• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Lapaci arkadasim nerdesin?Nasıl gidiyor bugün lapayla beslenmen?

canımmm benim yeni girdim üstümü değiştim işlerim vardı lapa yapamdım ama az yemek yedim daha yemicem :D yarın lapacıyım bi anda plan değişikliği oldu görümceme gittim :D yarın yapıcam şimdi kızıma çorba yapıcam azıcık sonra uyutup spor yeşil çay su kahve :D yarın lapacıyımmm nasıl yaptın peki nekadar yedin ölçü olarak

bu sabah 66.8 çıktım kilo olarak salıya 65 olucam yuppi

topiğin en tembeli olarak tam 69 kilodan 1 haftada 68.3 e düşmüşüm SEKEDA tebrik ediyorum seni aynıydık aldın başını gidiyon :25::25: kıskandım ama beni hırslandırdın şaka bi yana tebrik ederim bende o sporları yapayım diyeceğim ama işten güçten zor gibi gözüküyor. GÜZELİM çok geçmiş olsun inşallah iyi olur kuzenin

canımmm benim yeni girdim üstümü değiştim işlerim vardı lapa yapamdım ama az yemek yedim daha yemicem :D yarın lapacıyım bi anda plan değişikliği oldu görümceme gittim :D yarın yapıcam şimdi kızıma çorba yapıcam azıcık sonra uyutup spor yeşil çay su kahve :D yarın lapacıyımmm nasıl yaptın peki nekadar yedin ölçü olarak

Yarın yaparsın canım biraz zordu.sabah kahvalti olarak 1 çay bardağı pirinç i yikadim 2, 5 çay bardağı kadar suda hasladim bir portakalla beraber yedim..portakalı soyup içine küçük küçük dogradim ama lapayi bitiremedim.sonra yesil cay içtim. Ogleden sonra yine 1 çay bardağı pirinci hasladim nane karabiber isot ve birazda biber salcasi koydum karistirdim yine bitiremedim agzimda buyudu.aksama dogru bir muz yedim bide kahve içtim.ama aksam biraz zorlandım halsizlik oldu aksam lapa değil balik yedim. Biraz zorladı beni.bide tartin pili bitti sabah tartiladim kötü oldu.faydasi olmusmudur bilmiyorum canım :(

Yarın yaparsın canım biraz zordu.sabah kahvalti olarak 1 çay bardağı pirinç i yikadim 2, 5 çay bardağı kadar suda hasladim bir portakalla beraber yedim..portakalı soyup içine küçük küçük dogradim ama lapayi bitiremedim.sonra yesil cay içtim. Ogleden sonra yine 1 çay bardağı pirinci hasladim nane karabiber isot ve birazda biber salcasi koydum karistirdim yine bitiremedim agzimda buyudu.aksama dogru bir muz yedim bide kahve içtim.ama aksam biraz zorlandım halsizlik oldu aksam lapa değil balik yedim. Biraz zorladı beni.bide tartin pili bitti sabah tartiladim kötü oldu.faydasi olmusmudur bilmiyorum canım :(

yarın denicem ben biraz kurufaslye yedim bitane turşu akşamı kapttım birazdan spor yapicam yemek sinsin öle bide benden 1 kilo daha gitse varya beni daha kimse tutamaz marta kadar eririz

topiğin en tembeli olarak tam 69 kilodan 1 haftada 68.3 e düşmüşüm SEKEDA tebrik ediyorum seni aynıydık aldın başını gidiyon :25::25: kıskandım ama beni hırslandırdın şaka bi yana tebrik ederim bende o sporları yapayım diyeceğim ama işten güçten zor gibi gözüküyor. GÜZELİM çok geçmiş olsun inşallah iyi olur kuzenin

valla canım spor yorucu gibi görüksede inan bacaklarımdaki agrı azaldı ve birazdan 1 satt yapıcam bugüne ceza vericem kendime 10 tane barfix çekicem :D doğalgaz borusuna asılarak :D gecede 200 mekik marta kadar müdettim var bu ay 64 olucam ocakta 60 59 civarı şubat 5 6 kilo dha 55 54 olucam yani marttada 50 li hedefime 5 daha ekledim :D sana gelince kadın oldumuz için daha çok yoruluyoruz ama sporu yeni olmama ragamen daha yeni hissediorum faydasını kv gelsin ozamanda yüzme :D gidicek bunlar yazakadarda agır kardioyla formu koruyup sıkılaşıcam yarım senemi alıck ama ben menün kalıcam ve zayıfladıktan sonrada hep yüzme ve yürüyüz haftada iki gün agır kardio palan defterimi çıkarttım her yere not yazıp asttım bunda bukadar olmam lazım falan filen dene istersen yarım sat yap bi

yarın denicem ben biraz kurufaslye yedim bitane turşu akşamı kapttım birazdan spor yapicam yemek sinsin öle bide benden 1 kilo daha gitse varya beni daha kimse tutamaz marta kadar eririz

