canım 500 kl geçmiyorum en fazla 500 kl genelde 300 350 kl yiyorum ya ni ye yapamıyasınki ben yaptıysam herkez yapar elinden geldince yapmaya çalış ip atla boş oldunda feci kl yaktırıo onu yap veririsin kalbini kıran oldumu hiç kilon yüzünden onları düşün onlarda inat hırslann :44:
canım iki haftanın açını kapatım bende 500 550 kl çıkıcam hergün olmuyo zor ama iki hafta bi şoklim vücudu cezalıyım kendimdennooo çok düşükmüş benim ortalama 1000 oluyobiraz düşüreyim bari
iyiymiş ama naparsın ouluyor bunlar hayat sartları uygunluk bakımından iyi ama aileye uzak :S hayırlısı ozaman az kaldı sen toplanmaya başlarsın havlarda soğudu :S kış günü zor
ayyh bak sevindim canım benim ben suan aynıyım 66.3 geliorum lapayı bir gün denedim bugun ful dısardaydım her yer indirimde alışveriş yaptım biraz :) ve kendime 36 beden bişiler aldım içine girmek için çabalıcam onlarınögle yedim soslu tavuk sabah iki zeytin bir parça peynir bir dilim salam şekersiz çay birzda makrna yedim ondan fazla veremedim lapadan yarın denicem ikigün peş peşe yapicam spor yaptım şimdi yarım sat dinleniyom kilomu resimle bildircem bundan sonra
Eki Görüntüle 904253 kızlarrr 300grm verdim hatta tamm 66 tıda su içtim ondan öyle bide bugun makarna soslu tavuk yedim kaçamak yaptım yani ama bilerek yaptım kendime ödül verdim
Bugün baya moralim bozuktu.baya zorlanıcam aileden uzak olunca napıcam bilmiyorum kendimi yemeğe verdim akşam üstüne bir küçük dıdo 1,5 kurabiye ve 6 parça bıskuvı yedim öğleden de kumpır sabah kahvaltısı diyet yapmıştım.ama bugün benim diyet yalan oldu.moralimı de toplayamadım evdeki herkesı gerdım yarın toparlandı umarım.aglıcam bir türlü anlayamıyorum.eşya taşıma kısmı korkutmuyo beni işten korkmuyorum.7 gün sonra misafiri gelcek yatıya.onlar gittikten sonra toparlanmaya baslıcaz.bide moralini toplayamadım
Kizlar 1000kalori 500 kalori diyosunuz cok az degilmi, vucut bi sure sonra alismazmi dahada az yenilmezde sasirdim dogrusu ben 1600 buluyordur yediklerim
İyi geceler kızlar nasılsınız?Benim moralim iyi kuzenim gözünü actı ve cok iyi.Ben 73 kg. olmuşum.SEKEDA tebrik ediyorum,süpersin.Bende o kiloları görmek istiyorummm.Secilcim sanada kolay gelsin,allah kolaylık versin.Havada soguk.
Saol canım.burda havalar iyi gıdıyo ama taşınmaz faslı ocağın 1 yada 2. Haftasında kalacak o zaman biraz zorlıcak kuzenimi ıyılesmesıne çok sevindim Allah yardımcınız olsun
kadın olmanın zorlukları ve anne olmak ve evli olmak :S yük binince zamnsız ve istemdin durum çok iyi anlıyomm seni bende annem hep yakınımda olsun istiyorum hatta diorum buraya gelin benim eşim gitmez evleri burda ailesi de burda bide bizimkiler olsa değme keyfime motivasyonn ben evlendikten sonra biraz kilo aldım sonra hamilelik doğum süt olsun die ye falan ne süt oldu ne bi fayda yağdan başka hiç bişi olmadı ve koca bi hayel kırıklığı kızım beni emmedi :S şimdi bu hafta pazartesinden frene bastım notlar sporlar fotolar alanı genişletiyorum moralim bozuk oldunda alıyom kahveyi paso onu içiom :S ruhuma enerji yüklüorummsende ole yap canım yarın açığı birlikte kapatırız bende kaçamak yaptım yarın kahve diyetine gircem iki galate kahvaltıda salatalık bir parça peynir okadar pazarteside daynırsam öyle yapip salıya size söz verdim kiloyo düşüp paylaşıcam üzme canını yapıcak bişi yok hayat bu insan nelere alışmıyor canım benimm bizim amaçlarımıza engel olmasınn fazla üzüntü anlıyorum gerçekten (((((((
Allah hepimizin yardımcısı olsun.Moralini bozma canım ailenin ve senin saglıgı iyi olsun.Hersey halledilir.
Guzelim cok gecmis olsun acil sifalar diloyorum,dedign gibi bende sitedn hesaplattm uymaya calisiyorum ,sekeda cokhaklisin anneolmak sut olsun diye abartmak herseyi bizi boyle eetli butlu yapti bi kurtulsak su kilolardan ahah hayalim 55kilo olmak. 6 senedir goremiyorum 5li halimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?