• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Tebrikler canım secilden sonra şu ana kadar en cok kilo veren sensin 2.2 kg.Nasıl gecti dogum günü??Sürprizin bedeli bizlere hep yorgunluk zaten.Evi topla,bulaşıkları topla,ikram hazırla....Hastahaneden randevu alcam demişsin umarım kötü birşey degildir.

:) ben hala şok oluyorum benim triodler düzensiz çalışıo bi çok bi az çalişio az çalıştında diet yaptımda bile kilo alıyorum anlamdım gitti :D sizler sayasinde baya bi azimlendim seçilide tebrik ediorum süper kilo vermiş maşşallah diyelim :D doğum günü çok güzel di gırgır şamata sonrası :( tuhaf yorgunluk e bide bebk .s anla yani :D ya kızımın kontroli var bitek sabah 8 de randovi veriolar uyuya kaldımdan almadım allaha şükür önemli bir şey yok hepinizi gönülden teşşekür ve tebrik ediorum

merhaba kızlar bugün geç kaldım :) işler yogun da benim evde henüz baskülüm yok acil alıcam olmuyor böyle 65 kg hala ne vermişim ne almışım :18:

Gecmiş olsun...Sen baya kötü olmuşsun.Allah şifa versin.Bende bugun tartıldım :))) son 1 gün kızlar.Bildirim salı saat 10:00 herkes için uygun mu saat.Pztsi 11 kişilik olan listeyi tekrar yazcam.Salıda kim ne kadar vermiş yazarım.Haydi bakalım canlarımmmm.Yeni katılacak arkadaslar salı günü sizde yazın,yeni listeyi hazırlayayım.

süpersin inanyırum sende başarırsın böyle gidersen :D çok doğru canım benim hepsinin tadını bilioz bi süre yemesek ne olcak yani :D

guzelimm...........74.3
sekeda.................69
mevser................65
peldaplt..............68.3
cicimmm............65
melekbade.........69
yzlm....................76
secilsecil.............80.5
inci-ser................75
dilek3256...........75.1
meleko-bs...........73.4

merhaba kızlar bugün geç kaldım :) işler yogun da benim evde henüz baskülüm yok acil alıcam olmuyor böyle 65 kg hala ne vermişim ne almışım :18:

Olsun cnim bence moralini bozma bi kac gun sonra bi bakmissin birden inivermis yaptign etkinlikleri sporu bi tik arttir vucudu tekrar sasirt :-)

Olsun cnim bence moralini bozma bi kac gun sonra bi bakmissin birden inivermis yaptign etkinlikleri sporu bi tik arttir vucudu tekrar sasirt :-)

aynen cnm sabahları işe gelirken minibüse bineceğim duragı değiştirdim evime yakın olandan değil bir sonrakinden biniyorum soguk olmasa hava yürüyüşe çıkardık akşam yemeğinden sonra eşimle birlikte.. bu hafta yemek davetlerine katıldık hiç yemedim desem yalan olur ondan veremedim :18:

aynen cnm sabahları işe gelirken minibüse bineceğim duragı değiştirdim evime yakın olandan değil bir sonrakinden biniyorum soguk olmasa hava yürüyüşe çıkardık akşam yemeğinden sonra eşimle birlikte.. bu hafta yemek davetlerine katıldık hiç yemedim desem yalan olur ondan veremedim :18:

bi yere davet edilidiğinde yemeden olmuyo tabi ağzına lokma koymadan gelsen yanlış anlaşılır mecbur yemek zorundasın :) ama ertesi güne ve daha sonraki günlerde telafi etmek lazım o zaman sorun yok :)

........................eski yeni
güzelimm 74.3......73.8
seçilsecil 80.5....77.9
çaglademr 67.....65.3
ddem89 64.8.......63.8
sekeda 69.7.......67.5
cicimm 65............65
yagmurum 69.1....68.4

Son düzenleme:
guzelimm 500 gr
yagmurr 700 gr
secil 2.6 kg
caglademir 1.7 kg
ddem89 1 kg
sekeda 2.2 kg
cicimm -

eski yeni fark
güzelimm 74.3-73.8-500
seçilsecil 80.5-77.9-2.6
çaglademr 67-65.3-1.7
yagmurum 69.1-68.4 700
ddem89 64.8-63.8- 1
sekeda 69.7-67.5-2.2
cicimm 65-65

Hadi Allah arttırsın inşallah şu yeni farkları da kurtulalım kızlar fazlalıklardan:13:
Şimdilik ben çıkıyorum akşama misafir gelecek gibi duruyo biraz hazırlık yapayım saat 6 da spor var
Yetiştirmem gereken bir sürü şey var
Öpüyorum hepinizi:16:

Hadi Allah arttırsın inşallah şu yeni farkları da kurtulalım kızlar fazlalıklardan:13:
Şimdilik ben çıkıyorum akşama misafir gelecek gibi duruyo biraz hazırlık yapayım saat 6 da spor var
Yetiştirmem gereken bir sürü şey var
Öpüyorum hepinizi:16:

Aminn.aksama iyice düzenlerim.Kolay gelsin sanada....

:) ben hala şok oluyorum benim triodler düzensiz çalışıo bi çok bi az çalişio az çalıştında diet yaptımda bile kilo alıyorum anlamdım gitti :D sizler sayasinde baya bi azimlendim seçilide tebrik ediorum süper kilo vermiş maşşallah diyelim :D doğum günü çok güzel di gırgır şamata sonrası :( tuhaf yorgunluk e bide bebk .s anla yani :D ya kızımın kontroli var bitek sabah 8 de randovi veriolar uyuya kaldımdan almadım allaha şükür önemli bir şey yok hepinizi gönülden teşşekür ve tebrik ediorum

Saol canim bende kendime sasirdim valla tartisaki rakami görünce ama daha bi hirslandim.iyi gidiyoruz maşallah bize ;)

bi ben verememişim aranızda hepinizi tebrik ediyorum kızlar :nazar:

Canım moralini bozmaaaa,daha cok dikkat et basarırsın.Biz seni motive ederiz 100 gr yazmaya gerek yok canım.Bak su ana kadar birinci secil,en az kilo verense ben.Almamışsın sonucta artı 100 gr eklemedik sonucta degil mi?Davetler olunca ipin ucu kacmış biraz sanırım.Moralini bozma,haftaya olurrrrr.

........................eski yeni
güzelimm 74.3......73.8
seçilsecil 80.5....77.9
çaglademr 67.....65.3
ddem89 64.8.......63.8
sekeda 69.7.......67.5
cicimm 65............65
yagmurum 69.1....68.4

Kizlar gayet iyi gidiyoruz yola devam ;) cicimm senide haftaya super bekliyoruz ;)

Ben 500 gr veren biri olarak mutluyum ama sonuncu oldugum içinse üzgün.Bugun kv üstüne hiç iyi olmadı.Sonuctan mutluyum,yaptıgım yanlışın farkındayım.Dün börekleri cok yedim 2 parca yiyordum her zaman bu sefer 10 dilim yedim abarttım biraz.Dünde söyledim annem senede 1 kez yapar.Bulmuşken gözüm doymadı.Dün spor 15 dk yaptım kv olan sinirimden,hicbişey yapmadım baska.Bu yuzden yakamadım,yakmak için 1.5 saat spor yapmalıydım.....Cumartesi tartıldıgımda 900 gr fark vardı.Börek,hamur işi benim bünyeye hep yaramıştır,yine yaradı kızlar....Senede bir düşünce bana 400 gr fark ettirdi...Fazladan.

Back