• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

günaydın topiğin güzel bayanları ben sabah 06,45 kalktım eşime kahvaltı hazırladım kendimde 1 dilim kızarmış ekmek 1 kibrik kutusu kadar beyaz peynir ve 2 bardak çay içtim..akşam kayınvalidem börekler pastaları göndermiş misafirlei varmış kalanı bize göndermiş sagolsun yemedim dersem yalan olur ama ayarında yedim :) işten cıkınca hazır bişeyler olunca ilaç gibi geliyor..

Valla yakın olsak ne iyi olurdu,bu grupla birde toplandık mı demeyin keyfimize...Bilmiyorum canım nasıl yapılıyor?

belki birgün toplanırız :) şehirlerimiz nereleri ki bak çok merak ettim..kırma macurlara özgüdür yufka tezgaha serilir içine peynir veya lor konulur iki yandan kat kat birleştirilir sonra kesilir tepsiye dizilir üzerine varsa kaymak sürülür yoksa yogurt tuz yağ karısımı sürülür bu kadar tabi annelerimiz yufkayı elde açar ama benim ki birazcık püsür işi oluyor :)

Canım niye balık yemiyorsun?Bu haftada 2.5 kilo verirsen canım cok cok fazla olur.15 günde 5 kilo saglıklı bir zayıflama olmaz.Diyeti bıraktıgın anda hooop kilolar geri gelir tatlım.Kalıcı kilolar vermemiz lazım. :))

benim öncelikle tartıyı ortadan kaldırmam lazım olmadıkları gösterio aglıcam yaa sinirlerim bozuldu ::104:: doğru diosun bu çaba neyese de biliorum ama sanki tartıda eksildimmi hemen herşey düzelcek hemen aldım hemen vercem cabasına girmişim bu piskolojıden bugun kendimi men ediorum ::40::

Son düzenleme:
canim öyle ikidebir tartılırsan psikolojin bozulur benim öyle oluyo 2güne bir tartılıp veremediğimi görünce sinirlerım bozuluyo boşa çabalıyomuşum gibi geliyo bu arada bebeğin çok tatlı maaşallah Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah ayy balığı bende çok severim bizde cumartesi yemeği düşùnüyoruz annemlerde

doğru diosun sinirlerim bozuldu zaten ama toparlicam kendimi dikat edicem ve hemen herşey olcak die beklemicem ::108::

Son düzenleme:
doğru diosun sinirlerim bozuldu zaten ama toparlicam kendimi dikat edicem ve hemen herşey olcak die beklemicem ::108::

Aynı şeyi bende yapıyorum. Tartilmadan duramiyorum.sonrada moralim bozuluyo.en iyisi tartilmamak kendime engel olmaya calisicam bende

merhaba kızlar bugün ancak açabiliyorum neti işten geldim evi topla oğlanı yedir uyut şimdi kahvemi yudumluyorum :ssz:
bugün yediklerim
sabah 1 dilim ekmek 3 zeytin azıcık kahvaltılık sos
ara yeşil çay diyet bisküvi
öğlen 1 tabak erişte, az çorba
ara fındık 1 avuç
akşamda sadece salata yiyeceğim
bu arada ben istanbuldayım:10:

Slm kizlar sali gunu bildirim yapamamistim bugun misafirlliktexdm ve tartildim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Indayim acil tip teknikeriyim suan ucretsz izindeym sizleride tanimak isterim

maşallah canım iyi vermişsin 21 günde bende 24 yaşındayım 1oğlum var ankaradayım çalışmıyorum evdeyim kaç kilodan kaça düştün merak ettim

Günaydın kızlar siz nerelerde oturuyosunuz ankarada olan varmı?

Günaydınlar kızlar nasılsınız??Biz dün misafirlikteydik diyeti bozmadım,tatlıdan bir catal aldım.Masada en kolorili o vardı :) Canım sen vardiyalı mı calışıyorsun?Ben izmir'de oturuyorum.Yas 27 kızlar.Var mı aranızda izmirli?

21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas

Canım kac kilosun?Listeye yazalım.

Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32................... ?

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar dualarınızın kabul olması dileğiyle..ben kendimi tanıtayım 26 yasına girdim :) 162 boyunda 65 kiloyum...aranıza eskişehirden katılıyorum :) sabah 1 galeta 1 bardak cay öğlen ise bezelye yemegi ve erişte yedim şimdi yeşil çay içiyorum..

Selam kızlar kahvalti yaptik sofrayi topladım evi topladim hala biraz isim var ama 5dk dinleniyim dedim

Cok guzel kilo vermissin canım tebrikler...darisi bizim başımıza ;)

Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32................... ?

güzelim beni listeden çıkarmışsın heralde bildirim yapamamıştım salı günü ama 69 la başaldım şimdi kaçım bilmiyorum vermişimdir heralde

Son düzenleme:
güzelim beni listeden çıkarmışsın heralde bildirim yapamamıştım salı günü ama 69 la başaldım şimdi kaçım bilmiyorum vermişimdir heralde

Olur mu canım unutmuşum,kusura bakma.O saatte bir olay oldu da :( karsı komşuyu kocası dövüyordu aceleye geldi,tam takip edemedim....Kusura bakma.

Back