• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

merhaba arkadaşlar naptınız ben bugün pek yoruldum hala da devam ediyorum 1 saat yürüyüş 2 saat ayakta dikilme :32: yediklerimin hepsini yaktım herlade
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 3 zeytin az reçel
öğlen sokaktaydım ve vaktim yoktu 1 simit
akşama doğru z.yağlı bezelye biraz pilav
aralarda kahve salatalık :ssz::ssz::56: tam bunlar 880 kalori
tartılmadım ama SEKEDA nın verdiği sitenin hesaplarına göre 600 gr vermişim 4 günde

arkadaşlar merhaba bende izmirden 23 yaşındayım bekarım sözlüyüm. bende yazamadım kaç gündür çünkü kurallara pek uymadım kötü örnek olmak istemedim bu hafta kilomda çok bişey farketmicek sanırım :( açıköğretim sınavlarım vardı yarında var yoğun geçiyo önümüzdeki haftaya bomba gibi giricem inşallah bu hafta sporda yalan oldu tabi :)

merhaba arkadaşlar naptınız ben bugün pek yoruldum hala da devam ediyorum 1 saat yürüyüş 2 saat ayakta dikilme :32: yediklerimin hepsini yaktım herlade
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir 3 zeytin az reçel
öğlen sokaktaydım ve vaktim yoktu 1 simit
akşama doğru z.yağlı bezelye biraz pilav
aralarda kahve salatalık :ssz::ssz::56: tam bunlar 880 kalori
tartılmadım ama SEKEDA nın verdiği sitenin hesaplarına göre 600 gr vermişim 4 günde

bende bugün yediklerime dikkat etmedim sabah 8 den beri dışardaydım ama çok yürüdüm kesin yakmışımdır yediklerimi bende :D

cnm bende ozledim sizi. harikasiniz;) kilom 69.1:( diyetsyenden geldim kislar cok azar isttm ama son dedim 28 aralkta bi daha gdcem hemde zayflayarak bende bugun baslamis oldum. listemi paylasiyim hemen.
sabah; 1 dilim ekmk 1 su bardagi az yagli sut,1dilim az yagli peynr, domates salatalik ve hafyada 3 kez yumurta
ara:1 porsiyon meyve
ogle;5 yemek kasgi sebze yemegi,4ymk kasigi yogurt, 1 dilim ekmk
ara:1 porsyon meyve
aksam:2 kofte kadar et,3 kask sebze yemegi,4 kask yogurt,1 dilim ekmek
ara;yarm paket form biskuvi, neskafe
yatarken: yarm su bardagu tarcnli sut

kislar bu 1160 kalorilik zor bi diyetms ben 2 kasmdan beri doktru dinlemedgm icin beni biraz zorlayackmis doktorum;)
umarm hepimiz basaracagz;)

baya iyiymiş bu liste benim normalde yediklerimden daha fazla şey var kolay gelsin canım gitsin kilolar :D :3:

Selam kızlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir
Bir kaç gündür uğrayamadım foruma gezmeleri bitiremedim bi türlü
Salıdan beride hiç tartılmıyorum diyeti sorarsanızda saldım çayıra mevlam kayıra:1: oldu valla
Pek dikkat ettiğim söylenemez ama tabi öyle diyet bitmiş gibide yemiyorum
Bu salı bende değişiklik olmaz kesin:31:

arkadaşlar merhaba bende izmirden 23 yaşındayım bekarım sözlüyüm. bende yazamadım kaç gündür çünkü kurallara pek uymadım kötü örnek olmak istemedim bu hafta kilomda çok bişey farketmicek sanırım :( açıköğretim sınavlarım vardı yarında var yoğun geçiyo önümüzdeki haftaya bomba gibi giricem inşallah bu hafta sporda yalan oldu tabi :)

Sende bendensin diyet konusunda:16:

:) bende gözetmendim bugünkü sınavda yarın da 2 oturum ayakta dikilmek bile kalori yakıyor
haftasonu diyemi nedir bilmem niye dikkat etmiyoruz :26::14:

evime geldim yeni sonunda :D ama bakiorum herkez benim gibi biraz salmış ben evimden gittimmi kural tanıyamıyorum kendime bidaha yatılı yok istedime gelene kadar :D şimdi yarın güzel başlıyorum hemen toparlıcam ben bu azimi kaybetmeden toparlicam bak giremedim neler oldu kızlar öptüm hepiniziiiiiii bende ayın 16 sında bana katılan tam evimin yanından bir arkadaş olucak dahada motive olucak inanıyorum buna kızlar 1 2 3 4 5 gidecek allahın izniyle ::16::

Bizde seni.özledikkk.Aksam yemeklerinde sadece salatadan vazgecmişsin cok güzelllll.Düzenli beslenme düzenli zayıflama ve kilolara elvedaa.

