Aynaya bakip duruyorum zaten :)en cok mideme sinir oluyorum o da küçülmeye başlamış. Bi de haftaya saliyi hesapliyorum bakalim kac kilo vericem ve vericez diye :) gitsin kilolar gelsin mutluluklar
Valla yakın olsak ne iyi olurdu,bu grupla birde toplandık mı demeyin keyfimize...Bilmiyorum canım nasıl yapılıyor?akşam için yemeğim yok hemen geleyim :) bizde kırma diye hamur vardır bilir misin yufkadan yapılır eşim onu istedi bu akşam görünürde o var :) hem yapımı da kolay
Tesekkür ederim canım.Bakalım hayırlısı....Sebzeyi cok seviyorum,otda cok buralarda hersey diyete uygun,kalorisi azbenimde eşim Egeden otlar börülceler bende yapıyorum artık :) severek tabi bol test çöz kpss zorlaştı iyice tavsiyem konuları video şeklinde dinle netten yada cd den sonra test başarılar diliiyorum
Valla ben 2 kilo verebilcegimi pek sanmıyorum ama.yediklerime dikkat ediyorum ama spora daha baslayamadim.sporda yapsam super olacakayyyhhh valla benim elimden tartı düşmüyor psikolik olarak her gördümde tartılıorummidem çok rahatladı benimde ::78:: salıya 2 2 .5 kilo daha versem çok güzel olucak yarın akşam balık yemeğe gidicez annemlere azıcık ucundan yiyeceğim bol salta ve sonra acıkıncada yeşil çay yada kahve
Valla ben 2 kilo verebilcegimi pek sanmıyorum ama.yediklerime dikkat ediyorum ama spora daha baslayamadim.sporda yapsam super olacak
ayyyhhh valla benim elimden tartı düşmüyor psikolik olarak her gördümde tartılıorummidem çok rahatladı benimde ::78:: salıya 2 2 .5 kilo daha versem çok güzel olucak yarın akşam balık yemeğe gidicez annemlere azıcık ucundan yiyeceğim bol salta ve sonra acıkıncada yeşil çay yada kahve
ayyyhhh valla benim elimden tartı düşmüyor psikolik olarak her gördümde tartılıorummidem çok rahatladı benimde ::78:: salıya 2 2 .5 kilo daha versem çok güzel olucak yarın akşam balık yemeğe gidicez annemlere azıcık ucundan yiyeceğim bol salta ve sonra acıkıncada yeşil çay yada kahve
Günaydınlar kızlar nasılsınız????Sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım.Biraz dinlendikten sonra ders calışmalıyım...Kahvaltıda 2 dilim kadar ekmege kasarlı sandviç,salatalık,zeytin,roka vardı.Spordan dolayıda 1 litre su içtim.Bugun sizler neler yapıyorsunuz?
bende sanmıyorum ama en azından eklemem yada 1 kilo bile versem yine kar bu hafta monoton geçior ve davetler falan kaloriler havada ama ben yarın musade etmicem ::
Günaydınlar kızlar nasılsınız????Sporumu yaptım,kahvaltımı yaptım.Biraz dinlendikten sonra ders calışmalıyım...Kahvaltıda 2 dilim kadar ekmege kasarlı sandviç,salatalık,zeytin,roka vardı.Spordan dolayıda 1 litre su içtim.Bugun sizler neler yapıyorsunuz?
Günaydın kızlar. Topigin en tembeli olarak ben yeni kalkiyorumşimdi kahvaltı hazirlicam.sonrafa temizlik beni bekler.bide yemek yapmam lazim.isim cok bugün :))
Bende yeni kalktim cnim benimde cok isim war bugun kolay gelsin sana
Kolay gelsin canım.Hasta hasta yapmasaydın temizlik.Hava soguk,her gün yap yap aynı heryer :)Evde oturunca sıkıldım.İşten cıktım 1 haftadır evdeyim.Çalışmak ne güzelmiş.Aksamdan yemekleri hazırlardım,hafta sonları temizlik.Hersey daha düzenli,planlıydı.Şimdi sallıyorum,hergün yapcak bişey varr...Ev hanımlarına maas talep ediyorum. :)
Alıntı yapamıyorum yineSECİLCIM bende gün erken baslıyor sabah 6:30 da uyanıyorum.Bu saatler bana öglen oluyor artık.KK Dan ayrılamıyorum bu ara....Kolay gelsin herkese.
Sinir oldummm cevapları alıntılayamıyorum,begenme yapamıyorum.Sizdede var mı böyle bir sorun?Bildirim gelmiyordu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?