Ben bitiremedim lapalari agzimda büyüdü butun gun 1 çay bardağı kadar yememisimdir belkide.sende dene canım verirsin ben sana inanıyorum en istikrarlimiz sensin gibi geliyo bana.azmin daim olsun canım azcikta bize bulassin ;) sabah kahvaltıda annemle babam bizdeydi lapa yedigimi görünce kahvaltida o kadar şey varken bunu mu yiceksin dediler lapadan baska bişey yemedim ama aksam mecburen balik yedim . kendimi daha hafif hissediyorum ve daha iyi hissediyorum artık. Aynaya bakinca kendimi beğeniyorum tamam belki fazla kilo veremedim ama acelem yok.bundan sonra yavaş yavaş da versem olur.tabi hizli versem daha iyi olur ama 3-5 kilo bile rahatlatti beni.yola devam bugün baya yürüdüm lapami yaptim bakalim yarinda yapabilirsem yapicam yine aksama kadar bile olsa yapmak istiyorum en azından az yiyorum az kalori alıyorum aksamda lapa yemedim diye gözüm bişeye kaymiyo.ay ne çok yazdim :))))

Ben eşim evdeyken spor falan yapamıyorum ben yokken yap diyo bazen bende vakit bulamıyorum spora.ev işi alışveriş derken kalıyo.evde yuruyemesemde disarda yürümeye çalışıyorum faydası oluyo mudur bilmiyorum.

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlarr.Moralim bozuk,aglamaktan ve dik durmaya calışmaktan yoruldum.... :( kuzenimi apar topar ameliyata aldılar ameliyat sonrası ayılmadı.Durumu iyiye gitmiyor.Allahım bize güç versin.Kuzenim 30 yasında daha.... :( Hep fasdfood,kola,mayonez,gece yaglı yemekler bayılırdı yemek yemeye.Hep zararlı yemekleri tüketirdi....

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlarr.Moralim bozuk,aglamaktan ve dik durmaya calışmaktan yoruldum.... :( kuzenimi apar topar ameliyata aldılar ameliyat sonrası ayılmadı.Durumu iyiye gitmiyor.Allahım bize güç versin.Kuzenim 30 yasında daha.... :( Hep fasdfood,kola,mayonez,gece yaglı yemekler bayılırdı yemek yemeye.Hep zararlı yemekleri tüketirdi....

Canım. Moralini bozma dıcem ama insanın elinde değil. Allah tan ümit kesilmez canım yaradan hakkında hayırlısı versin dua etmekten başka bişey gelmez elimizden Allah yardımcınız olsun canım dualarımız kuzenin için

Son düzenleme:

rabbim sizi üzmesin her daim dua edin siz seviniceksiniz inanıyorum allah yardımcınız olsun :((((((((((((((((((((

Ben bitiremedim lapalari agzimda büyüdü butun gun 1 çay bardağı kadar yememisimdir belkide.sende dene canım verirsin ben sana inanıyorum en istikrarlimiz sensin gibi geliyo bana.azmin daim olsun canım azcikta bize bulassin ;) sabah kahvaltıda annemle babam bizdeydi lapa yedigimi görünce kahvaltida o kadar şey varken bunu mu yiceksin dediler lapadan baska bişey yemedim ama aksam mecburen balik yedim . kendimi daha hafif hissediyorum ve daha iyi hissediyorum artık. Aynaya bakinca kendimi beğeniyorum tamam belki fazla kilo veremedim ama acelem yok.bundan sonra yavaş yavaş da versem olur.tabi hizli versem daha iyi olur ama 3-5 kilo bile rahatlatti beni.yola devam bugün baya yürüdüm lapami yaptim bakalim yarinda yapabilirsem yapicam yine aksama kadar bile olsa yapmak istiyorum en azından az yiyorum az kalori alıyorum aksamda lapa yemedim diye gözüm bişeye kaymiyo.ay ne çok yazdim :))))