canlarım yaaa ben geldimmmm ::16::ya benim o şekilde yememin sebebi tiroitlerden dolayı sizden dahada sıkı tutmam lazım .s ama kötü yaptım şimdi çabuk aldım galiba bana oyle gelio tartıya çıkmayacağım kızlar yoksa dieti bırakırım ::14::

Son düzenleme:
Supersin canim darisi bizim topikcilere insallah nasil verdin ne yaptin ayrintilari severizz ::107::[/QUOTEc
Canim yaptigim fazla birsey yok aslinda gunde 8 dilim ekmek yiyorum
Sekeri azalttim az yiyorum yemek sularindan uzagim,gunde hersdyden yiyorum
2litre su icmeye calisiyorum evdede spor olaraktddmizlik bebekemzirme
Hepsi bu kadar..ama su gunlerde pekbi gelenim gidenim oluyomecbur biraz cislardan yiyorum

Tünaydın kızlarrr.Hepimiz diyeti bu hafta salladık,bende dün pide yedim,bugunde yemege gitcez eşimle.Dısarda yenebilecek sınırlı yemekler var.Salı gununu bekliyorum.Tartıda 100 gr fazla cıkarsam kendimi cezalandırmam lazım spor hergun yapmam lazım önümüzdeki hafta....Caglademir sınavda basarılar.

Supersin canim darisi bizim topikcilere insallah nasil verdin ne yaptin ayrintilari severizz ::107::[/QUOTEc
Canim yaptigim fazla birsey yok aslinda gunde 8 dilim ekmek yiyorum
Sekeri azalttim az yiyorum yemek sularindan uzagim,gunde hersdyden yiyorum
2litre su icmeye calisiyorum evdede spor olaraktddmizlik bebekemzirme
Hepsi bu kadar..ama su gunlerde pekbi gelenim gidenim oluyomecbur biraz cislardan yiyorum

anladım canım benim ben ekmek şekr hiç yemiorum .s ama var yinede devamını bekleriz biz burda böyle şeyleri duyunca dahada heveslenioruz::102::

Son düzenleme:
:D bir kibrit kutusu süzme peynir 3 salatalık sekersiz çay bir dilim salam iki üçtene zeytin ve 4 5 tane patatest kızartması :D ögle kahvaltısı evet kızlar siz

anladım canım benim ben ekmek şekr hiç yemiorum .s ama var yinede devamını bekleriz biz burda böyle şeyleri duyunca dahada heveslenioruz::102::

Elbette butun deneyimlerimizi paylasalim
Sabah pek istahim yoktu bir rezene ictim.birazdan misafirm gelecek bir pogaca ve birtane kurabiye yemeyi planliyorum.
Buarada kizlar sutlu kahve aclik hissini
Gideriyo ve tok tutuyo bilginize

Elbette butun deneyimlerimizi paylasalim
Sabah pek istahim yoktu bir rezene ictim.birazdan misafirm gelecek bir pogaca ve birtane kurabiye yemeyi planliyorum.
Buarada kizlar sutlu kahve aclik hissini
Gideriyo ve tok tutuyo bilginize

::118:: tamam canım benim bekleriz bilgileri ben sade içiorum oylede denerim hangisi daha iyi bir bakim :D afiyet olsun bizi düşün kendin e bak iyi bi şekilde istedimiz kiloya düşelim öyle ye canım ::108::

Son düzenleme:
Tünaydın kızlarrr.Hepimiz diyeti bu hafta salladık,bende dün pide yedim,bugunde yemege gitcez eşimle.Dısarda yenebilecek sınırlı yemekler var.Salı gununu bekliyorum.Tartıda 100 gr fazla cıkarsam kendimi cezalandırmam lazım spor hergun yapmam lazım önümüzdeki hafta....Caglademir sınavda basarılar.

teşekkür ederim bitirdik sonunda sınavları salı bende fazla çıkcam kesin hadi bakalım :)

teşekkür ederim bitirdik sonunda sınavları salı bende fazla çıkcam kesin hadi bakalım :)
Nasıl gecti sınavların?Bugun sürekli bişeyler yiyorum.Kahve içtim bol su içtim.Tamamen psikolojik bir durum biliyorum.Gezmek istedim bugun,eve baglandım bunun verdigi bir psikoloji.Dısarı cıksam daha az yerdim....Kızlar bugun cok yedimmm.

merhaba hanımlar ayy bugün sizmi yediniz benmi yedim sabah peynirli maydonozlu krep
öğlen adana dürüm
akşam 5 tane içli köfte salata ayran :37::27: çok kötüyüm
ama 1 saatten fazla yürüdüm :8: offfff ya 2 gün sonra tartılacağım

kızlar :52: ben bugun bir spor yaptım ananm ağladı yarıda kaldı hatta pes ettim feci zor ama süper klari yaktırıor akşam yemeğim lahana çorbası salata 2 dilim kek

Back