Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Beklentiyi yukseltmeyelim arkadaslar hem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin su saat oldu daha kahvalti yapmadim
Foto da yukleyemiyorum zaten bu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum
senmi foto yüklüyemiyorsun ah o resimlerin kaliteside yakar bizi.. önce masanı yükle bacu.. sonra biz nuryolu N Nana ile birleşir yamukprenses de alırız aramıza o zaman sobete ederiz masanı.. muah,muahh muahhh kötüyüm ben kötü...

sen şahit oldunmu nana onun masalarına ,tariflerine olmadıysan çeneni tut düşecek çünkü..
Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydum
nuryolu ..mu mağdur o niyeymiş o.. asıl mağdur benim..
Cuma cuma carpilmayin bacılar, asıl ben madurum 3 te 0
Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatması

Beklentiyi yukseltmeyelim arkadaslar hem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin su saat oldu daha kahvalti yapmadim
Foto da yukleyemiyorum zaten bu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum
Hiç mütevazi olma canımEminim yine şahane bir sofra hazırlamışsındır
Resimleri pcde küçültmeyi denedin mi

oh,oh yandan yandan gelsin gelsin bende burada bekliyorum@Be_Ni_1012 ah neler yapacak şimdi..

Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydum

Cuma cuma carpilmayin bacılar, asıl ben madurum 3 te 0

Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatması

Aynen yapsinda bakalım hamarat mi değil mi? Lafla herkes yapıyor, icrat lazım bize icrat

B Be_Ni_1012 duydunmu bu kız ne diyor o 3 madalyayı nasıl almış yapsında görelim diyor ...valla ben demiyorum tee bu nana diyorr..

Bizim gibi hamarat değil ya cevap veremiyor bacım

Acaba o madalyaları torpille mi aldı,madem bilmiyor

B Be_Ni_1012 bak bu depte ne diyor bunlar seni daha tanımamışştanıt bacım kendinii..

Tanıtamaz ki tanıtamaz ki
Teker teker gelin
bekleyin bu muymus demeyin sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…