Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32................... ?
melekbade..............69

Olur mu canım unutmuşum,kusura bakma.O saatte bir olay oldu da karsı komşuyu kocası dövüyordu aceleye geldi,tam takip edemedim....Kusura bakma.

heryer de kadına şiddet tövbe tövbe bu adamları kim dövsün..bugünde bizim işyerinin önünde trafik kazası oldu karı koca karşıdan karşıya gecerken adama araba çarptı kızlar kadının feryadı hala kulaklarımda adamın durumu kötüydü

Olur mu canım unutmuşum,kusura bakma.O saatte bir olay oldu da karsı komşuyu kocası dövüyordu aceleye geldi,tam takip edemedim....Kusura bakma.

yok canım ne kusuru olurmu öyle şey heralde bildirim yapanları yazdın diye düşündüm. Hey Allahım ne diyeyim ya dayakçı insanlara Allah yardımcısı olsun kadının

Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32................... ?
melekbade..............69

teşekkür ederim canım çok incesin listede olmam önemli değil sizleri tanımak güzel

gelelim bugün yediklerime
sabah 1 dilim küçük pizza
ara sade poğaça
yeşil çay kahve
öğle sucuk ancak 50 gr 1 dilim ekmek portakal 1 avuç fındık
akşam kıymalı patates yarım porsiyon 1 incir
650 kaloriymiş hepsi hesaplattım
bugün işten geldim tam 1 saate yakın temizlik yaptım akşam yemeği çocuk 8 gibi kv geliyo

kıslarrrrrr ben geldim:)
uzun oldu foruma bakamadım ben yokken cok gusel paylasımlar devam etmıs bu benı cok mutlu etti.
Malesef şehir dışındaydım ve diyetisyene gidemedim yarın sabah gidicem ve hemen listemi paylaşıcam sizlerle.
Umarım hepiniz iyisinizdir bende yarın listeye gireyim diyorum en azından yılbaşına 2 hafta var ve biz 2 kılo verelım istiyorum:)
Yarın görüşmek üzere ...

Son düzenleme:
Slm kizlar sali gunu bildirim yapamamistim bugun misafirlliktexdm ve tartildim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Indayim acil tip teknikeriyim suan ucretsz izindeym sizleride tanimak isterim

kuzummmm bayıldım harıka bı rakam bu:)darısı benım gıbı zayıflamak ısteyen arkadaslara benım daha 10 kılo vermem lazım ama yılmak yok dıyorum bızler herseyın en ıyısını hakedıyoruz:)

Kizlar bende baya bi giremedim annemlerdeyim biraz kural bozdum . ((((( ama eve gelim tekrar tam duzenn bende istanbuldan yas 21 22 olucam .d boy 1.65 kilo 67.5 memleket rize varmi istanbul anadolu yakasi bu arda telden giriorum kv gelsede spora ve. Yuzmeye baslasam yoksa geri alicammmm . (((((

Slm kizlar sali gunu bildirim yapamamistim bugun misafirlliktexdm ve tartildim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Indayim acil tip teknikeriyim suan ucretsz izindeym sizleride tanimak isterim

Supersin canim darisi bizim topikcilere insallah nasil verdin ne yaptin ayrintilari severizz ::107::

Kizlar sizi ozledim evimide yarin gecicem evime insallah dun ise 2 sari kanat bol coban salata yagli yarim sogan kahve 1 dilim cik vaffil
::105::
Bugun haslanmis yumurta bol yesillik 4 zeytin sekersiz cay aksam mercimek corbasi ve firinda musakka 1 porsiyon sonrada sekersiz cay

.........Dün cok kötü bir gündü benim için.Kadının ve cocugun bagırmaları kulagımda hala...Bütün gecede tartışmaya devam ettiler.Allah adamı ve ailesini ıslah etsin.Tek söyleyebilecegim bu komşum için......

Hosgeldin canım,merak ettim seni....Yazdın kayboldun.Tam kilon kac canım?68..üsrü demişsin ama.Topik hareketlendi cok sukur.Salı gunleri kilolara veda demeye devam ediyoruz.

Bizde seni.özledikkk.Aksam yemeklerinde sadece salatadan vazgecmişsin cok güzelllll.Düzenli beslenme düzenli zayıflama ve kilolara elvedaa.

Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım annemlere geldim akşama balık yiyeceğiz ve ben fazla kaçırıcam kesin artık yarin telafi ederim artık edebılırsem inşallah salıdan beri hiç tartılmadım daha

Ankara oturan kimse yok galiba istanbul izmir bursa eskişehir tekirdağ hepimiz farklı yerlerde oturuyoruz kızlar

günaydın kızlar bugün işyerin de kahvaltı yaptım 1 kupa çay, simit,bir kibrit kutusu peynir 5-6 adet zeytin salatalık öğlene sadece yeşilcay ve galeta akşama ne yaparım bilmiyorum.

Hosgeldin canım,merak ettim seni....Yazdın kayboldun.Tam kilon kac canım?68..üsrü demişsin ama.Topik hareketlendi cok sukur.Salı gunleri kilolara veda demeye devam ediyoruz.
cnm bende ozledim sizi. harikasiniz kilom 69.1 diyetsyenden geldim kislar cok azar isttm ama son dedim 28 aralkta bi daha gdcem hemde zayflayarak bende bugun baslamis oldum. listemi paylasiyim hemen.
sabah; 1 dilim ekmk 1 su bardagi az yagli sut,1dilim az yagli peynr, domates salatalik ve hafyada 3 kez yumurta
ara:1 porsiyon meyve
ogle;5 yemek kasgi sebze yemegi,4ymk kasigi yogurt, 1 dilim ekmk
ara:1 porsyon meyve
aksam:2 kofte kadar et,3 kask sebze yemegi,4 kask yogurt,1 dilim ekmek
ara;yarm paket form biskuvi, neskafe
yatarken: yarm su bardagu tarcnli sut

kislar bu 1160 kalorilik zor bi diyetms ben 2 kasmdan beri doktru dinlemedgm icin beni biraz zorlayackmis doktorum
umarm hepimiz basaracagz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…