Kulağın mı çınladı,nereden haberin oldu seninDedikoducu deynep
Benim eşimde balık, bakalım şanslanın, parasal olarak şanslanın, sağlıklı olun
Niye sen mi yapacaksınBoşverin can boğazdan gelir ,yiyin gitsin diyor
Sakın sucuklu yumurta yapmasın kokar da diyor
Ben burç yorumlarını okudum yemek yarışmasına katılın mutlaka diyor..Dedikoducu deynep
Benim eşimde balık, bakalım şanslanın, parasal olarak şanslanın, sağlıklı olun
Çocuklar oyunlarda küçük çocukları oyuna alıp fasulye diyor ya,bu sunumlardan sonra beni de fasulye olarak alırsınız ancak,Niye sen mi yapacaksın
Koçiş yok iki gün koksun nolcekBoşverin can boğazdan gelir ,yiyin gitsin diyor
Sakın sucuklu yumurta yapmasın kokar da diyor
Benimde yükselenim balık, kendim yay ımBen burç yorumlarını okudum yemek yarışmasına katılın mutlaka diyor..Sizin eşiniz balıkmış madem onun yerine siz katılın
Kız ben neden bilinmeyen nikini aldım sanıyorsunKulağın mı çınladı,nereden haberin oldu senin
Sen yap ona biz karar verelimÇocuklar oyunlarda küçük çocukları oyuna alıp fasulye diyor ya,bu sunumlardan sonra beni de fasulye olarak alırsınız ancak,
Tamam bekliyorumBenimde yükselenim balık, kendim yay ım
Eğer yapacağım işi tutturabilirsem yarın inşallah katılıcam. Eğer olmazsa pazar denerim, o da olmazsa ben kaçar
Benim kızım yay,kolay pes etmez,illa istediğini alırBenimde yükselenim balık, kendim yay ım
Eğer yapacağım işi tutturabilirsem yarın inşallah katılıcam. Eğer olmazsa pazar denerim, o da olmazsa ben kaçar
Benimde eşim yayBenim kızım yay,kolay pes etmez,illa istediğini alır
İnşallah teşekkür ederim..Tamam bekliyorumİşiniz rast gider inşaallah
Ahaha , kız deynep balıkmısın diycektim inanki1Bilinmeyen doğum günümde şanslısın bu geceden itibaren balık şeyettiydi demişti ama o günden beri hastayım.Tüküreyim böyle şansa.
Yay erkeği iyi baba dır ama.. Özgür kafalıdır ama ailesine toz kondurmazBenimde eşim yayÇok inatçıdır İstediğini mutlaka yapar
Ben yemeği yapar masanın ortasına koyarım.Öyle sunummuş,süslemeymiş uğraşamam.18 senelik evliyim çeyizlik takımlar da kalmadı,kayık tabağa atarım ortaya,örtü mörtü de uğraşamam çay dökülürSen yap ona biz karar verelim
Konuyu açıyorsunuz,eksik veya sorun olursa ben yardımcı oluyorumİnşallah teşekkür ederim..
Katılmak için direk konu olarak mı açıyoruz yoksa size mesaj falanmı atıyoruz..?
Ay ablam ne olur denesene, yeminle eğer derece için ugrasmasam yapar koyardim ekmekle, çünkü kimse böyle lüks kahvaltilar yapamıyor hergun. Oyları toplar bence.Diyet ve kilo konusunda ne diyor deynepaldım başımı gidiyorum . .
Madem şanslıymışım yarın sucuk yumurta pişirip resmini çekiyorum ve 1. Oluyorum
Aynen öyle canımYay erkeği iyi baba dır ama.. Özgür kafalıdır ama ailesine toz kondurmaz
Sevis tabagına yapsen ablanı dinle bak 1. Olursun bu kk hatunlarının neye oy vereceği belli olmuyor bacımBen yemeği yapar masanın ortasına koyarım.Öyle sunummuş,süslemeymiş uğraşamam.18 senelik evliyim çeyizlik takımlar da kalmadı,kayık tabağa atarım ortaya,örtü mörtü de uğraşamam çay dökülür
Tamam öyle olsunBen yemeği yapar masanın ortasına koyarım.Öyle sunummuş,süslemeymiş uğraşamam.18 senelik evliyim çeyizlik takımlar da kalmadı,kayık tabağa atarım ortaya,örtü mörtü de uğraşamam çay dökülür