ye içama dengeli ben salta yiyorum akşam üstüne basa basa diorum salta ardından 3 4 sate acıkıorum bi kahve yapiorum açlığım gidior ::
Markette var canim bimde bile var alabilirsinben onu bilmiyorum nerde satılıyor marketlerde oluyorsa alayım onuda deneyim
bende bugün akşam salata yedim bol su kendimi daha iyi hissediyorum acaba diyorum akşamları yeşil salata bazende brokoli ,karnabahar salatası vs yapıp deneyeyim diyorum
Selam kızlar. Kac gündür hastayım diye annemle babam bizdeydi bize baktılar. Az önce gittiler. Bütün ev bana bakiyo o kadar cok yapicak isim var ki halim bile yok.anca oğlumun odasını toplayabildim.bir suru çamaşır ütü ve bir sürü iş var
Eki Görüntüle 892006 kızlarrr buda benim bebğim
Azimliyiz basaricaz canım vazgeçmek yilmak yok.bu kilolari 1 gunde almadik yavas yavas da kurtulucaz hepinize cok güveniyorum
Çooook tatlı canım maşallah yavruna allahım size bağışlasın
Banada nasip etsin inşallahhh Rabbim
Allah' ım nazarlardan korusunçok tatlı darısı bizlere inş..bebişini benim yerime öp canım
ben yeni katıldım diyetiniz hangisi(acemiliğimi hoşgörün)
teşekkürler))
meleğin çok tatlı maşallah Allah bağışlasın canım
bugün yoğun başladı günüm eşimle birlikte işlerimiz vardı onları hallettik bu arada hava acayip soguk..kahvaltımızı yaptık beni işe bıraktı öğlen cabuk oldu yani bugün banasizlerde ne var ne yok kızlar nasıl gidiyor hayat?
ev işi bi buraya bi eve bi bebeğe: nasıll ve müziksiz ve kahvesiz olmazz tabi enerji motive olmak lazım buraya girmesem yerim heralde
Masallahhhhhhhhhhhhhh canım cok tatlı bir bebegin var.Allah nazardan korusun.Size ve bebeginize uzun ömür versin....Cok tatlı.Eki Görüntüle 892006 kızlarrr buda benim bebğim
Amin canımmm isteyen herkese nasip etsin.Çooook tatlı canım maşallah yavruna allahım size bağışlasın
Banada nasip etsin inşallahhh Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?