- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kac kilosun?Listeye yazalım.
Olur mu canım unutmuşum,kusura bakma.O saatte bir olay oldu da karsı komşuyu kocası dövüyordu aceleye geldi,tam takip edemedim....Kusura bakma.
Olur mu canım unutmuşum,kusura bakma.O saatte bir olay oldu da karsı komşuyu kocası dövüyordu aceleye geldi,tam takip edemedim....Kusura bakma.
Guzelimm..........73.8
Yagmurum24....68.4
secılsecil.............77.9
çaglademir.........65.3
sekeda..................67.5
cicimmm..............65
ddem89................63.8
gülcan32................... ?
melekbade..............69
Slm kizlar sali gunu bildirim yapamamistim bugun misafirlliktexdm ve tartildim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Indayim acil tip teknikeriyim suan ucretsz izindeym sizleride tanimak isterim
Slm kizlar sali gunu bildirim yapamamistim bugun misafirlliktexdm ve tartildim
21gunde 4kilo vermisim cok mutluyum guzel motive oldum .ben kendimi tanitiym 25yas
Indayim acil tip teknikeriyim suan ucretsz izindeym sizleride tanimak isterim
heryer de kadına şiddet tövbe tövbe bu adamları kim dövsün..bugünde bizim işyerinin önünde trafik kazası oldu karı koca karşıdan karşıya gecerken adama araba çarptı kızlar kadının feryadı hala kulaklarımda adamın durumu kötüydü
kıslarrrrrr ben geldim:)
uzun oldu foruma bakamadım ben yokken cok gusel paylasımlar devam etmıs bu benı cok mutlu etti.
Malesef şehir dışındaydım ve diyetisyene gidemedim yarın sabah gidicem ve hemen listemi paylaşıcam sizlerle.
Umarım hepiniz iyisinizdir bende yarın listeye gireyim diyorum en azından yılbaşına 2 hafta var ve biz 2 kılo verelım istiyorum:)
Yarın görüşmek üzere ...
Kizlar sizi ozledim evimide yarin gecicem evime insallah dun ise 2 sari kanat bol coban salata yagli yarim sogan kahve 1 dilim cik vaffil
::105::
Bugun haslanmis yumurta bol yesillik 4 zeytin sekersiz cay aksam mercimek corbasi ve firinda musakka 1 porsiyon sonrada sekersiz cay
cnm bende ozledim sizi. harikasiniz kilom 69.1 diyetsyenden geldim kislar cok azar isttm ama son dedim 28 aralkta bi daha gdcem hemde zayflayarak bende bugun baslamis oldum. listemi paylasiyim hemen.Hosgeldin canım,merak ettim seni....Yazdın kayboldun.Tam kilon kac canım?68..üsrü demişsin ama.Topik hareketlendi cok sukur.Salı gunleri kilolara veda demeye devam ediyoruz.