- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Hayırlı Cumalar güzel dostlar
hayırlı cumalarHayirli cumalar
senmi foto yüklüyemiyorsun ah o resimlerin kaliteside yakar bizi.. önce masanı yükle bacu.. sonra bizBeklentiyi yukseltmeyelim arkadaslarhem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin su saat oldu daha kahvalti yapmadim
Foto da yukleyemiyorum zatenbu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum
sen şahit oldunmu nana onun masalarına ,tariflerine olmadıysan çeneni tut düşecek çünkü..bahane uydurma bırakmayız, o kahvaltı sofrası gelecek
fırsatlarıda kaçırmıyorBaltacı deynep paşa iş başında
Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydumsen şahit oldunmu nana onun masalarına ,tariflerine olmadıysan çeneni tut düşecek çünkü..
Cuma cuma carpilmayin bacılar, asıl ben madurum 3 te 0
Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatmasısenmi foto yüklüyemiyorsun ah o resimlerin kaliteside yakar bizi.. önce masanı yükle bacu.. sonra biznuryolu N Nana ile birleşir yamukprenses de alırız aramıza o zaman sobete ederiz masanı.. muah,muahh muahhh kötüyüm ben kötü...
olurmu olur nanam yapar bu hatun..ama yapsın şenlensin.Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydum
Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatması
Aynen yapsinda bakalım hamarat mi değil mi? Lafla herkes yapıyor, icrat lazım bize icratolurmu olur nanam yapar bu hatun..ama yapsın şenlensin.
B Be_Ni_1012 duydunmu bu kız ne diyor o 3 madalyayı nasıl almış yapsında görelim diyor ...valla ben demiyorum tee bu nana diyorr..Aynen yapsinda bakalım hamarat mi değil mi? Lafla herkes yapıyor, icrat lazım bize icrat
Bizim gibi hamarat değil ya cevap veremiyor bacımB Be_Ni_1012 duydunmu bu kız ne diyor o 3 madalyayı nasıl almış yapsında görelim diyor ...valla ben demiyorum tee bu nana diyorr..
Acaba o madalyaları torpille mi aldı,madem bilmiyorB Be_Ni_1012 duydunmu bu kız ne diyor o 3 madalyayı nasıl almış yapsında görelim diyor ...valla ben demiyorum tee bu nana diyorr..
B Be_Ni_1012 bak bu depte ne diyor bunlar seni daha tanımamışşAcaba o madalyaları torpille mi aldı,madem bilmiyor
Tanıtamaz ki
şey kem,küm kime yapıyoruz hain planları benide alın yapalım haiin planlarr
atar tabi o panckeklerin hali nee o kurdelelar onlara bakarken gözüm seyirdi .seyirdi durdu..o sofra o masa
Hiç mütevazi olma canımBeklentiyi yukseltmeyelim arkadaslarhem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin su saat oldu daha kahvalti yapmadim
Foto da yukleyemiyorum zatenbu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum
Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydum
Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatması
Aynen yapsinda bakalım hamarat mi değil mi? Lafla herkes yapıyor, icrat lazım bize icrat
B Be_Ni_1012 duydunmu bu kız ne diyor o 3 madalyayı nasıl almış yapsında görelim diyor ...valla ben demiyorum tee bu nana diyorr..
Bizim gibi hamarat değil ya cevap veremiyor bacım
Acaba o madalyaları torpille mi aldı,madem bilmiyor
Teker teker gelinTanıtamaz kitanıtamaz ki
Telden yukluyorum ben cnmHiç mütevazi olma canımEminim yine şahane bir sofra hazırlamışsındır
Resimleri pcde küçültmeyi denedin mi
Tamam canım bekliyoruzTelden yukluyorum ben cnm
Daha once hic sorun olmuyodu
Deniycem yine