Kızlar hepinize tesekkür ederim.Hepiniz gecmiş olsun dileklerinizi iletmişsiniz....Bugun kendine geldi,durumu iyiye gidiyor.Bugun biraz daha rahatım.Ben bu stresle epey kilo vermişimdir.Hastahanede evde koştur,hazırlık yap....Allah saglık versinde.Sizler nasılsınız?Bir kısmını okudum lapa diyetine baslamışsınız,sporla sekeda zayıflamış.Tebrikler kızlar.Bu hafta süpersiniz.
Kızlar hepinize tesekkür ederim.Hepiniz gecmiş olsun dileklerinizi iletmişsiniz....Bugun kendine geldi,durumu iyiye gidiyor.Bugun biraz daha rahatım.Ben bu stresle epey kilo vermişimdir.Hastahanede evde koştur,hazırlık yap....Allah saglık versinde.Sizler nasılsınız?Bir kısmını okudum lapa diyetine baslamışsınız,sporla sekeda zayıflamış.Tebrikler kızlar.Bu hafta süpersiniz.
illaki olur canım nie olmasın ama inan spor yapınca sunu farkettim vücudum dinçleşti bugun dahda iyiyim bugun kızımı kocama baktırttım kendim rahatça yaptım dahada huzurlu oldum ha çok işine gelmedi ama oda istiyo zayıflamamı ben mecburum yapmya hem sağlığım için hemde insanları şok edicemmm 15 20 dk bile olsa evde hergün yürü eşin rahatsız oluyodur belki bende fazla binemiyorum inşalar rahtsız olur die ama bu yeni yaptım sporu çok sevdi vücudum :) sende sevv fırsat yok deil yaratıcaksınnnnnnn bak ben senden azimlendim spor yapmaya kendimide kandrıyodum ev işi yapiom deligibi ev süpür sil toz al yemek yap zaten kalori harciorum diodum evet harciodum ama nekadar allah bilir onsuz olmaz bacım ben senii bilirim ona göre 1 satini ayır işlerini palana sok ben geceden düşünüom artık sabahtan işlerimi yapıp akşam doğru yemek snra sporr olucakkk olsun okiş sen benim mucizemsin heveslendirdin beni
çok mutsuzum..giriyorum diyete öğlen bozuluyorr...ben asla zayıflayamayacağımmm(((((
Selam kızlar sabah bi ciktim yeni geldim eve.ev bakiyoruz.bi tane ev bulduk çok Hoşumuza gitti galiba taşınicaz.bursanin ilcesinde oturuyoruz biz bursaya yerleşmeye karar verdik eşim bursada çalışıyo git gel zor oluyo onun için. Şimdi ev telaşı sardi bizi.bakalim hayırlısı olsun.sekedacim lapa nasıl gidiyo bugün bende yapacaktım ama ev bakma telaşimiz var diye yapamadim.haftaya birgün tekrar yapicam o zaman beraber yaparız.
ayyh zordur o iş bilirim kafa karışıklığıı hadi hayırlısı canım benim yeni mahallen hayırlı olur inşallah peki okul pazar yakınmı ? valla lapa biraz yalnız olucaksın kimse gelmcek biyere gitmicen o şekil bir diet pekte yenilcek bişi deil ikitane küçük goflet yedim birkerede lapa elme suyu sıktım bide bugünü öyle kapptım regll oldm .s ıyhhh sitres var kocam gelsin spor yapicam bir sürü misafir vardı
ayyh zordur o iş bilirim kafa karışıklığıı hadi hayırlısı canım benim yeni mahallen hayırlı olur inşallah peki okul pazar yakınmı ? valla lapa biraz yalnız olucaksın kimse gelmcek biyere gitmicen o şekil bir diet pekte yenilcek bişi deil ikitane küçük goflet yedim birkerede lapa elme suyu sıktım bide bugünü öyle kapptım regll oldm .s ıyhhh sitres var kocam gelsin spor yapicam bir sürü misafir vardı
Gülcan verenlerdensin suandaiyiysin iyi bizelere göre bu haftayı kötü kappattık
Eki Görüntüle 902434 kızlarrrrr işte bugunki kilomm salıda fotoğraflı yüklicemmm yediklerimide çekicem düzenleyip yüklicem bundan sonra
Eki Görüntüle 902434 kızlarrrrr işte bugunki kilomm salıda fotoğraflı yüklicemmm yediklerimide çekicem düzenleyip yüklicem bundan sonra
valla canım spor yorucu gibi görüksede inan bacaklarımdaki agrı azaldı ve birazdan 1 satt yapıcam bugüne ceza vericem kendime 10 tane barfix çekicemdoğalgaz borusuna asılarak gecede 200 mekik marta kadar müdettim var bu ay 64 olucam ocakta 60 59 civarı şubat 5 6 kilo dha 55 54 olucam yani marttada 50 li hedefime 5 daha ekledim sana gelince kadın oldumuz için daha çok yoruluyoruz ama sporu yeni olmama ragamen daha yeni hissediorum faydasını kv gelsin ozamanda yüzme gidicek bunlar yazakadarda agır kardioyla formu koruyup sıkılaşıcam yarım senemi alıck ama ben menün kalıcam ve zayıfladıktan sonrada hep yüzme ve yürüyüz haftada iki gün agır kardio palan defterimi çıkarttım her yere not yazıp asttım bunda bukadar olmam lazım falan filen dene istersen yarım sat yap bi
Saol canım okul yakin pazari bilmiyorum tasinicaz gibi. Ocağın ilk haftasi gibi düşünüyo eşim eğer alirsak evi.biraz zor bi karar benim için. Ailem burda oturuyo bursaya tasininca eskisi kadar görüşemicez bu da beni biraz üzüyo
Sekeda bugun sonunda bendea aldim tartimi seninkile ayni renk ayni desen ve 72.5 geldim sali arkadasta 73kusurdum mutluyum foto guzel cikmis :)
ay ben seni mümkün değil geçemem daha 1 haftada 1 kilo verebilmişim o da kalori hesapladığımdan az yiyorum sen kaç kalori yiyorsun. Ben işe gidiyorum evde çocuk koca ev işi derken akşam bayılıyorum ne ara yapacam bilmiyorum sporu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?