Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Çok şık sofralar var , maşallah .ben vazgeçtim sucuklu yumurta yapmaktan katılmıyorum bu yarışmaya :KK70::KK70:
Gerçi nana yapacaktı bakır tavamı bulamadıki , unutmuş zarr :KK70::KK70:

Bugün burç yorumuna baktım da akrep burcu bu ay özellikle yarışma türü konularında şanslıymış.Katılın diyor:KK53:
Diyet ve kilo konusunda ne diyor deynep :-) aldım başımı gidiyorum .:KK43:.

Madem şanslıymışım yarın sucuk yumurta pişirip resmini çekiyorum ve 1. Oluyorum :KK70::KK70:

1Bilinmeyen doğum günümde şanslısın bu geceden itibaren balık şeyettiydi demişti ama o günden beri hastayım.Tüküreyim böyle şansa.:KK53:
Aaaa doğru doğum gününü daha yeni kutladık:KK45:Balık Burcuna bakayım neler söylüyor.:KK58:

Güne keyifli başlayacaksınız ve yapmanız gereken işler ile ilgileneceksiniz. Daha önce ortaya çıkmış olan karışıklıkları çözümlemek için sabırlı ve dirayetli davranmayı başaracaksınız. Ayrıca büyükleriniz ve otoriteyi temsil eden kurumlar ve kişiler sizi destekleyecek. Bugün karşılaştığınız olaylar size geçmişi hatırlatabilir. Veya siz aile köklerinizi araştırabilirsiniz. Tarih, eski medeniyetler, kültürler hakkında çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz ve yabancı ülkelere gitmeyi arzu edebilirsiniz. Bugün ciddi konular ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumluluk gerektiren işlerinizi yapmak için uygun zaman...
Önünüze yemek yarışmasına katılma imkanı çıkarsa hiç düşünmeden hemen katılın:KK73:Kahvaltı sofrası varsa hemen atlayın:KK70:

X