• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Ben 500 gr veren biri olarak mutluyum ama sonuncu oldugum içinse üzgün.Bugun kv üstüne hiç iyi olmadı.Sonuctan mutluyum,yaptıgım yanlışın farkındayım.Dün börekleri cok yedim 2 parca yiyordum her zaman bu sefer 10 dilim yedim abarttım biraz.Dünde söyledim annem senede 1 kez yapar.Bulmuşken gözüm doymadı.Dün spor 15 dk yaptım kv olan sinirimden,hicbişey yapmadım baska.Bu yuzden yakamadım,yakmak için 1.5 saat spor yapmalıydım.....Cumartesi tartıldıgımda 900 gr fark vardı.Börek,hamur işi benim bünyeye hep yaramıştır,yine yaradı kızlar....Senede bir düşünce bana 400 gr fark ettirdi...Fazladan.

okadarda olur canım olur benim şimdi onun acısı çıkart menüne daha bol salta ve sıcak şekersiz içecekler :d sonrası 1 kilo 2 kilo 2.5da olur bu hafta daha çok azim istiyoruz hadi kızlar tempo kv deye nie sinir oldun ::8::

tebrik ederim :) bütün mesele iradeli olmak ve gerçekten kiloyu vermek istemek

teşşekür ederim aynen öyle ben dolaba gidip yemicem sizi deyip irademe güç kattım ve sizler çok etkisi oldu topiğimizin :D mutluyuz

bi ben verememişim aranızda hepinizi tebrik ediyorum kızlar :nazar:

şimdi bu hafta daha bol salata ve sıcak içecek yapabilosan spor bol tempo :D sonra bi bakmışsın 2.5 tamam mı canım san güvenioruz şimdi ben şimdi bebğimi uyutup yoğun bir iş temposuna giricem sil süpür toz al yemek çamaşır ütü 200 300 klori gider :D

bende bu sabah kahvaltıda fazla kaçırdım ya şimdi pişamlık duyuyorum yasaklı bişey yemedim ama çavdar ekmeğini kaçırdım biraz 3 dilim yedim akşam dengelicem artık. bugün pilatese başlıyorum yavaş yavaş sıkılaşmak gerek akşam 8 gibide yürüyüş ve jillian 30 günlük kardiyo egzersisine başlıcam hadi hayırlısı bu hafta daha fazla vermem gerek artık farketsin bakalım bişeyler :D

şimdi bu hafta daha bol salata ve sıcak içecek yapabilosan spor bol tempo :D sonra bi bakmışsın 2.5 tamam mı canım san güvenioruz şimdi ben şimdi bebğimi uyutup yoğun bir iş temposuna giricem sil süpür toz al yemek çamaşır ütü 200 300 klori gider :D
Gün bende erken basladıgından yemek,evi toplama,temizlik yapıldı.Bugun bütün gün burdayım kendimle bas basa kalıp kv düşünmek istemiyorum.Kv ile ilgili konu actım canım kv ile burdaki güzel havayı dagıtmayalım derim...Ev işi cok güzel kalori yaktırıyor.Hepimizi yürekten tebrik ediyorum kızlar.Devamını bekliyorum.

Canım moralini bozmaaaa,daha cok dikkat et basarırsın.Biz seni motive ederiz 100 gr yazmaya gerek yok canım.Bak su ana kadar birinci secil,en az kilo verense ben.Almamışsın sonucta artı 100 gr eklemedik sonucta degil mi?Davetler olunca ipin ucu kacmış biraz sanırım.Moralini bozma,haftaya olurrrrr.

haftaya olucak inş :) desteğin için teşekkürler canım

ofiste bilgisayar başında tüm günüm geciyor canım sabah 8 de evden bi cıkıyorum akşam 8 de evdeyim spora vaktim yok ki bu durum beni sinir ediyor ama akşama salata ve bol sıvı tüketicem..ayy bebeğin mi var senin Allah bağışlasın canım buarada kolay gelsin sana..

Sen haftaya süper kilo vericeksin canim ben sana güveniyorum yediklerimize dikkat ediyoruz sporumuzu da yapabilirsek ihmal etmiyoruz bol bol yeşil çay şeker hic yok vede kilolara elveda ;)

canım yeşil çay içiyorum limonlu olarak spor yapamıyorum işte vaktim olmuyor bende görümcem vermişti büyülü bohça diye ıhlamur-ekinezyalı cay var kilo vermeye yardımcı oluyormus ama kullanmadım acaba onu denesem mi?

merhabalar kızlar işten geldim şimdi okudum geçmişi kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben hiiç kilo verememişim yedim içtim az önce tartıldım aynıyım 69 şimdi sizi okuyunca hırslandım akşam yemeğini görmek istemiyorum

merhabalar kızlar işten geldim şimdi okudum geçmişi kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ben hiiç kilo verememişim yedim içtim az önce tartıldım aynıyım 69 şimdi sizi okuyunca hırslandım akşam yemeğini görmek istemiyorum

Yedigin içtigin tartıldıgın için olabilir mi canım.Sonucta bu saate kadar yedin içtin,sabah tartıl bence....

Gün bende erken basladıgından yemek,evi toplama,temizlik yapıldı.Bugun bütün gün burdayım kendimle bas basa kalıp kv düşünmek istemiyorum.Kv ile ilgili konu actım canım kv ile burdaki güzel havayı dagıtmayalım derim...Ev işi cok güzel kalori yaktırıyor.Hepimizi yürekten tebrik ediyorum kızlar.Devamını bekliyorum.

:D iyiymiş erken kalkan erken yol alır :D bende bitirdim :D bi plav kaldı onuda tazecik sıcacık yapıcam kocama evet canım enerjını bozmıyayım senin doğru diosun gerek yok bakalım bu hafta neler olucak çok heycanlıyım kızlar ne yedinizi hergün yazın buraya hadi ben suanda sade kahve içiorum

ye içama dengeli ben salta yiyorum akşam üstüne basa basa diorum salta ardından 3 4 sate acıkıorum bi kahve yapiorum açlığım gidior ::8::

canım yeşil çay içiyorum limonlu olarak spor yapamıyorum işte vaktim olmuyor bende görümcem vermişti büyülü bohça diye ıhlamur-ekinezyalı cay var kilo vermeye yardımcı oluyormus ama kullanmadım acaba onu denesem mi?

Ben kullanmadim canım istersen bi dene.bem 5i 1 yerde cay iciyorum bana iyi geliy onuda deneyebilirsin faydası olacaktır

Ben kullanmadim canım istersen bi dene.bem 5i 1 yerde cay iciyorum bana iyi geliy onuda deneyebilirsin faydası olacaktır

:D iyiymiş erken kalkan erken yol alır :D bende bitirdim :D bi plav kaldı onuda tazecik sıcacık yapıcam kocama evet canım enerjını bozmıyayım senin doğru diosun gerek yok bakalım bu hafta neler olucak çok heycanlıyım kızlar ne yedinizi hergün yazın buraya hadi ben suanda sade kahve içiorum

Ellerine saglık canımm.Benim zaten enerjim bozuk 2 gündür fark etmez benim.için topigimiz adına demiştim kv ile bu güzel havayı dagıtmayalım diye...

Back