Kız biz senin gözün korktu saklandin sandık, burada miydin? Şimdi tesadüf ya internetin gider falan, biz korktu, gözü yemedi demeyizTeker teker gelin
bekleyinbu muymus demeyin sonraa
Bende telden yukledim. Resim için hizliresim i kullanabilir sin.Telden yukluyorum ben cnm
Daha once hic sorun olmuyodu
Deniycem yine
Ne korkmasi ayol zeytinim peynirim var cok sukurKız biz senin gözün korktu saklandin sandık, burada miydin? Şimdi tesadüf ya internetin gider falan, biz korktu, gözü yemedi demeyiz
Bende sadece dosya yukle varBende telden yukledim. Resim için hizliresim i kullanabilir sin.
Hizliresim bi site, oraya eklemek istediğin resmi ekleyip linkini burada resim ekle kısmına ekleyebilir sin. Sen dosya olarak eklesende kabulumuz, nevreste hallederNe korkmasi ayol zeytinim peynirim var cok sukur
Bende sadece dosya yukle var
Olmuyorsa zorlama,nasip değilmiş demek kiTelden yukluyorum ben cnm
Daha once hic sorun olmuyodu
Deniycem yine
Baksen deynepe be-ni yi sahalardan sürecekOlmuyorsa zorlama,nasip değilmiş demek ki
Telden bende yükleme yapamıyorum be-niNe korkmasi ayol zeytinim peynirim var cok sukur
Bende sadece dosya yukle var
Onun iyiliğini düşündüğümden ,akşam akşam uğraşmasın,yatsın dinlensinBaksen deynepe be-ni yi sahalardan sürecek
Dimi amaOnun iyiliğini düşündüğümden ,akşam akşam uğraşmasın,yatsın dinlensin
DiDimi ama
Korkak,korkak,korkak,katılamaz kiÇok şık sofralar var , maşallah .ben vazgeçtim sucuklu yumurta yapmaktan katılmıyorum bu yarışmaya
Bi akrebe bu yapılmaz çünki yemez bacımKorkak,korkak,korkak,katılamaz ki
Bugün burç yorumuna baktım da akrep burcu bu ay özellikle yarışma türü konularında şanslıymış.Katılın diyorBi akrebe bu yapılmaz çünki yemez bacım
Deynep'cim senin burcun neydi onada ben bakayımBugün burç yorumuna baktım da akrep burcu bu ay özellikle yarışma türü konularında şanslıymış.Katılın diyor
Diyet ve kilo konusunda ne diyor deynepBugün burç yorumuna baktım da akrep burcu bu ay özellikle yarışma türü konularında şanslıymış.Katılın diyor
1Bilinmeyen doğum günümde şanslısın bu geceden itibaren balık şeyettiydi demişti ama o günden beri hastayım.Tüküreyim böyle şansa.Deynep'cim senin burcun neydi onada ben bakayım
Boşverin can boğazdan gelir ,yiyin gitsin diyorDiyet ve kilo konusunda ne diyor deynepaldım başımı gidiyorum . .
Madem şanslıymışım yarın sucuk yumurta pişirip resmini çekiyorum ve 1. Oluyorum
Dedikoducu deynep1Bilinmeyen doğum günümde şanslısın bu geceden itibaren balık şeyettiydi demişti ama o günden beri hastayım.Tüküreyim böyle şansa.
Aaaa doğru doğum gününü daha yeni kutladık1Bilinmeyen doğum günümde şanslısın bu geceden itibaren balık şeyettiydi demişti ama o günden beri hastayım.Tüküreyim böyle şansa.