Canım niye balık yemiyorsun?Bu haftada 2.5 kilo verirsen canım cok cok fazla olur.15 günde 5 kilo saglıklı bir zayıflama olmaz.Diyeti bıraktıgın anda hooop kilolar geri gelir tatlım.Kalıcı kilolar vermemiz lazım. :))
canim öyle ikidebir tartılırsan psikolojin bozulur benim öyle oluyo 2güne bir tartılıp veremediğimi görünce sinirlerım bozuluyo boşa çabalıyomuşum gibi geliyo bu arada bebeğin çok tatlı maaşallah Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ayy balığı bende çok severim bizde cumartesi yemeği düşùnüyoruz annemlerde
doğru diosun sinirlerim bozuldu zaten ama toparlicam kendimi dikat edicem ve hemen herşey olcak die beklemicem ::108::
Günaydın kızlar siz nerelerde oturuyosunuz ankarada olan varmı?
Slm kizlar sali gunu bildirim yapamamistim bugun misafirlliktexdm ve tartildim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Indayim acil tip teknikeriyim suan ucretsz izindeym sizleride tanimak isterim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32................... ?
güzelim beni listeden çıkarmışsın heralde bildirim yapamamıştım salı günü ama 69 la başaldım şimdi kaçım bilmiyorum vermişimdir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?