Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

ye içama dengeli ben salta yiyorum akşam üstüne basa basa diorum salta ardından 3 4 sate acıkıorum bi kahve yapiorum açlığım gidior ::

bende bugün akşam salata yedim bol su kendimi daha iyi hissediyorum acaba diyorum akşamları yeşil salata bazende brokoli ,karnabahar salatası vs yapıp deneyeyim diyorum

bende bugün akşam salata yedim bol su kendimi daha iyi hissediyorum acaba diyorum akşamları yeşil salata bazende brokoli ,karnabahar salatası vs yapıp deneyeyim diyorum

bende yapiorum yoğurtuluyorum ama haşladım çok güzel ve hafif lıght yoğurtla yap biraz da sarımsak ımmmh gece gece canım çekti nan kızlar bugun bi avuç çekirdek yemişim okadar kzıdımki kendime bide size diom :S:S yarın açım sade kahve içicem dün pasta bugun çekirdek ben çok oldum haa :2:

Selam kızlar. Kac gündür hastayım diye annemle babam bizdeydi bize baktılar. Az önce gittiler. Bütün ev bana bakiyo o kadar cok yapicak isim var ki halim bile yok.anca oğlumun odasını toplayabildim.bir suru çamaşır ütü ve bir sürü iş var

valla olsada yardım etsem canım sana ya .s öyle oluyor biri yatılı olunca onlaın yanında kalkıp bişi yapamzasın zatende hastasın canımya benimde bugun ev toparla işi ve dünden kalma bir yığın ütü :: şimdi kahvemi içip enerji alıp başlıcam

Son düzenleme:
ben yeni katıldım diyetiniz hangisi(acemiliğimi hoşgörün)
teşekkürler))

canım benim hoş geldin aramıza salıdan salıya bildirim yapioruz 1 hafta oldu başlayalı öyle belirli bir dietimiz yok ama benim yaptım sabah 2 3 salatalık 2 zeytin bir parça süzme peynir şekersiz çay ara öğünlerde yani kendimi aç hisetimde şekersiz kahve veya 4 5 tane çiğ badem yada kara kayısı 2 tane yiyorum akşamda bol limonlu yeşil salta 3 4 sate acıkıorum hemen bi kahve daha tokluk hissi geri gelior ve tabi hareket ip atla ev işi koşu yürüyüş hangisi olursa oğün onu yapiorum ve yeni keşfettiğim bir site var 3 4 gündür yediklerimin kalorisini orada hesapliorum ve o hesabı geçmicem 500 kaloriye denk gelio ve doyuyorum 500 kaloriyle ve motive oluyorum

Son düzenleme:
bugün yoğun başladı günüm eşimle birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bu arada hava acayip soguk..kahvaltımızı yaptık beni işe bıraktı öğlen cabuk oldu yani bugün bana sizlerde ne var ne yok kızlar nasıl gidiyor hayat?

ev işi bi buraya bi eve bi bebeğe : nasıll ve müziksiz ve kahvesiz olmazz tabi enerji motive olmak lazım buraya girmesem yerim heralde

Son düzenleme:
ev işi bi buraya bi eve bi bebeğe : nasıll ve müziksiz ve kahvesiz olmazz tabi enerji motive olmak lazım buraya girmesem yerim heralde

kolay gelsin canım müzik ve kahve ikilisine bayılırım bizim işlerinde bu aralar durgunluk var bizde açıyoruz müziği ruhumuz dinleniyor :)

Selamlar kızlar nasılsınız bugun?Ben cok yoruldum bugun,ellerim sabahtan beri suyun içinde.Mutfagımı temizledim,yemek yap,pazarlık gör.Cook yoruldum,yeni oturdum.Kahvemi içiyorum.

güzelim kolay gelsin baya kalori yaktın yani :) ne güzel akşama ne var menünde pazar alışverişi yaptıgına göre sebze yemegi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…