lapayı sabırsızlıkla ve en büyük umudumla yiyip ogünü 0 licama eminim biteredim dedinya inan dahada kafama yattı eger 1 veya 2 kiloda lapadan verirsem herhaftada iki günyapalım :33: böylece daha hızlı veririz bende senin gibiyim hemen vermek istiyorum biliorum kendimi verince dahada vermek isticemi tam istikrarla devam ediceme inanıyorum bu arada sizi heveslendirmek dahada isterim bu hafta hem iddadayım hemde size söz verdim geçen hafta berbat tı onu en güzelinden bu hafta kapatıcama inanıyorum ben de hayret ediorum diorum zaten şu hırs insana neler yaptirio ama hırsımızı iyi yönde kulanırsak bizim amacımız iyi sporu bırakmaya hiç niyetim yok ben onu sevdimmmm :52: bende hafif ve midemin sindini ve ufaldını hisediorum bu hafta süper geçicek inşallah kilo bakımında artık eşimde destek oluyo bana eve abur cubur almıcak saolsun çok düşünceli :D astım yazılarıda görünce inandı hergün deli gibi sporda yapınca ama o lafları yedittircem ben yok ayı gbi olmuşumda yok totom çok büyümüşde basenlenmişimde eygidi zayıflayana kadar karşılarına çıkmıcam görünce ayhhh nasıl eridin bizede söyle :D bende ozaman teşşekür ederim size ilk defa kalbimin kırılması ilk defa beni doğru bişeye itti dicem görücek onlarrrrrr hıııh :D oh be yazılarımın arsına bunuda yazıcam dahda hırsla spor yapıcam

Son düzenleme:
Ben eşim evdeyken spor falan yapamıyorum ben yokken yap diyo bazen bende vakit bulamıyorum spora.ev işi alışveriş derken kalıyo.evde yuruyemesemde disarda yürümeye çalışıyorum faydası oluyo mudur bilmiyorum.

illaki olur canım nie olmasın ama inan spor yapınca sunu farkettim vücudum dinçleşti bugun dahda iyiyim bugun kızımı kocama baktırttım kendim rahatça yaptım dahada huzurlu oldum ha çok işine gelmedi ama oda istiyo zayıflamamı ben mecburum yapmya hem sağlığım için hemde insanları şok edicemmm 15 20 dk bile olsa evde hergün yürü eşin rahatsız oluyodur belki bende fazla binemiyorum inşalar rahtsız olur die ama bu yeni yaptım sporu çok sevdi vücudum :) sende sevv fırsat yok deil yaratıcaksınnnnnnn bak ben senden azimlendim spor yapmaya kendimide kandrıyodum ev işi yapiom deligibi ev süpür sil toz al yemek yap zaten kalori harciorum diodum evet harciodum ama nekadar allah bilir onsuz olmaz bacım ben senii bilirim ona göre 1 satini ayır işlerini palana sok ben geceden düşünüom artık sabahtan işlerimi yapıp akşam doğru yemek snra sporr olucakkk olsun okiş sen benim mucizemsin heveslendirdin beni :32:

yarın kiraz sapi ve yeşil çay ve lapa diyetine giriorum iki gün sürüor kızlar 1 veya 2 ye kadar verenler var 3 bile var bakarım sporla 3 bile veririm :D 2 günün sonuda çok güzel olcak inanıyorum eger olursada her hafta da iki defa yapıcam

Son düzenleme:
ınşallah en kısa zamanda iyileşir Allah yardımcınız olsun canım lapacı kızlar lapayı deneyinde hemen haber verin işe yarıyomu bizde yapalım canlarım :1:

Hayırlı cumalar kızlar mesajm yarım gelmiş güzelime yazmıştım çok geçmiş olsun Allah şifa versin yardımcınız olsun canım

kizlarrrrrrr napiosunuz bugun ve yarın lapacıyızz

$20131224_122310.jpg kızlarrrrr işte bugunki kilomm salıda fotoğraflı yüklicemmm yediklerimide çekicem düzenleyip yüklicem bundan sonra :D

Son düzenleme:
Back