım benı anladıgın için.oğlum için taşınmak istiyoruz. Tasınıcagımız evde güzel bir ev alısıcaz inşallah.onumuzdekı hafta ayran detoksu yapicam.lapayı doğru düzgün yapamadım ayran detoksu daha keyifli gibi
Tesekkür ederim canım.Hadi siz annesiniz dogum yaptınız,kuzucuklarınız var.Ben ne yapayım ilaclarla oldum 86.Mayıs 2013 diyete girdim şimdi 73.Hamile kalsam hoop bebişle kilolar gelcek.86 kilo hamile olmadıgıma seviniyorun.Yuvarlanırdım artık 100 kg olup. :) İsteyince her kilodan düşülüyor.
Gitcek gitcek.Benim önce 3 kg vermem gerekli.Sonra 5 kilo....
:) bak çok güzel şeyler beklior seni yeni evinde inşallah canım hayırlıs hadi hakkında lapa sadece tok tutuyo ama tadı bi acayip .s ayran detoksu derken canım o nasıl oluyor denyelimn ayrana bayılırım mmmm
SECIL olur mu canım,gülcanın dedigi gibi kafamız yerinde şişmedi.Her konuda destegiz.Stres,sıkıntı,moral bozuklugu hersey bize fazla yeme ve beraberinde kilo getiriyor.Annenler sen gelin olurkende üzülmediler mi,moralini bozma onlarda alışcak zamanla.Sen mutsuz olursan akılları sende olur.
Ayni kilodayiz rakibim sin canim bakalim hangimiz daha cabuk eriyecek..
Anladim canim cok fazla yokmus mesefa onlarda alisir zamanla ,estagfurullah kafamiz yerinde :)
Hadi bakalım tatlım hangimiz önce vercek.73 kg.Bu hafta bende hiç spor yok.Suyuda az içtim.Adet oldugum için hastahanede cok wc gitmemek için.Yinede az yemekten ve yürümekten kilo verdim.
Secilcim eminim kendine guvenen zarif mutlu ve guzel bi hatun olursun o halinle
Hadi bakalım tatlım hangimiz önce vercek.73 kg.Bu hafta bende hiç spor yok.Suyuda az içtim.Adet oldugum için hastahanede cok wc gitmemek için.Yinede az yemekten ve yürümekten kilo verdim.
Şimdi bile kendimi daha iyi hissediyorum 81.5 ken kalas gibiydim.bikav kilo bile değiştiriyo insani bel kıvrımim ortaya çıktı. Pantolonlarim sıkmıyo aksine bol geliyo.insallah 68 leri görürüm. Hepimiz istedigimiz kilolara duseriz inşallah c
Bende 72.6 yim evdeyim evisi bebegmle ilgilenme disinda bi sporum yok esim sayesinde bende buhafta yasaklardan yedim, ya kizlar bus ok diyetler beni cok cekiyo ama emzikli olunca yapamiyorum daha once dukanla 12 kilo vermirtim
Bende 72.6 yim evdeyim evisi bebegmle ilgilenme disinda bi sporum yok esim sayesinde bende buhafta yasaklardan yedim, ya kizlar bus ok diyetler beni cok cekiyo ama emzikli olunca yapamiyorum daha once dukanla 12 kilo vermirtim
Denemede zaten cok zor onu gectim birayolmadan yarisini geri aldimDukani hic denemedim canım biraz karışık geldi bana. Öncelikle bebeğini düşünmelisin.faydasi olucak mi bu ayran diyetinin onuda bilmiyorum ama faydadini gören cok olmuş bunyeden bunyeyede farkedebilir ben deniyim yorumlarımi yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?