• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvaltı ücreti sizce fazla mı

Dışarda simit yerim yine gitmem öyle yerlere 😐 her şehirde olduğu için bir tanesinin ismini söyleyim madem insanlar faydalansın: dilek pastanesinde yedim birkaç kere. İstediğimiz kadar serpme alıyorduk değiştirmedilerse. Happy moons her yerde var mı bilmiyorum. Orası da öyle ve kahvaltısı da çok güzeldir. Daha geçen hafta gittik. Onun dışında zincir olmayan yerler de var ama bunlara daha rahat ulaşım. Faydalanmak isteyen olursa diye söyleyim dedim

@Aysenimi seni de etiketliyim. Yukarda beni alıntıladığın için
Hic gitmedim ama happy moons tuzlu diye duymustum. 450 cok mu diye endiselen biri icin fazla pahali kacabilir.

Herkes kendi ödüyor neticede. 350 yerine 700 ödeyecek olan o beni ilgilendirmez ona takılmıyorum da. Bir kahvaltı için ben 700 tl vermem. Onun yerine bütçe arttırır adam akıllı yemek yerim kafasına geldim ben. Düşününce bak kaymak menemen üç beş de börek için çok gereksiz. Hepsi evde yapılacak ürünler.
Bu ekonomik durumlar beni artık bunu düşünmeye sevk etti ne yazıl ki. Dışarda yiyeceksem balık, et, pide gibi evde aynı tadı alamadıklarımı yiyorum.
ben takılıyorum ya ne bileyim
adam belli ki eşinin / sevgilisinin zoruyla gelmiş put gibi oturuyor ahaha
kız kıza muhabbetin dibine vurarız eğleniriz diye hayal ettiğim birkaç etkinlik bu sebeple saman gibi geçti benim için
fiyat konusuna gelince evet istanbulda özellikle bazı manzaralı yerler inanılmaz uçmuş durumda
yemek konusunda bende sizin gibiyim
evde yapamayacağım şeyleri dışarıda yemeyi tercih ederim
ev yemeği falan asla yemem mesela dışarıda, kuru fasülye pilav 3 tane yaprak sarması cacık bilmem ne için
hayatta para vermem
ben evde en güzelini yapıyorum zaten
merkez bankası başkanının bile istanbulda kiralayacak ev bulamadığı bi ekonomi var ortada :D
merkez bankası başkanı istanbul manhattan'dan daha pahalı diyorsa kimse kriz yok diyemez herhalde artık

Hic gitmedim ama happy moons tuzlu diye duymustum. 450 cok mu diye endiselen biri icin fazla pahali kacabilir.
Eskiden pahalıydı evet ama artık her yer fiyatları öyle şişirdi ki happy moons normal kaldı. Biz iki kişiydik. bir kahvaltı tabağı (serpme değil kahvaltı tabağı) menemen ve omlet yedik. 530 tl verdik geçen hafta. Eğer kahvaltı tabağını iki tane almayı zorunlu tutsalardı evet pahalı olurdu.

Ay menüyü de koyayım da inanmıyorum diye alıntılayan olmasın 😬 iki kişi baya baya doyduk

Eklentiler

• IMG_3395.jpeg
    IMG_3395.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 156
  • IMG_3397.jpeg
    IMG_3397.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_3398.jpeg
    IMG_3398.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 150
Merhaba kızlar,

İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Daha bugün arkadaşlarla göl kenarında serpme kahvaltıya 200 er lira verdik,bence fiyat çok cidden.Gayette güzeldi bizim menü.

Bir kahvaltı için bence çok gereksiz bir ücret . Ankara da herhangi bir adamakıllı kafede ortalama 300 TL falan sizinki neredeyse yüzde 35 daha pahalı . Bu arada bir kere yapılan etkinliğe eşlerin gelmesi beni rahatsız ediyor . Yani biz toplanmışız orada dedikodu yapacağız kendi aramizda belli şakalar vardır eşlerin ne işi var ?

