güzelim kolay gelsin baya kalori yaktın yani :) ne güzel akşama ne var menünde pazar alışverişi yaptıgına göre sebze yemegi olabilir mi?
canım benim hoş geldin aramıza salıdan salıya bildirim yapioruz 1 hafta oldu başlayalı öyle belirli bir dietimiz yok ama benim yaptım sabah 2 3 salatalık 2 zeytin bir parça süzme peynir şekersiz çay ara öğünlerde yani kendimi aç hisetimde şekersiz kahve veya 4 5 tane çiğ badem yada kara kayısı 2 tane yiyorum akşamda bol limonlu yeşil salta 3 4 sate acıkıorum hemen bi kahve daha tokluk hissi geri geliorve tabi hareket ip atla ev işi koşu yürüyüş hangisi olursa oğün onu yapiorum ve yeni keşfettiğim bir site var 3 4 gündür yediklerimin kalorisini orada hesapliorum ve o hesabı geçmicem 500 kaloriye denk gelio ve doyuyorum 500 kaloriyle ve motive oluyorum
Masallahhhhhhhhhhhhhh canım cok tatlı bir bebegin var.Allah nazardan korusun.Size ve bebeginize uzun ömür versin....Cok tatlı.
Amin canımmm isteyen herkese nasip etsin.
sekedacım o siteyi bana yollayabilirmisin burda da veriliyor aslında link
Evet canım cok kalori yaktım sandalyeye in bin,dolapları sil yerleştir.Sabahtan ders calıştım,sonra iş,sonra pazar.Havada inanılmaz soguk....Akşam menüde ekşili,köfteli corba bol acılı pirinçli ebegümeci ısırgan otu yemegi,yogurt var canım.Eşimin özel istegi :)[/QUOTE
akşam menün çok iyi :) Egelisin galiba ne sınavına hazırlanıyorsun
valla olsada yardım etsem canım sana ya .s öyle oluyor biri yatılı olunca onlaın yanında kalkıp bişi yapamzasın zatende hastasın canımya benimde bugun ev toparla işi ve dünden kalma bir yığın ütü :: şimdi kahvemi içip enerji alıp başlıcam
Eki Görüntüle 892006 kızlarrr buda benim bebğim
Evet canım köken egeli.Kpss girmek istiyorum kendimi denemek için...Memur olmak için degil.Çünkü memur olsamda bulundugum sehirden baska yere gidemem eşimin işi sabit ve cok iyiii.Bende kpss isteyen işyerleri için gircem,hemde kendimi deneyeyim.Evet canım cok kalori yaktım sandalyeye in bin,dolapları sil yerleştir.Sabahtan ders calıştım,sonra iş,sonra pazar.Havada inanılmaz soguk....Akşam menüde ekşili,köfteli corba bol acılı pirinçli ebegümeci ısırgan otu yemegi,yogurt var canım.Eşimin özel istegi :)[/QUOTE
akşam menün çok iyi :) Egelisin galiba ne sınavına hazırlanıyorsun
ben yeni katıldım diyetiniz hangisi(acemiliğimi hoşgörün)
teşekkürler))
Evet canım cok kalori yaktım sandalyeye in bin,dolapları sil yerleştir.Sabahtan ders calıştım,sonra iş,sonra pazar.Havada inanılmaz soguk....Akşam menüde ekşili,köfteli corba bol acılı pirinçli ebegümeci ısırgan otu yemegi,yogurt var canım.Eşimin özel istegi :)
ebegümeci hiç yemedim tadı nasıl cnm semizotu yapıyorum bende pirinçli olarak otlu olan herşeyi severimzaten yemeği sevdiğime aldım ya bu kiloları..menün güzel afiyet olsun...
Sagol canım,gel beraber olsun. :) Bayılırım semiz otuna...vakti gecti yapamıyorum artık.Ebegümeci acılı soganla kavurarak daha cok seviyorum tadı güzelll.Eşim yemek seklinde ısırganlı pirinli yemek olarak seviyor ondan bugun menü böyle :)
Annemler anca bize baktılar evde 3 hasta.sağolsunlar baya ilgilendiler.bende topladim biraz kendimi camasitlarimi katladim salonu topladim mutfağı topladim ütü bile yaptim ama o kadar yigilmiski 4 pantolon kaldi simdi çoğunu utuledim.o da yarına artık :) öğlen 1 kase corbami içtim yaninda bi tane lokma yesim.sabah kahvaltida 1lokma yedim biraz kasar peynir bide bir dilim sucuk.farkettimde ben kac gundur tatli falan yemiyorum ama vucudumda istemiyo. Zayiflamayi o ladar takmisim kafama.yoksa tarli canavariyimdir
:)
KIZLAR BUGUNN AKŞAM YEMEĞİM 4 KAŞIK BARBUNYA BOL SALATA ::98:: Ayyy bugun yeşil çayda içtimm tadıIIII ::
Evet canım köken egeli.Kpss girmek istiyorum kendimi denemek için...Memur olmak için degil.Çünkü memur olsamda bulundugum sehirden baska yere gidemem eşimin işi sabit ve cok iyiii.Bende kpss isteyen işyerleri için gircem,hemde kendimi deneyeyim.
benimde eşim Egeden otlar börülceler bende yapıyorum artık :) severek tabi bol test çöz kpss zorlaştı iyice tavsiyem konuları video şeklinde dinle netten yada cd den sonra test başarılar diliiyorum
ooo baya hasta hasta evin işleriniz yapmışsın allah kolaylık versin canım hep böle devam yemek konusunda az öz bende taktım valla
bide sekeda çok teşekkür ederim çok güzel bir siteymiş artık oraya kaydedicem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?