Benim fiyat algım kaydı tamamen, ne normal ne değil bilemiyorum. 2 ay önce galatada bir serpme kahvaltı yemiştim. kişi başı serpme ve 2 kahveyle ve suyla beraber 700 tl ödedim. Değmiyor, kesinlikle. Zaten yenilenler peynir, reçel vs basit şeyler yani. İlla kahvaltıya gidecekseniz kruvasan, krep ne bileyim egg benedict gibi şeyler menüden seçebileceğin, evde yapılmayan bir yerlere gitmek daha mantıklı.

benim elim gitmiyor artık dışarda yemeye. Eskiden her hafta bir iki kere bu keyfi yapıyorduk şimdi her hafta artan zamlarla acıyorum o paraya. Çayımı demleyip malzemelerimi alıp deniz manzaralı yeşil Bi alan var bizim burda gidip orda yayıla yayıla yapıyorum kahvaltıyı. Et yiyeceksem mangalımı alıp doğru ormana. Fast food mu yiyecem hadi eve geçelim iki dakika pizza hamuru yoğururum ya dandik pizzaya o parayı vermeyelim diyorum hep bu kafadayım.
Bu arada tek kişilikse piyasaya göre biraz fazla bu fiyat. İş yeriyle gitmek için değil ama ailecek uygun ama temiz Bi kahvaltı etmek için istanbulda olanlar belediyeye ait olan tesislerin fiyatı uygun, yıldız parkı Emirhan korusu köşkleri bunlar da dahil, tek fiyat hepsi.

Eskiden pahalıydı evet ama artık her yer fiyatları öyle şişirdi ki happy moons normal kaldı. Biz iki kişiydik. bir kahvaltı tabağı (serpme değil kahvaltı tabağı) menemen ve omlet yedik. 530 tl verdik geçen hafta. Eğer kahvaltı tabağını iki tane almayı zorunlu tutsalardı evet pahalı olurdu.

Ay menüyü de koyayım da inanmıyorum diye alıntılayan olmasın 😬 iki kişi baya baya doyduk
Afiyet olsun :)

Bizim arkadaşlar da böyle kahvaltı organizasyonu yaptılar. Kalabalık olunacağı için işletmeye ek yiyecekler koydurmuşlar. Kuymak, bazlama, çeçil peyniri vs gibi… çocuklar ücretsiz sayılmış. 350 vermiştik eylülde kişi başı. Bu şekilde ya indirim ya da ek yiyecekler talep edilirse belki kabul eder insanlar

Akşam yemeği olsa neyse ama kahvaltı için bence pahalı. Biz karı koca memuruz ve gidemiyoruz daha iyi gelir varsa tercih edilebilir tabi ama görmediğimiz halde ay sonu zor geliyor.

Merhaba kızlar,

İş arkadaşlarımla kahvaltı etkinliğimiz var. Bir kaç mekan araştırdık. 300-350 civarında. Ancak çoğunluk bir mekanda karar kıldı. Serpme 450 tl sizce çok mu? Bir kaç kişi eşiyle gelecekti. Eşleri de çok fazla ben böyle iş etkinliği olmasa hayatta vermem bu parayı zaten çoğu yenilmiyor falan demiş. Bilemedim bende insan eşiyle dostuyla arada verir böyle paralar. Bu cimrilik mi? Mekan değiştirsek ayıp olur mu? Siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz?
Tesadüfe bakın bugün de eşim işyerinin bir kahvaltı planı var dedi bana :KK70:

Yaşadığım şehirde mesela serpme kahvaltının en meşhuru Ayten usta. En son 350 diye duydum. Ki iyice porsiyon da ufalmış. Sorunca bitince sınırsız getiririz diyorlar ama kaç kere isteyebilirsin ki. Ben. Tövbe ettim bu tip kahvaltıya. Bir mekan var mesela seçerek alıyorsun. Hem ziyan olmuyor hem de gerçekten yediğine ücret ödüyorsun.
Mesela on tane reçel için ödeme yapıyoruz ama biz reçel yemeyiz. Çok saçma geliyor bana artık bu konsept
Off Ayten Usta.. Burda Zennup vardı Ömür gitti o da bitti benim için. 450 tl ortalama bi fiyat,iyi yerse çok üçe beşe bakılmaz yeme içme işinde..

Dışarda simit yerim yine gitmem öyle yerlere 😐 her şehirde olduğu için bir tanesinin ismini söyleyim madem insanlar faydalansın: dilek pastanesinde yedim birkaç kere. İstediğimiz kadar serpme alıyorduk değiştirmedilerse. Happy moons her yerde var mı bilmiyorum. Orası da öyle ve kahvaltısı da çok güzeldir. Daha geçen hafta gittik. Onun dışında zincir olmayan yerler de var ama bunlara daha rahat ulaşım. Faydalanmak isteyen olursa diye söyleyim dedim

@Aysenimi seni de etiketliyim. Yukarda beni alıntıladığın için
Ahaha dilek pastanesi deyince komik bir anımı anlatayım o zaman. Bizim eve yakın olan Halkalı Atakent şubesi, Dumankaya miks in ya altı ya da sanırım hemen yanı. En son gittiğimizde gelen tereyağı abartmıyorum küp şekerden küçüktü, birkaç tane koymuşlar. İlk başta şaka yapıyorlar falan diye düşündüm. Normalde serpme kahvaltısı güzel çünkü. Gerçekmiş ama 🤣🤣🤣 bir daha asla gitmem, gideceksek Arenaparktakine gidiyoruz ama onlarda hem porsiyon küçülttü hemde eskisi kadar sınırsız ekmek olayı yok. Çocuk için ücret almıyorlardi en son, onu da yapmaya başladılarsa bilemem.

Ahaha dilek pastanesi deyince komik bir anımı anlatayım o zaman. Bizim eve yakın olan Halkalı Atakent şubesi, Dumankaya miks in ya altı ya da sanırım hemen yanı. En son gittiğimizde gelen tereyağı abartmıyorum küp şekerden küçüktü, birkaç tane koymuşlar. İlk başta şaka yapıyorlar falan diye düşündüm. Normalde serpme kahvaltısı güzel çünkü. Gerçekmiş ama 🤣🤣🤣 bir daha asla gitmem, gideceksek Arenaparktakine gidiyoruz ama onlarda hem porsiyon küçülttü hemde eskisi kadar sınırsız ekmek olayı yok. Çocuk için ücret almıyorlardi en son, onu da yapmaya başladılarsa bilemem.
Bence tadı da güzel değildi serpmesinin. Birkaç kez arkadaş zoruyla gitmek durumunda kaldım 😐 bayadır da gitmiyorum. Ama porsiyonları büyüktü ben gittiğim zamanlar. Eğer alacağımız kahvaltı sayısına da karışmaya başladılarsa daha hiç hiç gitmem 🫠

S sino2023 ay sana kaç gün önceki konuda beğenmedim vermemin hırsını hala alamamışsın. Alakasız bir konuda görünce yapıştırmışsın. Yeni mesaj yazmaya gerek duymadım edit yaptım. Allah şifa versin 😄🥰

Son düzenleme:
Fiyatlar normal ama eşle gidilince kahvaltıya 900 1000 tl vermek saçma sıradan bir cafe restoran için.
Açıkcası eşle böyle organizasyonlar yerine akşam yemekli tercih ederim.
En azından yiyeceğimiz belli, kalite belli.
Allahın kahvaltına bin vereceğime en iyi otellerde 2 3bin veririm tüm günü kapatırım ya da akşam yemeğine gider geceyi kapatırım.

Merhaba kızlar,

Şahsen 2 yudum yiyeceğim kahvaltıya arkadaşlarla etkinlik olsun diye 450 tl vermeyi tercih etmem. Hijyenini bilmediğim bir mekanda da mümkün mertebe bir şey yemek istemem.

Back